Pages:
Author

Topic: Allahını seven bir bardak soğuk su versin - page 4. (Read 1803 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bence de daha adam ölmemiş sen cenaze namazını kılıp defnetmeye kalkıyorsun, önce bir ilaç tedavisi uygula sabret bekle, kontrollerine git ha o zaman hasta iyileşmezse durum farklı Smiley
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Aslında soguk su içmelik bir durum yok satma ve bekle zararına satmak zorunda değilsin piyasanın artacağını düşünüyorsan zarar etmessin.
full member
Activity: 630
Merit: 102
2.302 TL'lik kefen paramla 6$ küsürden 50 $ hedefi ile almış olduğum 93 adet VEN (Vechain) an itibari ile elimde patlamış olup $3,80' seviyesine kadar gerilemiştir. Oysa ki 9,55$ seviyesine hızla yükselip heyecanlandırsada. Ümitlerim tükeniyor. Ne demiş şair; Bir Ümittir Yaşamak. Shocked

Ben de yanlış bir cüzdana yüklü bir miktar kaptırdın sandım hocam. Ne var bunda sabredersen mutlaka eski fiyatına gelecektir. Hatta projeye güveniyorsan direk uzun vadeli hodl olarak bırak (ki güveniyosun herhalde) mutlaka kar edersin.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bu piyasa böyle şeyler oluyor ihtiyacın olmadığın bir paraysa sıkıntı yapma beklemede kal yapacak bir şey yok piyasanın yükselmesini bekle.
full member
Activity: 602
Başlığı açan arkadaş şayet elinden çıkarmadıysa VEN kendi mainnetine de geçeceğini açıklamış bu arada belki bir pump dalgasıyla yatırdığı miktarı kurtarabilir. Elinde 1 sene falan tutabilirse belki daha fazlasını da kazanabilir.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Öncelikle VEN çok başarılı bulduğum projelerden. Bir dahaki boğada çok yükseleceğini düşünüyor. Diğer taraftan düzenli takip ederseniz belli noktalarda iniş çıkış yapan bir coin elinizdeki miktarı arttırabilirsiniz. Sadece HODL yapıp beklemeyin bence
full member
Activity: 504
Merit: 103
piyasa şu aralar tıkandı biraz elinde tuttuğun sürece zarar etmiş olmassın tekrardan çıkacağını düşünüyorum ben.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Geçmiş olsun. Fakat zarardan satmak yerine beklemek en doğru seçenek olabilir. Eninde sonunda aldığınız seviyeye geleceğini düşünüyorum. Piyasa geçen yılki gibi hareketlenirse belki hedef fiyatına da çıkar. Sabredin bence.
newbie
Activity: 196
Bırakma VEN en potansiyelli coinlerden bu dakikadan sonra sana HODL yapmaktan başka yol yok. VEN sağlam bir şekilde toplanacaktır ama 6$ en yüksek seviyelerden olmuşSmiley
full member
Activity: 398
Merit: 118
Vechain gerçekten başarılı bi proje boğa sezonunda 9 9.5 dolarları cok rahat görmüştü için rahat olsun bence iyi bir coin almışssın sadece beklemen lazım uzun vadede kesinlikle kazandırır
member
Activity: 128
Merit: 10
VIDDO Token | Exclusive access to Private Sale
Dün gibi hatırlıyorum bu konuyu umarım elınde tutmamıssındır gereklı zamanda cıkaracagını dusunuyorum.Şuanda fiyatı 4$ dolaşıyor ama piyasa hali hazırda yelkenlerı indirdi.Biraz tez canlı bir arkadaşımızsın uzun vadede kazandıracagını dusunuyorum..
newbie
Activity: 168
Gelir geçer kardeşim geçmiş olsun umarım buna göre hareket edip daha başarılı olma fırsatını kendine tanırsın.
member
Activity: 217
Merit: 10
Araştırmadan piyasayı değerlendirmeden satmayı zamanında yapmadan dolduruşa gelip yatırım yapmanın alemi yok. Güncelleme gelmeden satan sattı ve alttan topladı.
member
Activity: 380
Merit: 20
Her gün bu acemice ağlak mesajı görmekten bıktım aq.Yatırım mı yapıyorsun kumar mı oynuyorsun.Bir bardak su verin felan.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Gerçekten de şu vaziyette hold moduna geçip ortalık düzelene kadar beklemekten başka çare kalmamış. Sadece konu sahibi arkadaş değil çoğumuz benzer bir durumdayız maalesef.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
2.302 TL'lik kefen paramla 6$ küsürden 50 $ hedefi ile almış olduğum 93 adet VEN (Vechain) an itibari ile elimde patlamış olup $3,80' seviyesine kadar gerilemiştir. Oysa ki 9,55$ seviyesine hızla yükselip heyecanlandırsada. Ümitlerim tükeniyor. Ne demiş şair; Bir Ümittir Yaşamak. Shocked

Buda gecer kardes buda geceeer Smiley HODL en iyi yol gibi gorunuyor senin icin bunlarda iyi ders olmustur en azindan ilerisi icin.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Belirsizlikten daha kötü hiçbir şey yok. Herkesi en çok bu geriyor, şimdiye kadar bu olayların üstüne soğuk su içmeyenimiz kalmamıştır zaten. Çıkan da çıkmayan da ayrı dertleniyor.
member
Activity: 275
Merit: 11
herkes aynı durumda hocam ya ağlamayın bu kadar her bir zararda böyle yapılacaksa işiniz var, kayıp riskini hiç göze almamışsınız anlaşılan
full member
Activity: 434
hocam şu sıralarda soğuk su değil soğuk soğuk denizlere okyanuslara ihtiyacı olan o kadar adam var ki inanın sizin ki iyi yine. moral bozmak yok olumlu düşünün sabırlı olun
full member
Activity: 252
Merit: 105
Elindeki tüm parayla zirve fiyatlardan Bitcoin ve altcoine giriş yapanların acısını anlamak lazım, maalesef tüm uyarılara rağmen bunu yapanlar var, oysaki fırsatlar her zaman vardı ve oyunun kurallarına uymak gerekir idi.
Pages:
Jump to: