Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 37. (Read 47595 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
3000 btc toplanıyorsa 1 token 1 dolar nasıl oluyor ben onu anlamadım.

Olmasi gereken diye soylemis sanirim. Bende taas is yapacagi i dusunuyorum olay asil su. Projeyi yonetenler ekonomiyide yonetmeli ozman cok daha degerli olur
sr. member
Activity: 532
3000 btc toplanıyorsa 1 token 1 dolar nasıl oluyor ben onu anlamadım.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Arkadaşlar 1 btc ile kaç taas gelir cüzdanımıza. Ortalama ne kadar gelir. İco ya katılırsak bunun hesabını nasıl yapabiliriz.

gelecek taas crowsale den görebiliyorsun zaten ordan 1 btc kaç düşücek öğrene bilirsin.

1 btc :1392.14 TAAS oluyormuş

Ether 1 btc ye 2000 ether veriyordu. Taas fiyatı en az 1 $ olmalı ki kendisini kurtarsın. Demekki fiyat 2-3 $ olabilir ico dan sonra.
sr. member
Activity: 434
Arkadaşlar 1 btc ile kaç taas gelir cüzdanımıza. Ortalama ne kadar gelir. İco ya katılırsak bunun hesabını nasıl yapabiliriz.

gelecek taas crowsale den görebiliyorsun zaten ordan 1 btc kaç düşücek öğrene bilirsin.

1 btc :1392.14 TAAS oluyormuş
hero member
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
burda dağıtılacak token'lar düzenli olarak kar mı getirecek nedir ben tam anlayamadım o kısmını. bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi acaba?

diyelim 10 tane token aldık. bunlar ne olacak? belli sürede bir kazanç mı getirecek yoksa o ayrı bir şey mi tokenlardan ziyade...  Huh

bu konuyu bende merak ediyorum ama tam olarak bir şey çözemedim ben:(
ingilizcesi iyi olan ve ana konuyu takip eden bir arkadaş bu konu hakkında bilgi aktarırsa seviniriz.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
3,439.28 btc toplandı son 11 gün.
sr. member
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Zaten çok az verecekler. Onuda taksite bölmeleri kötü olmuş. Ama olmus bu işlerde beklemeye alışmak lazım.
sr. member
Activity: 462
Orijinal sayfasında sanki bountyden alınacak token, 3 aylık taksitler şeklinde taksit taksit ödenecek diye gördüm, doğru mu acaba?

edgelessten millet öğreniyor parça kontur gibi dağtımayı değer kaybını önelemek için güzel taktik aslında Cheesy
yatırımcısını koruyan bir uyugulama
Ama bunlar edgeles in ilk taksiti kadar bile vermiyor nerdeyse BOUNTY oranı onlara göre az yani bence yerdi bir. Uygulama olmuş. Bounty miktarı fazla olsaydı mantıklı olabilirdi ama.
hero member
Activity: 518
Orijinal sayfasında sanki bountyden alınacak token, 3 aylık taksitler şeklinde taksit taksit ödenecek diye gördüm, doğru mu acaba?

edgelessten millet öğreniyor parça kontur gibi dağtımayı değer kaybını önelemek için güzel taktik aslında Cheesy
yatırımcısını koruyan bir uyugulama
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
sr. member
Activity: 322
Bende bi 100$ yatirdim bakalim bu siralar her icoya giriyorum.5 de 1 tutsa zengin olanabilir.Etherin nereye geldigi belli.
sr. member
Activity: 406
burda dağıtılacak token'lar düzenli olarak kar mı getirecek nedir ben tam anlayamadım o kısmını. bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi acaba?

diyelim 10 tane token aldık. bunlar ne olacak? belli sürede bir kazanç mı getirecek yoksa o ayrı bir şey mi tokenlardan ziyade...  Huh
sr. member
Merit: 251
Presale Starting May 1st
3,339.72 BTC 3,947,579.90 dolar hiç fena değil . 5000 Btc kesin olacaktır. Üzerini olmasını temenli ederiyorum.

15gün den az kaldı ama neredeyse 5milyon dolar seviyesine ulaştı. herbir tokenin değeri sabit olarak 1dolar kabul etmişlerdi. taas icosu bugün bitse 5milyon toplam coin olacak. bu token ilerde değerlenebilir  

5.000.000 doları geçer .
sr. member
Activity: 448
15gün den az kaldı ama neredeyse 5milyon dolar seviyesine ulaştı. herbir tokenin değeri sabit olarak 1dolar kabul etmişlerdi. taas icosu bugün bitse 5milyon toplam coin olacak. bu token ilerde değerlenebilir 
hero member
Activity: 882
Merit: 507
iconun son günlerinde ben bayağı bir giriş bekliyorum. Neredeyse iki hafta var ve çok iyi gidiyorlar. İco bittiğinde en az %30 değer kazanmasını bekliyorum ben.

Zaten olursa İconun son günlerinde baya bir giriş olacak gibi gözüküyor banada öyle geliyor şu anda'da iyi bir şekilde ilerliyor. İco bittiğinde pazara'da hemen girer diye tahmin ediyorum umarım güzel bir giriş yaparlar ve bekleneni verir.
hero member
iconun son günlerinde ben bayağı bir giriş bekliyorum. Neredeyse iki hafta var ve çok iyi gidiyorlar. İco bittiğinde en az %30 değer kazanmasını bekliyorum ben.
ikm
sr. member
Activity: 420
Bence bu projenin gecegi parlak da bakalim adamlar nasil biseyler cikaracak. Yatirim azimsanmayacak kadar oldu son gu lerde de giris olursa ki kesin olcak iconomiyi gecerler mi dersiniz
sr. member
Activity: 462
Son 13 gün kalmış ve 4.5 milyon toplamışlar. Böyle giderse eğer dişe dokunur bir miktar toplanacak. Yüzdeler arası fazla değişmediği için belki de yüklü girecek kişi veya kişiler son günü bekliyor olabilir hep beraber bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 854
bunun da ico su edgeless gibi olcak gibi bir his var içimde  @navigo sen ne düşünüyosun ? deli para topladilar tabi ki deli para toplamiş olmasi ico bitimi fiyatinin da yüksek olmasi anlamina gelirmi yatırımcılarının 3x 5x yapmasi anlamina gelirmi bilmiyorum tabi ki ama imzacılar kazanir gibi.
Hocam bence imzası bir Edgeless  kadar kazanç sağlamayacak ama tabi fiyatı katlanır ise işler değişebilir. Icoda ne kadar topladıkları değil de bence arkalarında ne kadar destek olduğu yada olacağı önemli. Bakalım bekleyip göreceğiz ama çürük bir ico değil bence orta dereceden daha yüksek.
Pages:
Jump to: