Pages:
Author

Topic: 7 Ay Boyunca Değeri Düşen Birşey Duydunuz mu ? (Read 798 times)

full member
Activity: 434
Merit: 112
düşüyor abi düşmeye de devam ediyor. Bu saatten sonra daha fazla sabırlı olmaktan başka çıkar yolumuz yok artık. Ben şu anda bozdurursam çok daha fazla zarar edeceğimi düşünüyorum.
member
Activity: 448
Merit: 11
Yükselişte para kazanmak kolay, asıl başarı düşüş sırasında da paranıza değer kazandırabilmek. Doğru zamanlarda al sat yapıp elinizdeki coin miktarını arttırmak.
Her düşüş sonrasında bir yükseliş getirir. Aceleye gerek yok, gerekirse 7 ay daha bekleyeceğiz.
Aynen öyle ama bu al sat yaparken zararı en aza indirmenin  sırrı bir miktar parayı her zamam uzun cade için saklamak
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Yükselişte para kazanmak kolay, asıl başarı düşüş sırasında da paranıza değer kazandırabilmek. Doğru zamanlarda al sat yapıp elinizdeki coin miktarını arttırmak.
Her düşüş sonrasında bir yükseliş getirir. Aceleye gerek yok, gerekirse 7 ay daha bekleyeceğiz.
member
Activity: 448
Şu an ki piyasa cesareti olmayanların elinden coinleri çıkardığı işi bilenlerin ise sürekli her düşüsü fırsat bilip elindeki coinleri arttıranların piyasası
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
görmek zor olabilir ama 8-9 ay düşüp sonra 3-4 hafta içinde 20-30 kat olanıda görmek zor olsa gerek
newbie
Activity: 3
Merit: 0
7 aydır sürekli düşüyor hep düşüyor kafayı sıyırtmak üzere bu piyasa haklısınız
full member
Activity: 353
Merit: 100
2018 başından beri 600 milyar dolarcık para küçülmesi sayesinde bu paranı çoğu kimlerin cebine girmiş olabilir. Devletler , devlet adamları, fon yöneticileri, zenginler vs. büyümesi gereken pazarı hep birlikte mahvettiler.
newbie
Activity: 84
duyduk, duymaya da her gün devam ediyoruz türk lirasını. bu iş uzun yıllardır bu şekilde arkadaşlar piyasaya dün girip bugün ağlamayın.
newbie
Activity: 168
daha uzun zamandır değeri düşen birşey söyleyeyim dostum sana TL . Hergün biraz daha düşüyor

Türk lirası senelerdir düşüyor bitcoin 8 aydır geriliyor. yatay yukarı aşağı hareketle devam ediyor gününe. ama isteseler secden kötü bir haber yayılır ve ardından müthiş satış da gelebilir veya tam aksi yönde iyi haberler piyasa canlanır. çok garip bir piyasa burası.
jr. member
Activity: 239
daha uzun zamandır değeri düşen birşey söyleyeyim dostum sana TL . Hergün biraz daha düşüyor
newbie
8. aya girdik. Ocak'tan Ağustos'a hangi ara geldik. zaman su gibi akıyor. Eğer geçmiş birkaç senedeki geleneksek Ocak ayı dumpuna devam etmek istiyorlar ise bu balina efendiler, Ocak ayına kadar sağlam bir yükseliş başlatmaları lazım. yok yükseliş gelmezse o zaman bu rutin bozulabilir zaten fiyatlar baya geriledi.
newbie
Activity: 57
Biraz sabretmek lazım o insanları buraya çektiler evet çok kolay para kazanabilirsiniz diye çektiler erken çıkanlar kazandı kalanlar baya bir kaybetti aciliyette bir paran yoksa satmadığın sürece kaybetmemissindir emin ol buna biraz sabır sadece.
member
Activity: 574
Merit: 14
kripto piyasasında dump rallisi yaşanırken alış işlemi yapmak ne kadar riskli onu geçen gün görmüş oldum. nasıl geçen sene haziran ayında pump rallisi varken ne alsak kazanıyorduk. bu aylarda hiçbir şey yapmayıp, Türk lirasını dolara çevirip de dolar olarak saklamak belki yapılması gereken en risksiz yatırım yöntemi. ytd
full member
Activity: 616
Merit: 118
Türk parasının değer kaybettiği kadar kaybetmedi Cheesy
newbie
Activity: 70
tl nin değeri 1.5 yıldan beri sürekli düşüyor asıl sorun bu bence. bitcoin neyse dünya genelinde bir oluşum ve yatırımcı üzer ama tl nin düşmesi demek top yekün bir ülkenin kaybı demek.
newbie
Activity: 182
7 aydır paso dump. arada tepki alımları ile oyalandık. ama artık dananın kuyruğu kopma noktasına geliyor. 6000 dolara bir kere daha giderse bunun geri dönüşü yok. hani 6400 doların var 1 bitcoin alabilecek durumdasın. 5000 dolara geldiğinde 1.2 mi artık ne ise bazen parada beklemek yapılması gereken en iyi davranış bile olabilir.
jr. member
Activity: 378
Artık millet 2018 yılında kripto piyasasından umudu kesmiş battı balık yan gider modunda takılıyor ,resmen piyasa bizi uyuttu ve uyuşturdu,2019 yılına kadar beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı.
newbie
Yatırım uzmanı olan bu konuda uzman olmasa da acı ya da tatlı tecrübe edinen insanların düşüncelerine kulak verip piyasa şöyle bir yoklanmalı ve bakılmalı rüzgara göre hareket edilmeli
member
Activity: 224
Merit: 10
aslında aralıktaki piyasayı görüp yatırım yapandan çok bir farkımız yok sadece onlar bilmiyordu ve hayal ettikleri bir anda zengin olmaktı. Biz biliyoruz ama yine katlamayı düşünüyoruz. Demekki bu işler böyle yürümüyormuş. oturmuş borsalar bile %5 büyüyünce ülkede bayram havası esiyor. biz bunun çok üstünde bir beklentiye giriyoruz. tabi bu kadar beklenti ile üzülmemiz gayet normal oluyor.
member
Activity: 420
DAO Maker
Dünya sana ne kadar basit bir ortam görünüyor bilemem ama şöyle bir kısa bilgi vermek istiyorum bu başlığa karşılık.
Devletlerden başlayıp insanlara inelim..
Devletler yatırımlarını çok uzun yıllar sonrasını düşünerek yapar, bu süre 50-100-200 yıl olabilir.
Fabrikalar yatırımlarını 10-30 yıl ileriyi görerek yaparlar, vatandaş Ahmet bile bir yatırım yaparken, ev-arsa alırken 5-20 yıl ileriyi düşünerek yapar.
Mimarlar,mühendisler,doktorlar,sanatçılar, kalifiye işçiler hep yıllarını eğitimlerine, mesleğine adarlar, meyvelerini ilerleyen yıllarda almaya başlarlar.
İstisnalar tabi ki kaideyi bozmaz, ana-babadan zengin olan piyangodan ikramiye vuran vs. bunları dışarıda tutuyorum. (Gerçi ana-babadan zengin olanın geçmişine in, o servet de zamanında kolay yapılmamıştır.)
Kısacası bu dünyada para kazanmak gerçekten zordur.
Hal böyle iken siz bitcoine hangi gözle bakıyorsunuz bilemem ama 7 ay iş hayatında çok kısa bir süredir, 3 koydum neden 5 alamadım düşüncesi bu kadar kısa sürede oluşmamalı, ya da hiç bir yatırıma bu gözle bakılmamalı.
Zamanında yüklü miktarlarda ether ve btc bozdurmuş ve onlarca milyon kazanabilecek iken kaybetmiş biri olarak sabretmenin ve beklemenin, fevri davranmamanın, piyasaya güvenmenin önemini anlamış biri olarak sana bu tavsiyeyi rahatlıkla verebilirim. Ayrıca bu piyasada yaşayarak tecrübe ettiğim diğer bir konu da hiç beklemediğin anda çok kısa sürede rüzgarın terse esmesidir ki bu detay da çok çok önemli anlayana ve sabredene.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Çok daha uzun vadeli bakmak gerekiyor. Geleceğin Dünyasında hareket ediyorsunuz. Her şey binary digit lerden ibaret. Yani güven yerlerde. Bu da daha spekülatif ortamlar hazırlıyor. Ama borsaların en önemli kuralı: Herkes satarken al!
Pages:
Jump to: