Pages:
Author

Topic: Allahını seven bir bardak soğuk su versin - page 7. (Read 1803 times)

member
Activity: 365
Merit: 10
Bu piyasada işlem yaparken yanıbaşında her an bir bardak soğuk su olmalı zaten. Bazan kazandığında ama çoğu zaman kaybettiğinde içmek üzere. Ben hep  kaybettiğinde soğuk su içenlerden oldum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
''Allahını seven bir bardak soğuk su versin''  Grin Başlığa baktıkça ağlanacak halimize gülesim geldi, Rabbim sizi de güldürsün, bol bol kazanç versin hem de tez zamanda.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Ne kadar tez canlı insanlarsınız ya. İstiyorsunuz ki aldığınız an 3x, 5x yapsın. Vechain şu karmaşık dönemde, pozisyonunu korumayı başarabilen nadir projelerden biri. Bu krizde %20 düşüşle tutunmayı başaran kaç tane proje var? Ayrıca yatırımını dolar bazında düşünürsen işin iş. Bu ayın sonunda Vechain adına önemli gelişmeler olacak zaten. Çok değil, 1 ay daha dişini sık.
member
Activity: 112
Her düşüşün bir çıkışı vardır unutmayalım Smiley zararına satış yapmayın bence zararı çıkarınca satın acil ihtiyacınız yoksa
full member
Activity: 336
Merit: 100
Hocam bu günkü yükseliş bence size bir bardak su verilmiş gibi bir rahatlama getirmiştir diye düşünüyorum. gerçekten iyi arttı koinlerin fiyatları.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Çinlile uyandı alta doğru çekiyolar yine mk adamlar ne bok yiyosa artık düşüyo bırakında artsın ne güzel yükseliyodu piyasa kızarıcak yine gibi
member
Activity: 336
Merit: 13
8500 kiramadi gene dusus basladi. 5000 diyorlar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bitcoin ve altcoinlerde görülen uçuk fiyatlardan sonra düşüşle birlikte gelinen noktadaki fiyatlar arasında fark çok fazla ve zarar nedir diye hesaplandığında dudak uçuklatıyor gerçekten, soğuk su içmekte fayda var.
full member
Activity: 546
Yerinde olsam zarar satışı yapmam, arkadaşında dediği gibi yapılacak tek şey hold olacak. Bence çok merak etmeyin aldığınız noktaya 1 2 ay içerisinde geri dönecektir.
Vechain boş bir proje değil. Belki beklediğinizden daha fazla değerlenir.
full member
Activity: 406
Çok pis çalkaladırlar, önceki düşüşler böyle büyük değildi sanırım bu en büyük dalga oldu, çıkış da çok yüksekti inişi de aynı şekilde yüksek oranda oldu, bisüre durulup rayına oturacaktır diye düşünüyorum.
member
Activity: 280
Merit: 71
Bu piyasa çok dalgalı bir piyasa ve normal durumlarda bile bir gün içerisinde %80 düşüş yaşayan coinler gördük. Hele ki son düşüş sonrası marketcap neredeyse %70 eridi ve daha dalgalı bir hale geldi. Burada bazı arkadaşların da yazdığı gibi hodl yapmaktan başka çare yok. Sert düşüşler yaşayan bir coin sonra daha kolay pump yiyebiliyor. Sabır işin en kilit noktasıdır.
full member
Activity: 224
Merit: 105
MFG Token Sale - 1st of January
İşte ne güzel tüm coinler alım fırsatına dönüverdi. Mantıklı yatırımlar yapılıp soğuk su yerine martini veya chivas içilebilir. Hadi bide tavsiye veriyim. Waves ilk artışta 10$ olacak:)

Allahini seven su versin diyor.. Adam alkol tavsiye ediyor..
hero member
Activity: 784
Merit: 502
İşte ne güzel tüm coinler alım fırsatına dönüverdi. Mantıklı yatırımlar yapılıp soğuk su yerine martini veya chivas içilebilir. Hadi bide tavsiye veriyim. Waves ilk artışta 10$ olacak:)
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Piyasanın genelinde yaşanan düşüş fazla üzmemeli, piyasa rayında gidiyorken aldığınız coin düşüyorsa o başka. Soğuk su içilir ama çok da fazla dert etme sen derim. Bu aralar mevsim kış olsa da soğuk su içmek popüler.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Piyasa sıkıntılı bi dönemde olduğu için aslında ekstra fazla bir düşüş yaşamamış olan bir coinden bahsediyorsun. Bir de piyasa herkesi üzdü son zamanlarda yani yalnız değilsin. Ben Ethde beklemeyi tercih ediyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
her zaman pump olayının devam edeceğini düşünüyoruz.

Bir teknik analiz kitabının içeriğinde geçen bir tekniği anlatayım.

Ayşe Teyze Faktörü: Eğer fiyatlar yükselmiş, hiç akla hayale gelmeyen kişiler bile o hisse senedi, kripto para neyse onunla alakalı konuşmaya ve size bundan satın alalım gibi önerilerle geliyorsa onu satma zamanı gelmiş demektir.

Bitcoinwhite 1 dolara yaklaştı daha da yükselir diye tutuyordum. şimdi keşke satsam diyorum. ama istesemde satamazdım. cüzdana o vakitler bakım yaptılar. Hayatta her istediğimiz olmuyor. Henüz para kazanma için zamanı gelmediğini ve geleceği beklememiz gerektiği kanısındayım. daha çok fırsat çıkar önümüze.
member
Activity: 110
Bilinebilirlik olsa herkes tüm parasını yatırım araçlarına koyar. İşin güzelliği karşık ortamda yol bulmak. Çok tedirgin olan satıp çıksın, para kazanma iştahı yüksek olanlar gemiyi terk etmiyor.
full member
Activity: 224
Merit: 105
MFG Token Sale - 1st of January
Holddan baska care var, yok degil.

Piyasadan cikarsin olur biter.

Bircok kisinin belirttigi gibi, bu piyasa hala saglam degil. Nekadar düsecegi belli  degil. Support 8 bin deydi, onun altina düstü. Allah kerim kacta veya nezaman kendini toparlar bilemeyiz.

SIkIntI yok - Coluk cocugunuzun rIskInI piyasaya sürmedikce tamamdir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Pazar akşam tam düşüş öncesi 1 btc kadar bende nakite geçmiştim ama şimdi tekrar aldım 1 btc, arada 5 bin tl fark var tekrar yükselirse satarım. Bu dönem hold dönemi degil bence, satan daha karlı çıkıyor
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Bu piyasa benide öldürecek .Holddan başka çare yok bende almış olduğum tüm coinlerde nerede ise 3x zarar ettim.Biran önce toparlansada bizde ümit bulsak
Pages:
Jump to: