Pages:
Author

Topic: 7 Ay Boyunca Değeri Düşen Birşey Duydunuz mu ? - page 4. (Read 798 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Durmaksızın yükselen bir şey olabilir mi? Elbette düşüş de olacak yükseliş de. Bir günde %1000 kazanç elde etmeyi mi hayal ediyoruz, zamanı gelince yükselecektir.
Çok değil bir sene önce 8000 liradan bitcoin bozuyorduk. Şimdi "düştü, öldük, bittik" dediğimiz fiyat 32000tl. Yani hala 4e katlamış durumdayız.
1 yılda kendini 4'e katlayabilecek başka ne yatırım yapılabilir?
member
Activity: 252
Merit: 11
Bitcoinin her büyük düşüşlerinin arkasından daha büyük bir sıçrama yapmış. Her yükselişinde bir önceki düşüş noktasının çok çok üstüne çıkmış. bundan sonraki yükseliş 2 ay sonra mı olur 5 ay sonra mı olur ama yine olur.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
argumanlariniz biraz sacma olmus acikcasi. bir emitanin degerinin surekli yukselmesini bekleyemezsiniz. nasil 20k$ gorduyse yarin 1000$ da olabilir.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Malesef TL’mizin değeri düşüyor. Sadece kripto paraların değeri düşmüyor yani ama Döviz, altın , akaryakıt vs her şeyin fiyatı sldı başını gidiyor.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Sürekli artacak olduktan sonra bitmeyen bir döngü içinde paranın kaynağı nereden gelecek. Piyasanın zirve yaptığı dönemde yatırım yapanların parasını eski yatırımcılar yedi. Şimdi sabırlı olanlarda bir sonraki yükselişte piyasaya giren yeni yatırımcıların parasını yiyecek.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
6-7 aydır hani bitcoine odaklanıyoruz, piyasa öldü bitti diyoruz ama bitcoindeki yükseliş hareketlenmesi ile birlikte 2-3 katına ulaşanlar var baya. ama işte cesaret edemiyoruz bence. ya da aldığımızda o yükselişin yarısına gelmiş oluyor ve biraz satış yaptıklarına panikleyip satıyoruz. 7 aydır ve hatta 10 yıldan düşen bir şey varsa o da Türk lirasının değeridir.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Turkiye Avrupa'da cehalette zirvede o kesinde Dunya'da siralamaya girdigimiz kesin.  Nedeni bu yaziyi yazan arkadas dahil olmak uzere onun yazdiklarina katilanlarin eminim %99u piyasa duserken zararina satip daha da dusmesine sebep oldular yani pay sahibidir.  Ama soygun deyip geciyor.  Hep sucu disarda ariyoruz.

Ulkenin sorunlarini da hep dis mihraklarda arayanlardan ne beklenir ki.

Soygundur hemserim soygundur...
newbie
Activity: 238
Merit: 0
7 ay uzun bir sure gibi gorunebilir fakat 7 yildir da degeri artiyor bu olaya burdan bakmak gerekiyor. Yeniden kendini toplayacaktir.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Açın fiyat grafiğine bakın, bari destekli bir fud konunuz olsun. Burada fud için verilen bir emek bile yok.
Hiç grafik okumayı bilmiyorsanız bile aralıkları büyütüp bakın. Normal yükseliş çizgisi ne kadar aşılmış, nerede aşırı yükselmiş bunları hiç bilmeyen biri bile çıplak gözle anlayabilir.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ben anlamıyorum bu insanları. Derdiniz nedir?

15 Haziran 2018 6,456 USD
15 Haziran 2017 2,464 USD
15 Haziran 2016    694 USD
15 Haziran 2015    236 USD
15 Haziran 2014    592 USD (ben bu sene almıştım 400 USD den)

Yatırım araçlarına uzun vadeli bakmayı öğrenin. ağbi 4 sene önce 500 dolarmış şimdi 20.000 dolar, bir kaç aya 60.000 USD olur. diye gidip 20.000 dolardan Bitcoin alıp
Şimdi bu forumda ağlayanlara tek bir şey diyorum. Allah ıslah etsin sizleri. Rahat da durmadınız biliyorum.
Birde bitcoin fiyatı katlanmayınca dur trade yapayım elimdeki btc miktarını artırayım deyip altcoin trade ine soyunup elinizdeki btc yide kaydettiniz değil mi?
Oysa rahat durup o aldığınız bitcoin'i bir paper wallet a atıp bir kaç sene sabretseniz belki çok daha farklı zirveler göreceksiniz.

Bitcoin belkide 500 dolara kadar düşecek. Ne önemi var? 1 bitcoin, 1 bitcoin dir. sizin cebinizdeki para karşılığını ne olduğu sizi ilgilendirir.
Bu uzaya bakış açınızı değiştirin. Burayı kısa yoldan vole vuracak mecra olarak görenler, bounty peşinde koşan bebeler. pow un ne olduğunu bilmeden madencilik yapanlar. Allah hepinizi ıslah etsin.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Kripto paraları destekleyen ülke ve kurumların yanında, karşı olan büyük bir kesimde var. Bir anda kabul görmesi olanaksız, doğal olarak böyle zorlu süreçlerden geçecek. Bu süreçlerde para kazananlar olduğu gibi kaybeden yatırımcılar da olacak malesef. Ben kendi adıma sabırlı olmam gerektiğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Yapacak bir şey yok. Zamanında 100 dolarken şimdi 6000 dolarlarda gezen bir coinden bahsediyoruz. Neden her yükselişte taban fiyat belirliyoruz ki. Hangi coin bu kadar popüler oldu ve bu kadar kazandırdı insanlara. Bunlar olan olabilecek şeyler. Artış ve düşüş bu piyasanın doğasında var. 7 aydır düşüyorsa önümüzdeki 7 ay boyunca da yükselir. Her zaman piyasa dengelenir. Çok kasmaya gerek yok. İyice düşerse biraz daha alım yaparız. 
jr. member
Merit: 5
Bizzat kullandigimiz bir para biliyorum ben kendimi bildim bileli deger kaybediyor. 7 ayi birak yillardir yok oluyor turk lirasi. Fakat kripto paralar da bu tarz seyler gorulmemistir tabi ki.
member
Activity: 406
Merit: 14
Ferhat yine açmışsın olumsuz başlık alt yapısı olmayan bir görüşle karşımıza çıkmışsın. Hiçbir yatırım aracı aralıksız bir şekilde kazandırmaz. Tabiiki bazen düşecek bazen de yükselecek bunda anlamayacak ne var?
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Evet düşüş devam ediyor gözüküyor ancak bitcoinin huyu bu yapacak bir şey yok. Yıllardır aynı şeyi yapıyor bıktırmadan yükselişe geçmiyor Smiley Ne zaman herkes ümidi kesti o zaman en beklenmedik yükselişleri yaşatıyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Kripto piyasasında istatistiklere baktığımızda içinde bulunduğumuz dönem gibi uzun süreli düşüşler yaşanmış o yüzden benim görüşüm panik yapmadan sabırla bekleyip uzun süre düşünmeliyiz.
jr. member
Merit: 6
Bıktırma stratejisi hocam bunlar. Böyle şeylere her zaman hazırlıklı olun. Adamlar bu şekilde piyasada para toplayıp bombayı patlatacaklar. Dikkatli olun ve hiç acele etmeyin.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Piyasalardan anlamayan, hayatındaki tek yaptığı yatırım dolar almak olan insanları son yükselişte çok güzel .iktiler. 2017 yılının sonundaki yaşadığımız yükseliş tamamen gerçek dışıydı ve fiyatın balon olmasını sağladı. O zaman trene binenler, fiyatı balon gibi şişirip patlatanlar, şimdi ağlıyor. Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz. Şimdi sabretmeyi veya kaybetmeyi öğreneceksiniz.
member
Activity: 322
Merit: 12
Akp oyları Smiley
Biraz siyasi bir açıklama oldu kusura bakmayın ama artık insanlara tak etmeye başladı. Sorunlarımız arttıkça saçma sapan projeler ile üstünü örtmeye çalışıyorlar hala.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
evet tl var yıllardır değeri düşüyor
hatta hiç yükselmedi bile diyebiliriz sıfırları attık baştan başladık yine düşüyor.
Pages:
Jump to: