Pages:
Author

Topic: Allahını seven bir bardak soğuk su versin - page 2. (Read 1803 times)

full member
Activity: 378
Merit: 103
Kısa vadede düşünmeyin, orta vade ve uzun vadede duzeltebilecegini düşünüyorum. Herkes zararlar ediyor bu ara umarım düzelir
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
herkes nedense böyle durumlarda satmadığınız sürece zararda sayılmazsınız diyor ama ben katılmıyorum. baktın ki düşüyor zararı hemen keseceksin arkadaş. alttan toplayıp zararı da düşürmek bir yöntem. yani durup izlerseniz çok daha fazla kaybedebilirsiniz. eski günler yok artık. icraat lazım kazanmak için. beklemek yetmiyor.
member
Activity: 170
Merit: 11
böyle durumlarda satmadığınız sürece zarar etmiş sayılmazsınız lakin beklemek lazım sabırla bekleyebilmek gerekiyor
member
Activity: 210
Merit: 16
hocam bende senin gibi Waves aldım güzel bir miktar oda baya düştü. Piyasa genel anlamda kötü baya . ben şuanda hiç açmıyorum binanceyi moralim bozulmasın diye. satmadığın zaman zarar etmiş sayılmazsın
full member
Activity: 686
Merit: 101
Satmamak ta zor ama ihtiyacın olmayan bir miktar ise sabret artık bazen yapacak bir şey olmaz ben 10x eriyen bir arkadaş biliyorum. Biraz durumu iyiydi öylece duruyor hc birşey satmıyordu
full member
Activity: 630
Merit: 102
Satmadığın sürece zarar etmiş olmazsın hocam. Benim en sevdiğim sözlerden biridir bu. Elinde bekletmeye devam et eğer coin scam değilse mutlaka sermayeni karşılayacaktır hatta kar bile bırakacaktır.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Kefen paranla ne işin var senin buralarda.Bilmeden etmeden tek seferde tek coin almanda ayrı bir hata,stopsuz işlem yapman ayrı.Her gün bakıp fiyatı takip edip kahrolman ayrı hata. Düştüyse stobunda yoksa hodl yapacan daha bakmana gerekte yok.
full member
Activity: 280
Merit: 102
hocam bence Allahını seven bir bardak soğuk su versin diye bir durum yok yani o kadar büyük bir kayıp içinde değilsiniz diye düşünüyorum ben bana kalırsa çok da abartmamak lazım bu işleri
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
hocam valla çok içten bir yazı olmuş, umarım biri çıkıp da bir bardak su vermiştir diye düşünüyorum, bence çok daha iyi yerlere gelecek ven chain ama sabır lazım
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Reis battı balık yan gider bana sorarsan iyice beklet ya zararını çıkart yada iyice bat
newbie
Activity: 196
Merit: 0
aynı durumu monethanın buraları terk edip gidişinde yaşamıştım. zordur bilirim ama bu piyasa koşullarında elden hiç bir şey gelmiyor sadece beklemek lazım
newbie
Activity: 94
bu başlık her döneme hitap edebilecek kadar ilgi çekici duruyor. doğru ilk girdiğimde mayıs ayındaki düşüşün yazılacağını düşünmüştüm. ven dahil birçok coin tekrar düştü
member
Activity: 518
Merit: 10
Su veren oldu mu bilmiyorum ama siz dahil herkes önceden yatırım yapıp da kazanan yok. Herkes kaybetti ama yapacak bir şey yok. Bunu böyle kabul ettik. Elinde bekletip güzel günler geleceğini düşün. Geçmiş olsun.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Piyasanın hali belli beş ay önceden kripto paraya yatırım yapan herkes inan şu an seninle aynı durumda. Herkes zararda ama yapacak bir şey yok. Beklemekten başka yapacak bir şey yok açıkçası.
member
Activity: 504
Merit: 10
Çok zarar ettim çok bir türlü talafi olmuyor, günden güne daha beter oluyor. Ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
kefen paranla girmeyeydin iyiydi  Smiley bu piyasa zaten herkesi öteki tarafa götürecek gibi duruyor. açıkçası bizede lazım birer kefen  Grin
member
Activity: 566
Merit: 29
ETH fiyatı şu an biraz düşüşte ama güzel bir artış yaşayacak buna bağlı olarakta diğerleri yükseklecek, ama sen panikten satış yaparsan yükseldiği zaman o zaman soğuk su vermemiz gerekir Wink
member
Activity: 560
Merit: 12
Eth fiyatı da çakılıyor. Binanceden oran olarak daha fazla yükselir diye ethereumda kaldık o da dibin dibini görüyor. Piyasa artık bıkkınlık vermeye başladı
newbie
Activity: 189
Bekleyeceğiz, aynı durum benim içinde geçerli. Sepet yaptım ve elimde 12 farklı coin var. Ve BTC düştüğü için hepsi değer kaybetti. Ama beklemek zorundayım. İliğimizi kuruttular...Sad
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bizde çok soğuk sular içtik ama halen pes etmedik. Her zaman beş on kat kazanacak değiliz. Elbette kazanmak istiyorsak bu piyasanın ceremesini de çekeceğiz, sabır.
Pages:
Jump to: