Pages:
Author

Topic: 30 Bin Tl lik Sepetim Hakkında Görüşleriniz - page 4. (Read 1105 times)

jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Sepetin mantığı uzun vadeli güvenilen coinleri koyup günlük olarak değilk 3-6-9-12 aylık değerlendirmeler yapmaktır. Siz istiyorsunuz ki her gün kazanalım keşke öyle olsa. Biraz sakin olun yaptığınız yatırıma güveniyorsanız sadece bekleyin.
member
Activity: 168
Merit: 10
Piyasa çuvalladı yine bu şekilde neden oluyor bir haberde göremedim, gerçi ruslarla alakalı olumlu birşeyler var herhalde
jr. member
Activity: 154
Değişik bir taktik yapacam artık. Supply. az olan coinlere yatırcam dünkü yatırımı onlara yaptım bugun %10 kar gösteriyor misal dgd 2 milyon supply var btcden bile 8 kaz az Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
piyasa yine patladı açık denizde sandalda kaldık hava 5-7 arası, gunden güne daha beter oluyor bir türlü toparlanmadı, duzeliyo derken yine patlıyor
newbie
Activity: 196
Merit: 0
bence güzel coinlerden alış yapmışsın ama zamanlaman sıkıntı olmuş.%20 zarar düşük bir zarar.2 btc olmasa bile iyi kar edeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
KMD dolar olarak 14,5 dolarları görmüştü uzun vade sepetinizde olması iyi olur.

isterseniz fiyat uygun iken SNM de ekleyebilirsiniz. (kendi araştırmanızı yapınız.)
member
Activity: 434
Merit: 14
Kripto parada her oluşturduğun sepete bu son sepet dersin bir daha değiştirmeyeceğim dersin ama en geç 2 gün sonra değiştirirsin. Ben de öyle oldu. Sepetine sadık bir yatırımcı da görmedim daha. Tabiki btc hariç.
member
Activity: 210
Bende bazen sepet yapiyorum da canim skkin olunca satiyorum felan sonra sepetlikten cikiyor sabirsizlik sonucu Smiley yukselenleri satma taktigi uygulayabilirsin cunku bazen hersey dusunce birtanesi yukselip arada kayniyor sonra o da dusunce asil zararini goruyorsun.
member
Activity: 350
 sepet iyi de bence etereum ve bitcoinde al derimm
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Sepetindeki çoğu coin tepe noktasında ayrıca INS'yi neden sepete attın bilmiyorum 6 ay boyunca airdrop yapacağından dolayı fiyatın yükseleceğini zannetmiyorum.. Sepete dip fiyattan btc,eth,ripple eklenirse daha sağlıklı bir sepet olabilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Sepetinizin % 50’sinde Bitcoin, Ethereum,Litecoin olmalıydı diye düşünüyorum. Bitcoin yükselmediği sürece altlar yükselmiyor, Ethereum ise Bitcoinin son düşüşlerinde Bitcoinden bağımsız olarak yükseliş gösterdi bir ara, bundan sonrada öyle yapabilir. Altcoinlerden seçim yapmışsınız , geçen yılki gibi bir dönem altlarda yaşanırsa hedefinize ulaşırsınız. Benim öndrim ise riski dağıtmak amaçlı.
member
Activity: 756
Merit: 16
Hocam şansız bir durumla karsilasmissin. Bu sepetle kazanç mümkün ama kaybetme olasılığı da var doğru zamanda işlem yaparsan kazanırsın
full member
Activity: 434
Merit: 100
Binance coin'e ve Ins ye bakabilirsin iki fikir de bana oldukça mantıklı geldi. Sana da kısaca şöyle açıklayayım Ins alış-veriş esnasında ki aracıları aradan kaldırıp maksimum kazanç sağlamayı hedefliyor arkasında sağlam yatırımlar var. Binance coin zaten en büyük borsadan geliyor bunun haricinde borsadaki fee ücretini düşürmesi çok büyük bir pozitif iki coini bir araştır derim.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Sepetin için  link vermek yerine yazsaydın daha iyi olabilirdi. Girip bakmadım sepete o nedenle.
NEO, NEBL, EOS, ARK, ENJ, WTC gibi coinleri tavsiye edebilirim. Ama en doğrusu projeleri inceleyerek hareket etmen.

Bakmayanlar için yazayım agırlıklı olanlar bastan sona doğru gidiyor.

NEO > 0.14 Btc Yatırım
VEN > 0.19 Btc Yatırım
ZRX > 0.06 Btc Yatırım
KMD
TEL
QSP
İOST

Düşük bütçe olanlar

LEND
ENJ
MOD
YOYOW
OST

Total zararım Ƀ -0.1 (-21.44%)

Suan bildiginiz gibi piyasa düşmüş durumda 1 2  ay içerisinde iyi bir kar a geciceksindir
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Her zaman sepette iyi oranda bitcoin önerilir hocam tabiki sizin kararınız.
jr. member
Activity: 154
Ben linkten baktım. CryptoCompare sitesinde böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. Parça parça alınanları da gördüm, oradan "collapse" düğmesine basınca toplam miktarlara ulaştım. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, faydalı bir site.
NEO ve ZRX için ben de söylenenlere katılıyorum. Sene sonuna kadar iyi kar getirecektir. IOST için olumlu düşünemiyorum maalesef. Diğer coin/tokenler hakkında da fazla bilgim yok. Bol kazançlar diliyorum size.

Not: Ethereum Classic şu anda yükselişte. 50 doları geçmesi bekleniyor. Fakat 30 dolar seviyelerine dönüş yaparsa, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Belki bazı tokenlerden maliyetine denk getirip satacaklarınız/vazgeçecekleriniz varsa, bununla değiştirebilirsiniz diye düşündüm.

teşekkür ederim bende en kısa sürede iost yi elden cıkartma niyetindeyim
full member
Activity: 560
Merit: 113
Hocam iyi ama riskli bence, bitcoin al çoğunlukla bitcoin çünkü yavaş artıyor ama bir yerde bir çakıyor, bir bakmışsın altlardan yaptığından daha çok kar yapmışşsın.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben linkten baktım. CryptoCompare sitesinde böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. Parça parça alınanları da gördüm, oradan "collapse" düğmesine basınca toplam miktarlara ulaştım. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, faydalı bir site.
NEO ve ZRX için ben de söylenenlere katılıyorum. Sene sonuna kadar iyi kar getirecektir. IOST için olumlu düşünemiyorum maalesef. Diğer coin/tokenler hakkında da fazla bilgim yok. Bol kazançlar diliyorum size.

Not: Ethereum Classic şu anda yükselişte. 50 doları geçmesi bekleniyor. Fakat 30 dolar seviyelerine dönüş yaparsa, değerlendirmenizi tavsiye ederim. Belki bazı tokenlerden maliyetine denk getirip satacaklarınız/vazgeçecekleriniz varsa, bununla değiştirebilirsiniz diye düşündüm.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
büyük çaplı koinler arasından sadece neo' yu gördüm. neden büyük koinler ile desteklemediniz sepeti? yüksek cap' e sahip bir kaç büyük koin ile desteklemenizi öneririm. token ağırlıklı olmuş gibi sepet.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Yakın zamanında oluşturulan ripto para sepetlerinin başarıya ulaşması için pazarın lider coini olan Btc fiyatının yukarıya doğru ilerlemesi ve piyasadaki genel algının pozitif havada gerçekleşmesi gerekiyor.
Pages:
Jump to: