Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 32. (Read 47595 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Myetherwallette Taas direk atıp oradan livecoin ( şuan için ) çekebiliriz . Ama şu anda için kârlı değil zaten. Diğer borsaları girmesini beklemek en mantıklısı.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
evet bir icoyu daha bitirdik şimdi bundan sonra ne yol izlenicek acaba bu arada dashboard ta send seceneği aktif taas sitesinde myetherwallet a aktarırken gas price vs gerekicekmi peki siteden wallet a alırken nasıl olcak o süreç yoksa send diyince gönderirmi acaba
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
İmza ya giren artadaşlar son 2 saat kaldığını , 50 Mesaj istediklerini ( Konu dışı hariç) ve 75 harf olması gerektiğini unutmasınlar . Başarılar.

umarın eksik post atmamışızdır, oturup saymadım hiç açıkçası, 50 yi geçmiştiree, konu dışı ve 75 karakterden ne kadarı geçersiz sayılacak bilmiyorum. o kadar imzamızda tuttuk, birde reject yemiyelim
sr. member
İmza ya giren artadaşlar son 2 saat kaldığını , 50 Mesaj istediklerini ( Konu dışı hariç) ve 75 harf olması gerektiğini unutmasınlar . Başarılar.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
sayfa yöneticisi her mesaja stake verildiğini bilmiyor sanırım Cheesy yoksa en az 20 sayfa olurdu normalde
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Güzel bir ico ama Türkçe bölümünde çok popüler olmadı. Yani 1 ay geçti ama toplam 14 sayfa mesaj yazılmış.
Diğer forumlarda durum nedir bilmiyom ama bakalım ne çıkacak imza sonunda
sr. member
Activity: 476
taasın newsletterına kayıt olmuşum günde ikikere mail atıyorlar Smiley son 24saat kaldı. son 12 saat kaldı diye Smiley
hero member
Activity: 518
imzalardan ne zaman çıkılacağını söylediler mi oldukça başarılı olduğunu düşünüoyurm ilk girenlerden olduğum içinde bakalım imza karlı olucak.

Stake lerin sayımı ana forumda 2 hafta sürebilir diyorlar. Ayrıntılı inceleme yapacaklarmış.

iymiş çok msj atana çok ödül versinler bari Cheesy iyi olur benim için
hero member
Activity: 518
imzalardan ne zaman çıkılacağını söylediler mi oldukça başarılı olduğunu düşünüoyurm ilk girenlerden olduğum içinde bakalım imza karlı olucak.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
İmzayı ne zaman kaldırabileceğiz acaba çok sürer mi?  Huh

Hiç stake saymadılar şimdiye kadar .  350 Kişinin mesajlarını saymaları bence biraz uzun sürecek. 1 Hafta daha bekletebilirler.

Haklisin hocam sanirim en az 15 gun daha surer. O da en az yani.
sr. member
Merit: 300

Hiç stake saymadılar şimdiye kadar .  350 Kişinin mesajlarını saymaları bence biraz uzun sürecek. 1 Hafta daha bekletebilirler.

kim sayiyo bunlari ya Smiley bir sürü insan bir dünya mesaj aralarinda illa kısa cevaplar vs olacak onlari ayikla bilmem ne derken 1 hafta bile yetmeyebilir ama adamlar boşuna taas team değil diye düşünüyorum oluşturmuşlardir onada bi algoritma. bu arada fon ne alemde nasil olur ico bitişi acaba varmı tahmini olan. wings sanırım borsaya girmiş bittrex te ico fiyatinin 3 katindan işlem görüyormuş okuduguma göre taas ta yaparmi acaba
sr. member

sr. member
Merit: 271
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
imza kampanyasına katıldıktan sonra bütün projelerde ve yatırımcılarda bu böyle sanırım. duygusal bir bağ oluşuyor.

güzel ve başarılı bir ico sona eriyor. amacına ulaşmış. bundan sonraki adımlarda başarılar dilerim. hayırlısı olsun.
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖

Son 16 saat . Çokda ümitli olmasamda 5 ETH attım yinede.
hero member
Activity: 658
Basarili bir ico yatirimcilara bol kazanclar.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
İco az önce sonlandı. Son durum aşağıda yer almaktadır

Ico halen devam ediyor. Bitimine 17 saat 41 dakika kaldı. Bilgisayarınızın tarih/saat ayarlarını düzeltmeniz gerek o sebeple ekranınız yanlış gösterdi Smiley site sayacı bilgisayarın lokal tarih saatini baz alarak geri sayım yapıyor.
sr. member
Activity: 322
henuz adreslerı toplamıyorlar galıba send butonu hala dısable durumda
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Evet arkadaşlar Taas'ın icosunun bitmesine dakikalar kala 5k bitcoin geçildi. Bende 2 ether ile ico'ya katıldım. Bana 120.6 taas verdi. Aşağıda son durum ve cüzdanımı da paylaşıyorum. İmza kampanyasından da gelenler ile güzel bir ico yu daha sonlandırmış oluruz inşallah.

Edit: İco az önce sonlandı. Son durum aşağıda yer almaktadır

Toplam Toplanan yatırım:
3,220.73 BTC
43,368.00 USD
41,233.57 ETH
145,076.08 USDT
sr. member
Merit: 300
BTC'nin değerlenmesiyle birlikte 6 milyon doları geçti sonunda. Yarına kadar 5 bin BTC'yi de geçer.

4,764.80 BTC
6,070,359.66 $

üstad o değil de birşey dikkatimi çekti ben ilk yatirim yaptigimda 1 $ :0.0008  seviyelerinde gösteriyordu dashboard ta. sonra bugun baktim 0.00075 civarlarında gösteriyordu. sanırım bitcoinin değeri arttikca o şekilde 1 dolara eşitleyecek seviyede güncelliyor sistem kendisini. peki ico sonunda dağıtım vs nasıl yapilacak anlamadim. edg de mesela sanirim eth fiyati arttiği için bicok kişi zaten kafadan 2x yapmişti sanirim. taas'in olayi 1 taas 1 usd diye sabitlediğinden ötürü sanirim böyle.
Pages:
Jump to: