Pages:
Author

Topic: 30 Bin Tl lik Sepetim Hakkında Görüşleriniz - page 7. (Read 1105 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Sepetin için  link vermek yerine yazsaydın daha iyi olabilirdi. Girip bakmadım sepete o nedenle.
NEO, NEBL, EOS, ARK, ENJ, WTC gibi coinleri tavsiye edebilirim. Ama en doğrusu projeleri inceleyerek hareket etmen.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Sepetin içeriği ne hocam anlamadım ben senin yazdıklarından hiçbirşey. Eğerki tavsiye istiyorsan ki NEO ETH ve birazda BTC alıp uzun süreli yatırım yapabilirsin. Eğer yatığın bir sepet varsa detaylı olarak yazki yorum yapabilsin insanlar.

Hocam sepetimin linkini yazdım orda ne zaman aldıgımı kaç adet aldıgımı hepsini kayıt ettim. Kayıt defteri yani orası. Üstede kar/zarar durumum var. Agırlık olarak NEO/ VEN/ ZRX/ KMD yöneldim.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Sepetin içeriği ne hocam anlamadım ben senin yazdıklarından hiçbirşey. Eğerki tavsiye istiyorsan ki NEO ETH ve birazda BTC alıp uzun süreli yatırım yapabilirsin. Eğer yatığın bir sepet varsa detaylı olarak yazki yorum yapabilsin insanlar.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Görüş ve önerilere açıgım öyle bir zamanda aldımki aldıgım tam 1 gün sonrasında bitcoin dibe doğru gitti sans işte ne diyelim.

Bu sepet bu yıl 2 btc yaparmı arkadaşlar toplam yatırım 0.5 btcden daha fazla.

Görüşleriniz ve düşünceleriniz benim için önemlidir.

Not: lütfen waves ve mth coinlerini yazmayın rica ediyorum.

Sepetim: https://www.cryptocompare.com/portfolio-public/?id=257318

Bakmayanlar için yazayım agırlıklı olanlar bastan sona doğru gidiyor.

NEO > 0.14 Btc Yatırım maliyetle satıldı
VEN > 0.19 Btc Yatırım maliyetle satıldı
ZRX > 0.06 Btc Yatırım maliyetle satıldı
KMD
QSP
SPF
GVT
İOST satıldı

Düşük bütçe olanlar

Tel
LEND
ENJ
MOD
YOYOW
OST

Total zararım Ƀ -0.1 (-21.44%)

19 Nisan:
Konuyu ext. güncelleme yapayım görünen coinlerin cogunu zararına sattım yeni coinlerden fırsat yakalayarak zararı cıkarttım. şimdi diyeceksiniz 0.47BTC nasıl 30bin yapar benim btc aldıgım zaman boga sezonuydu ortalama 15bin$ dayken btc almıstım. Suan yeni eklediğim coini cıkartırsak maliyet seviyesinde ufak bir kardayım kısaca yeni eklediğim coini saymayalım kara geçmiş bulunmaktayım.
Pages:
Jump to: