Ethereum Cash je danas izlistan na
CoinMarketCap. Trenutna cijena 0.065$. Tko je se prijavio na prvi airdrop gdje je podijeljeno 3000 tokena za sada je u plusu oko190$. Nije loše.
Želim podijeliti svoje mišljenje o
Ethereum Cashu. U biti više nedoumice neko mišljenje
Dobio sam jedan airdrop pa evo gledam kako izvući maksimum iz njega.
Ethereum Cash je trenutno na $0.119 (
COINMARKETCAP). Koliko je po vašoj procijeni ta cijena realna?
Pretpostaviti ću, iz sigurnosnim razloga, da je ovaj projekt scam.
Ne želim donostiti nikakve preuranjene zaključke niti ikoga neosnovano optuživati, ali bolje biti oprezan. Što me najviše navodi na to mišljenje?
Čitam malo
njihovu temu na forumu i pratim Telegram grupu i ne mogu se oteti dojmu da se radi o hypeu. Vrlo malo konstruktivnog razgovora, većinom postovi vezani za hype i FUD. Još jedna stvar koja me buni je broj članova Telegram grupe 1461. Po meni je to premalo za ovakav skok (pump) cijene? Šta mislite?
Ukoliko je scam, analizirajmo malo stvarno stanje.
Developeri su za sebe rezervirali 5% od ukupnog broja coina. Ukupni broj coina je 15 000 000.
Za developere je, kako smo već rekli, rezervirano 5%:
15 000 000 ESACH* 0.05 = 750 000 ECASH
Po trenutnoj cijeni $0.119 (
COINMARKETCAP) to je:
750 000 * $0.119 = $89250
Ukoliko su developeri stvarno prevaranti, što mislite koliko će biti pohlepni? Na kojoj cijeni će započeti dump? Uskoro ili će čekati da cijena još skoči jer po mom mišljenju ima još mjesta za rast cijene. Evo kako gledam na to.
Analizirajmo malo i dosadašnje kretanje cijene:
1. veliki rast je bio kod izlaska na
COINMARKETCAP2. rast je bio jučer uvečer (odnosno danas tijekom noći i jutra) kada je izbačena mobilna aplikacija (ako ima nekih app developera među nama neka bace pogled i daju nam svoj stav o aplikaciji. Meni se ne čini nešto pretjerano komplicirana ni revolucionarna. Čini mi se da se svodi na jednostavno povezivanje linka sa grafikom).
Koliko još ima prostora za rast cijene?
1. prilika će biti objavljivanje WHITEPAPERA (projekta). Ako ga dobro napišu sigurno će privući još dosta ulaganja.
Dosta će se moći i vidjeti o prirodi ovog projekta iz WHITEPAPERA. Vidjeti ćemo kako misle privesti projekt kraju i po tom planu ocijeniti jesu li ozbiljni i koliko je upoće moguće to što nude. Čekam ga sa zanimanjem, prijaviti ću se i za prijevod. Želim ovo istražiti iz prve ruke.
2. prilika će biti početak BOUNTY KAMPANJE koja je trenutno odgođena. Ovo bi se moralo odraziti na cijenu, a vjerojatno će se utjecaj kampanje moći vidjeti kroz porast članova Telegram grupe (bar mislim da bi to trebo biti jedan od indikatora uspješnosti kampanje).
3. prilika za rast cijene će biti eventualno (ranije najavljeno i obećano) izlistavanje na još jednu burzu osim
EtherDelte.
Ukoliko je ovaj projekt ozbiljna stvar onda će definitivno biti još masu prostora za rast, ali držimo se mi naše pretpostavke pa pretpostavimo da je prevara.
Koliko mislite da će developeri biti pohlepni? Na kojoj prilici mislite da će dump početi 1, 2 ili 3 (ako uopće bude izlaska na drugu, veću, burzu)? Još jednom ponavljam ne optužujem nikoga unaprijed, ali bolje biti oprezan nego se kajati!!!
JOŠ JEDNA VAŽNA NAPOMENA NITI SAM KUPIO NITI MISLIM KUPOVATI DODATNI ETHEREUM CASH, IMAM SAMO SVOJ AIRDROP I GLEDAM KAKO NAJBOLJE DA GA ISKORISTIM.
NEMOJTE OVAJ MOJ POST SHVATITI KAO SAVJET ZA KUPOVINU/PRODAJU!!! OVO JE ČISTO MOJE GLEDIŠTE NA TRENUTAČNU SITUACIJU!