Pages:
Author

Topic: 7 Ay Boyunca Değeri Düşen Birşey Duydunuz mu ? - page 2. (Read 798 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
Ben bu arkadaşın bir tane olumlu başlık açtığını görmedim. Hep böyle gereksiz başlıklarla moral motivasyon bozma çabasında olduğunu düşünüyorum. Yani okuduğum tüm başlıkları temelsiz ve aslı astarı olmayan yazılar. Bence artık kendine çeki düzen vermesi lazım. Tamam burada kural vs yok ama sonuçta bu forumunda bir kalitesi olması gerekiyor. Merit sistemi var ama görüldüğü üzere çare olmuyor.
full member
Activity: 602
Merit: 122
TL'nin de neredeyse 12 yıldır değeri düşüyor bu teoriye göre TL'de bir dolandırıcılık aracı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
o kadar yükselişin arkasından böyle bir düşüşün olması sıkıntılı ama olacak olan bir şeydi. Umarım bu düşüşler veya bu bölgelerde sabit kalması daha da uzamaz. uzarsa çok daha dipleri görebiliriz.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Yaklaşık 2.5 sene boyunca soluksuz çıkan bir şey bırakalım da biraz da düşsün. Kaldı ki soluksuz düştüğü söylenemez.
newbie
Activity: 168
Kripto piyasası 8 aydan beri sinir hastası etti yatırımcılarını ,2018 yılı içerisindede düzeleceğe benzemiyor ,bütün ümitler 2020 yılına kaldı ,1.5 yıl daha bekleyeceğiz maalesef.
member
Activity: 490
Merit: 10
15 senedir düşüşe geçen birşey var hocam. Türk lirası. İşin kötü tarafı türk lirası artışa geçmeyecek. 7 Aylık bir süreç şu anki piyasa için çok normal.

Herkes istiyorki hep boğa olsun sürekli abuk subuk coinlerden bile kazanıp kendimizi ekonomist hissedelim. Ama gerçekler böyle değil. Bir sistemde kaybedenler olmadığı sürece asla sürekli kazanım olamaz. Belki 2 sene sürecek belki bir ay daha ama eninde sonunda gelecektir boğa sezonu.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bu piyadada büyük yükselişler gibi büyük düşüşler de oluyor tabi geçen sene bu zamanlar nerdeydi yıl sonunda nerelere çıkmıştı bitcoin. Bunu unutmamak lazım
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
her zaman yükselecek diye bir şey yok. Devamlı yükseliş trendinde olacak dolardan başka bir şey yok sanırım. bitcoinde 7 ay değil belki 13 ay düşecek fakat sonra yine yükselişe geçecektir.
newbie
Activity: 280
bana kalırsa saçma bir benzetme olmuş, bitcoinin değeri, fiyatıyla alaksızdır, teknolojik değeri önemlidir
newbie
Activity: 168
Eğer soygun olsa bile bu soygunu devam ettirebilmek için bu devranı döndüreceklerdir. Belki 2019'un ilk yarısına kadar da yükselmez. belki daha uzun sürede ama sadece teknolojisi değil paradan para kazanmayı bilen babalar için en güzel iş alanı.
newbie
Activity: 84
Forbidden mükemmel bir şekilde özetlemiş. Ama 7 aydır düşen bir şey arıyorsan türk lirasına bakabilirsin.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
evet hocam duydum, hatta bırak 7 ayı, 20 sene boyunca fiyatı düşen hisse senetleri var
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Yükselemiyorsa düşecektir açık kural, yükselmenin gereği faktörler oluşmuyorsa ayılar piyasada cirit atar ve de düşürerek kazanırlar.
newbie
Activity: 252
Geçmistede bitcoin yaklaşık iki yıl boyunca düşmüş sonra bir yükselmeye başlamış yatırımcısına büyük paralar kazandırmıştı. Şimdide aynısı olacak diye tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
duyduk arkadaşım duyduk. bak türk lirasının değeri 5 yıldır düşüyor 80 milyon ağzını açmıyor.
member
Activity: 224
Piyasa son dönemde oldukça değer kaybetti ancak kaybetmeyeceğinin garantisi hiçbir zaman yoktu.
Sonunda toparlanacağına inanıyorum ancak eski değere dönmesi için uzun bir zamana ihtiyacımız var bence.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Kripto piyasası  ocak ayında zirve yaptıktan sonra ,ara ara fiyat düzeltmeleri yaparak düşüş eğilimine devam ediyor , boğa piyasasına geçiş için 1-2 aylık süreç daha var.
member
Activity: 238
7 aydır sürekli bir düşüş yok ne alaka bu başlık anlamış değilim. Yeni rekor kırılmaması yükseliş olmadığı anlamına mı geliyor yani?
member
Activity: 392
8 ay oldu düşüşün başladığı ,kripto piyasası 10 ocak 2018 tarihinden itibaren düşüyor ,işin kötüsü ne zaman toparlanacağıda belli değil ,fiyatlar dibin diplerinde seyrediyor ,tam işte şimdi toparlanıyor dediğimiz bir anda olumsuz bir haber ile piyasa tepetaklak oluyor .
member
Activity: 462
7 ay oldu mu bilmiyorum ama INS ve NANO bu 2'si favorim! nasıl düşmekse bunlardaki düşe düşe bitiremediler.. hele ki INS allahın cezası token!
Pages:
Jump to: