Pages:
Author

Topic: Allahını seven bir bardak soğuk su versin - page 6. (Read 1806 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Düzelü bee, kastomunuların dedigi gibi merak etme, şafaktan önce her zaman karanlık olur.
member
Activity: 364
Merit: 10
Hocam şimdiden soğuk suya falan hiç gerek yok bence piyasanın hali gözler önünde genel bir çıkış yakalandığında paranı kurtarmayı bırak ötesine de geçersin merak etme.
full member
Activity: 378
Merit: 103
kardeş madem kefen paranı yatırdın ölünceye dek bekleyeceksin Cheesy sabrın da varsa ne ala şaka bi yana da zararına satma derim arada al ortalamnı düşür başa baş gelince sat kaç
full member
Activity: 450
Merit: 122
kefen paranı yatırmayacaktın o zaman kardeşim sonra da böyle ağlama ulan aylarca yıllarca hodl yaptıgımız oluyor terste kalıp aylarca yatan tokenler oluyor ama ağlamıyorum neden çünkü kefen paramı yatırmıyorum böyle mecralara
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
2300 türk lirası hiçbir şey hocam bu piyasa için 1,5 ay sonra paranız aynı şekilde elinizde olur, bence su falan istemeyin insanlar evini arabasını basıp iflas ediyor 2k hiçbir şey inanın
member
Activity: 490
Hocam acilen sektör değiştirmenizi tavsiye ederim. Bizim gruptada var bu mantıkta arkadaşlar onlarada aynısını tavsiye ediyorum. Pes edip sattığınız ve yeni yatırımlara giriştiğiniz anda paranızı başkalarına yar edersiniz Smiley lütfen yapıcı bir tavsiye olarak alın. Hepimiz zarardayız. Paramız pul oldu ama bekliyoruz, gerektiği kadarda beklemek zorundayız. Satmadığınız sürece zararda değilsiniz.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Arkadaşlar herkes kendi işini bilir ancak artık pozisyon bozmak şuan artık yapılacak iş değil. Dayandıysanız bu zamana kadar artık tam gün doğabilir derken saatıp pişman olmamak lazım.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Kısa vadede düşünmeyin, orta vade ve uzun vadede duzeltebilecegini düşünüyorum. Herkes zararlar ediyor bu ara umarım düzelir
full member
Activity: 364
Merit: 102
şuanda 4,23 dolar seviyelerinde bir dalgalanma daha gelirse altların durumunu düşünmek dahi istemiyorum.
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
O ki Allahını seven dedin sana bardak su değil damacana su bile yollarım sen su iste Smiley Lakin o sudan bize de lazım
member
Activity: 434
Merit: 14
Piyasanın rengi belli değil. Ya fırlasın gitsin ya da düşsün gitsin. Düşse daha fazla alacağım gitse mevcutlarla idare edeceğim. Ama düşmesini çok daha fazla istiyorum.
member
Activity: 476
Merit: 12
başlığı yanlış açmışsın. bence Allahını seven üzerime toprak atsın yazsan daha mantıklı olacakmış.

Lan arkadaş bu ne paniktir. Bi sakin ol bekle az . Merak etme eski değerine gelir paranı her şekilde kurtarırsın.

Şu an hepimiz yada bir çoğumuz göt gibi kaldık zaten ama sakiniz. Sakin götleriz .

Sende sakin ol. Endişeli göt olma Smiley
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Btc için eşik 10k diye düşünüyorum. Onu kırarsa önü açık. Binance bugün gün boyu kapalı hacim olarak iyi olduğu için piyasa biraz duruldu gibi .
member
Activity: 378
Ben hala güvenmiyorum piyasaya sizleri bilmem ama su andaki yükselişler bana güven vermiyor neden se, btc 9350 uzerınde 24 saat geçırmedıkce girmem ben
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Bol bol su için ama soğuk içmeyin hele ki şimdi hiç içmeyin. Yeşil grafikler geri dönecek rahaaaaat
member
Activity: 196
Soğuk su içmeye gerek yok, eski liste fiyatları tekrar geri dönecek. Panik satış yapanlar isterlerse bir kaç bardak soğuk su içebilirler. Sepetinize sahip çıkan zararını geri çıkaracak.
newbie
Activity: 196
hahahahaah Cheesy hemen su içmeyin üstüne zararınızı karşılayana kadar elinizde tutun derim. Elbet yükselecektir Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Soğuk su hepimize lazım , henüz düzeldiğine dair bir işaret yok bekleyip göreceğiz hep beraber buralarda olması açıkçası pek rahatlatmıyor.

Suyu bardakla değil damacana ile içmek lazım içim yanıyor, içimmmmmm.
member
Activity: 336
Metahash
Başlık haala devam ediyor, pazartesi btc 6100 e düştüğünde ilk aklıma bu başlık geldi, dedim erken açılmış asıl şimdi sular lazım Smiley Allahtan biraz düzeltti bir daha görmesek bari
newbie
Activity: 112
çare hodl. direnci kırıp tekrar yükselişe geçildiğinde güzel günleri görüyor olacağız. bu piyasa koşullarını btcye hiç bakmadan geçirmek benim tercihim
Pages:
Jump to: