Pages:
Author

Topic: 30 Bin Tl lik Sepetim Hakkında Görüşleriniz - page 5. (Read 1119 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
güzel sepet olmuş
newbie
Activity: 98
Merit: 0
merhabalar, geçen arkadaşla konuşurken muhabbet yazılım geliştirme üstatlarından açıldı, sonra bitcoin'e doğru yol aldı. BAT coin (Basic Attention Token) hakkında konuşmaya başladık. İnanılmaz derecede ilgimi çekti özellikle geliştirici kadrosuna ve takıma bakınca gözlerim kamaştı. Javascript dilinin mucidi Brendan Eich kurucu olarak gözüküyor. Brave diye bir tarayıcı projesinden bahsediyorlar. Param olduğunda direkt yatırım yapacağım coin tipidir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Sepet yaptiysaniz bekleteceginiz zamana kadar sepete ne olmuş diye bakmamanızı tavsiye ederim.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
30 bin tl gerçekten büyük para, sizdeki de iyi cesaret hocam büyük meblağlar yatırmışsınız. umarım sepetiniz hem tl olarak hem btc olarak artar.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende bitcoin çılgın bir ralli yapmazsa uzun vade de kazandıracağını düşünüyorum.
Yada portföye yeni coin eklemeden btc - portföy coinleri arası geçiş yaparak miktar arttırmayı deneyebilirsin.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
1 btc yi bırak, 0.5 in altına bile düşebilir hocam, hiç belli olmuyor kripto para piyasalarında bu işler,
full member
Activity: 616
Merit: 108
Sepetin içeriği ne hocam anlamadım ben senin yazdıklarından hiçbirşey. Eğerki tavsiye istiyorsan ki NEO ETH ve birazda BTC alıp uzun süreli yatırım yapabilirsin. Eğer yatığın bir sepet varsa detaylı olarak yazki yorum yapabilsin insanlar.

Hocam sepetimin linkini yazdım orda ne zaman aldıgımı kaç adet aldıgımı hepsini kayıt ettim. Kayıt defteri yani orası. Üstede kar/zarar durumum var. Agırlık olarak NEO/ VEN/ ZRX/ KMD yöneldim.

Sepette ağırlıklı olarak bunlar var anladığım kadarıyla en kötü ihtimalle değeri korur, büyük ihtimalle kazandırır.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ters zamanda almıssin ama sıkıntı degil. Piyasa duzelince en az 3-4 kat kazanç sağlar. Sabırlı ol güzel günler bekliyor seni
full member
Activity: 854
Merit: 113
ayı piyasasına giriyoruz bence hocam. sepette biraz btc tutmak lazım diye düşünüyorum. düşük fiyatlardan altcoin toplayamaya yarayabilir.
member
Activity: 378
Merit: 11
burdan tavsiye almayın bence hocam kendi araştırmanızı yapın tek tek listelenen coinleri inceleyin ve oyle araştırın yoksa üzülürsünüz, ben riske giremediğim için sağlam temelli olanları alıyorum
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar sadece binance borsasındaki coinlerden hangisini önerirsiniz bu sene btc karsısında x yapabileceğini düşündüğünüz. Teşekkürler.
jr. member
bütçe geldikçe yeni coinler ekleyeceğim tesekkürler.
member
Activity: 336
bence posw deex eth  etc xrp xvg bunlardan ben aldım ve çok umutluyum ama sizin sepetinizdekiler ile o kadar olur mu bilemem emin olmak da zor 
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
30 bin tl yi gidip neo , ether , litecoin falan basma kardeşim . Git 1 dolar coinleri topla . 3 5 x ara 1000 dolar olan coini neden alıyosun.
member
Activity: 700
Merit: 56
elindeki NEO yu daha da arttırmalısın ciddi bir yükseliş bekliyorum.
Arkasından önerebileceğim başka coin de EOS buda NEO gibi büyük yükseleceklerden.
Birde oraya NEBL eklersen tadından yenmez.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Sepet iyi fena değil ama arada daha iyi coinlere yönelseydin keşke yoyow nedir bilmiyorum ama onların yerine eth vema xmr gibi daha kıdemli coin alsan bence daha iyi olurdu
member
Activity: 448
Seçimler iyi ama çok katlama olanağı düşük coinler örnek vermek gerekirse yani kısa vadede 5x falan yapması zor olan coinler ama sağlam coinler yavaş ve emin adımlarla giderler
full member
Activity: 840
Merit: 103
Su neoyu hic sevemiyorum borsadaki -bin bilmem kac onay gosteren ve zamani belirsiz transferimden sonra gozumde cakma cin mallari gibi neyse ki 1 gun sonra ulasmisti. Yerine ethereum koyardim ben ama siz artik yapmissiniz sepeti Smiley Birazda coinler pahaliya gelmisler.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Hocam satmadıkça zarar etmiş sayılmazsınız bence uzun vade bekleyin en az yıl sonuna 2x yapar düşüncesindeyim ama usd olarak btc olarak artarmı onu bilemem btcnin sağı solu belli olmuyor Smiley
jr. member
Zararınızın sebebi yanlış zamanda yatırım yapmış olmanız ben şeyi merak ediyorum, siz bu sektörü tam olarak ne zaman öğrendiniz? Ağırlığın neo'ya verilmesi iyi olmuş baya artacak bencede. Btc ve eth'de bulundurmak güzel olurdu

2 yıldır işin içindeyim 2017 btc zirve yaptıgında elimden çıkartıp bir araba alacak kadar kar yapmıstım. Biraz bütçe ayırıp tekrar uzun vade girdim lakin bu sene piyasa bize süpriz yaptı benim hedefim 300 binden sonra bozarım diye düşündüm bitcoin bazından 0.5btc 4x yapsa 2btc olacak. bitcoinde 30-40bin$ arasına gelince elden cıkartmayı düşünüyorum. Bu yatırımda bu sene ev olacak diye düşünmüştüm.
Pages:
Jump to: