Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 33. (Read 47595 times)

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
BTC'nin değerlenmesiyle birlikte 6 milyon doları geçti sonunda. Yarına kadar 5 bin BTC'yi de geçer.

4,764.80 BTC
6,070,359.66 $
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
gerçekten miktar iyi bir seviye ico 10 milyon dolar toplamıştı buda ico sonunda 6,5 gelir diye düşünüyorum. bakalım ne kadar kazançlı bir proje olacak .
bende inancım tam ekibin çalışkanlığı hoşuma gitti .

inşallah öyle olur ya benim de bir miktar yatırımım var. şöyle katlamasinda gözüm yok ya 1 dolarin cok az üstü olsun yeter Cheesy piyasaya nerden nasıl giricek o ayri bir önemli husus tabi. heyecanla bekliyoruz.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
gerçekten miktar iyi bir seviye ico 10 milyon dolar toplamıştı buda ico sonunda 6,5 gelir diye düşünüyorum. bakalım ne kadar kazançlı bir proje olacak .
bende inancım tam ekibin çalışkanlığı hoşuma gitti .
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Yatırım miktarı 6 milyon dolar dolara ulaştı. Gerçekten iyi başarı. Bir süredir izliyordum taas ı. Bu başarısıyla birlikte şimdi taas a yatırım yaptım. Umarız piyasada da beklenen başarıyı sağlar.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
büyük olayı geçiyor ama benim bildiğim şuanda livecoin de zaten ön satışı yapıyorlar ico ile entegre orda başlayacaktır kesin. oradaki harekete göre ben posizyon alcam.
ama büyük ten kasıtları orasının olduğnu düşünmüyorum açıkcası. görücez polo taas gibi coinleri almaz zaten olursa kraken olur yada bittex (büyükten kastı bu değildir umarım)
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
adresleri ne zaman toplayacaklar bır bılgı varmı acaba
yada ıco sayfasında toplanıyorda benım mı haberım yok

aynen daha belli değil ama sanırım yarın falan başlarlar ico bittiğinde .
o arada borsada işleme başlarlar yatırımcıların ellerindekini toplamak için sonra bounytden giriş ypanlar indirirler  coini muhtelemelen bu şekilde yapılcak.

varmı hcam sizin borsaya giriş fiyat tahmininiz ortalama kac satoshilere yerleşir benim yüklü bi yatırımım varda projeyi kendimce araştırdım güvendim hala güveniyorum ama insanlar ne düşünüyor merak ediyorum Smiley
hero member
Activity: 658

aynen daha belli değil ama sanırım yarın falan başlarlar ico bittiğinde .
o arada borsada işleme başlarlar yatırımcıların ellerindekini toplamak için sonra bounytden giriş ypanlar indirirler  coini muhtelemelen bu şekilde yapılcak.
sr. member
Activity: 322
hero member
4500 btc geçti adamlar 5k geçsin songün daha iyi olucak imzacıları burdan çok sağlam kazanacaklarını düşünüyorum. ama umarım düzgün bir dağıtım yaparlar sosyal medai gelicek te pek bişey olmaz ordan ama yatırımcısının kaybını önlemeleri lazım sonuçta fon yönetimi olan bir ico bounytden değer kaybı olmasına engel olursa daha da çekci olacaktır yeni yatırımcılar için
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
2 gün sonra bitiriyor artık görcez durumu akmı karamı açıkcacı ne zartlak projeler para topluyor bu adamların yapmak istediklerini yapan coinler var örnek durumları kast ediyorum
yapılabilir bir durum görücez kazançlı mı olucak olmucak mı yatırım yapan kazandığı sürece lafta kalıcak kaybedersede yapacak bişey yok ico girmenin risklerini göze alıyor olmuş olcak.

Hiç bir ico bekleneninin üstünü veremez zaten verse bile millet ifşa olur deneme yanılma yapamıyoruz. Gözümüze kestirdiğimiz bir icoyu veya projeyi ona göre giriyoruz. Bu adamlar ağır adamlar yatırımlarını alıyorlar bence bekleneni veriri gibi görüyorum ama dediğin gibi 2 gün sonra durum netlik kazanıcak.
hero member
Activity: 518
2 gün sonra bitiriyor artık görcez durumu akmı karamı açıkcacı ne zartlak projeler para topluyor bu adamların yapmak istediklerini yapan coinler var örnek durumları kast ediyorum
yapılabilir bir durum görücez kazançlı mı olucak olmucak mı yatırım yapan kazandığı sürece lafta kalıcak kaybedersede yapacak bişey yok ico girmenin risklerini göze alıyor olmuş olcak.
sr. member
Activity: 434
valla son gün sağlam yüklenirlerse baya iyi olur adamlar çinde bir oalya daha katılmış videosunu yaplaştılar ordan yatırımcı tokatlaye bililerse 10 milyonu bile aştırabilirler(hayal bizim ki Cheesy )
tabi burası hayellerin gerçek olduğu yer olabilir Cheesy
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Bu ortamda bence oldukca iyi topladilar. Tek endisem almak isteyen herkes aldi. Pazara girince bunu kim alacak. Mecbur alan kisiler dumplayip pumplayacak
hero member
4500 BTC'yi aştı, başlık düzeltilse iyi olur. 2.5 gün kaldı ve çok yakında hem 5 bin BTC'yi hem de 6 milyon doları geçecek.

5k btc geçiceğini artık daha net düşünüyorum oldukça iyi gidiyor spekilasyonlar olsada hatırı sayılır bir yatırım aldı.5k 1 gün kala geçerse son gün giricileriyle birlikte bakalım ne kadar çıkcak.
legendary
4500 BTC'yi aştı, başlık düzeltilse iyi olur. 2.5 gün kaldı ve çok yakında hem 5 bin BTC'yi hem de 6 milyon doları geçecek.
ikm
sr. member
en kötü ico bile borsada işlem gördüğü sürece sorun olmaz alıcı ve satıcı daima olur işlem gören coinlerde
taas ta livecoinde işlem görüceği kesin ordan site kendi satış bile yapıyor. rahat olun taasta
sr. member
Activity: 322
2 btc lik bir yatırım düşünüyorum taas a arkadaşlar napsam bilemedim yatiracagim parayi 2 ay bekletebilirim proje sonrasinda ne olur zararlida cikabilirim ama öyle 2x 3x düşüncesi cezbetsede sizce ne kadar gerçekci napsam bilemedim
2 btc bir icoya yatirilmaz hocam,hele son zamanlardaki aninda milyon dolar topladigini soyleyen icolara hic yatirilmaz.
2 btc ile ltc veya etc alin atin kenera dursun veya direk btc olarak tutun japonyadaki kriz btcnin dahada yukselmesini saglayacak,btc piyasasinin %40 i japonlarin elinde ve adamlar yen basacak dogal olarak btc degerlenecektir.

valla yatıran nasıl yatırıyor anlamiyorum  ben yatırırım patlar elimde kalir Smiley  dediginiz gibi milyon dolarlar toplamişlar gerçekten insan bir güveniyor fakat yine de temkinli olmak lazim. benim niyetim de elimdeki parayi biraz değerlendirmek 2 btc kadar var nasil değerlendiririm onun peşindeyim
Qtum icosunu duydunuzmu 90dk da ico bitti ve 10mılyon $ topladılar,yabancı forumda herkes tx kayıtlarını ıstıyor
kanıt ıstıyor mıllet ama kesınlıkle kayıtları vermıyorlar ve bır haber sıtesınde qtumun başarısından nasıl 10mılyon topladıgından bahsedılen
haberler yapılmıştı,o sıtenın 1 btc karşılıgında herseyı yazacagını ve daha oncedende yazmıs olduklarını soyleyen ınsanlar var
son gelısmeler nedır bılmıyorum ama bu qtum dan sonra boyle anında mılyon $ topladıgını açıklayan ıcolara suphelı bakıyorum,sankı gel gel yapıyorlar
sız demıssınız ıste mılyon toplamış bır guven var dıye,adamın unden kan alırlar,wetrust dev.dagıtımla alakalı 1-2 gun geç açıklama yapınca bazıları yasal yollara başvuracagım demıstı forumda
kesınlıkle max.250$ yatırırım bır ıco ya ve son zamanlarda ılgılendıgım en dakdık ıco bıle anında 3-4m dolar topluyor

ikm
sr. member
blog yazarları okadar çoğaldı ki iconun başında kimse beğenmiyordu kimse girersi yok şimdi deli gibi taas çullanıldı.
sırf bu yüzden girmedim bende  pişman olmam.
legendary
İmza kampanyasında 30 Bitcoine eş değer Taas dağıtıyorlardı. Hesaplamalarıma göre yaklaşık 0.15 BTC değerinde Taas alacağım. En kötü ihtimalle 0.10 BTC gibi bir şey gelir. Bir de borsaya girince 2x-3x yaparsa işe yarar bir kampanya olacak. Blog yazanlar yine daha çok kazanacaklar gibi duruyor.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Şu anda 4500 btc oldu 2 gün kaldı bu güne kadar 5000 Btc olacak gibi duruyor bence bu kampanyada karlı bir imza kampanyası olacak gibi bir izlenim verdi ama aşağıda imzalarda yanlış yazıyor. Cheesy

ICO sırasında satılan TaaS Tokenlarının toplam% 2'si, en az 100.000'i (100.000 $ 'a eşiittir) tüm Bounty Programı için ayrılmıştır.(hedefi aşmamız halinde ödül havuzu arttırılabilir).

Ödül Aşağıdaki Gibi Bölünecektir.
The Bounty Pool Divided as Below:

1: Facebook Bounty: 10K Taas Token

2: Twitter Bounty: 10K Taas Token

3: Email/Website Subscriber Bounty: 5K Taas

4: İmza Kampanyası 30K Taas

5: Blog Makelesi ve Medya: 20K Taas

6: Çeviri Bounty: 20K Taas

7: Slack Katılım Bounty: 5K Taas

100.000 $ a eş değer 100.000 token dağıtılacak. Ortalama 1000 kişi olsa adam başı 100 $ a eşit token dağıtılması gerekiyor. Eğer bu oranlarda gelirse gerçekten tatmin edici bir ico olmuş olur.
Pages:
Jump to: