Pages:
Author

Topic: Allahını seven üzerime olumlu haber atsın sabrım bitti artık - page 2. (Read 1584 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Konunun 2018 de açıldığını göz önünde bulundurursak 2019 haziran ayındayız ve bitcoin 3 x yaptı yani piyasada sabır çok önemli burdan bu sonç çıkıyor
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Altcoinler gene pert anasını satayım btc 3k larda takılırken daha iyilerdi.Şimdi çıkıp milletin eline verip geri düşüyorlar.Bu nasıl bir saçmalıktır anasını satayım ?
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Son dönemde gelen güzel haberlerin ve piyasadaki olumlu havanın beklediğim verimi vermediğini düşünmeye başladım. Sanki bir şeyler tıkanıp kaldı yine yerimizde sayıyoruz gibi bir his..
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
nefes almaya yavaş yavaş başladık gibi ama bir çiçekle de baharın gelmeyeceğini hatırlamamız gerekiyor.
hero member
Bu arkadaşın beklediği olumlu haberler son günlerde gelmeye başladı herhalde. Geç olsun da güç olmasın diyelim Smiley Bitcoindeki bu güzel yükseliş altcoinlere de iyice sirayet ederse hepimiz bir rahat nefes alacağız.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben de arkadaşa yardımcı olmak için üzerine olumlu bir haber atmaya geldim: Bitcoin ve altcoinlere Bakkt dopingi geliyormuş! Bitcoin vadeli işlem borsası Bakkt, fiziksel olarak sunulan ilk Bitcoin vadeli işlem ürünlerini pazartesi günü piyasaya sürmeyi planlıyormuş. Önümüzdeki pazartesi sanırım bu. Bitcoin'in neden yükseldiği anlaşıldı. Biz hep sonradan öğreniyoruz bunları.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
7 bin doları da yıkıp geçti bitcoin. bu kısa sürede bunları başarmış olması insanı iyice umutlandırıyor haliyle.
member
Activity: 630
Merit: 37
konuyu açan arkadaş umarım piyasadan umudunu kesip uzaklaşmamıştır zira şu sıralar istediği oluyor bitcoin 7 bin doları görmek üzere umarım halen buralardasındır anonymous kardeş ...
hero member
Valla bu aralar ben de bu moddayım. Sabredeyim, olumsuz düşünmeyeyim diye uğraşıyorum ancak hala yerimizde sayıyoruz sanki. Piyasayı yükselişe geçirecek güzel haberlere ihtiyacımız var artık.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
mental olarak iyi hissetmek mecburiyetindeyiz özellikle de yatırım yapanlar için geçerli bu. kuruntularla ancak kendimize zarar vermiş oluruz.
member
Activity: 546
Merit: 10
olumlu haber mi 3000 dolar bitcoinde dipmiş ve bundan sonrası biraz yavaş ama istikrarlı bir yükseliş olacak bence. 6000 dolar üzerine geçilebilirse özellikle 10K'ya ulaşmak için yavaş yavaş hamleler yapılabilir.
member
Activity: 630
Merit: 37
olumlu haberler hiçbir etki etmiyor artık piyasaya piyasa artık başına buyruk hareket ediyor bitcoin ile ilgili gün içerisinde onlarca iyi ve olumlu haber çıkmasına rağmen fiyata hiçbir etkisi olmuyor bu durumun
jr. member
Activity: 462
piyasaya çok yanlış zamanda girmiş bir kişinin feryadı bu. durum çok üzücü ama yapılması gereken ders çıkarıp yola devam etmek.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bu yıl olumlu haberler fazlasıyla mevcut, yıl sonuna kadar daha fazlası gelecek. Buna karşın 5.600usd geçişi henüz gerçekleşemedi. Genel olarak bu seviyelerde bir düşüş daha bekleniyor analizlerden gözlemlediğim kadarıyla, fakat Bitcoinin sürpriz yaparak yukarı devam etmesini umuyorum.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Olumlu haber: varsınız, varım, varız Smiley Her piyasada dalgalanma olur. Tamam bizimkisi uçuyor. Ancak unutmayın yükselirken de uçuyor. Zaten bu nedenle menkul kıymetler borsası yerine kripto para borsasını tercih etmediniz mi?
member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
şuan için tüm umutları 1 sene içine veya 2 sene içine depolamak yanlış. blockzinciri teknolojisi ve kripto uzun soluklu bir proje ve daha 10 senelik bir geçmişe sahip. buraya gelip 1 günde zengin olmak diye bir şey yok malesef.
jr. member
Activity: 448
piyasaya para sokma zamanı tam da bu aralar gibiymiş aslında. hemen her yerden gelen güzel haberlere bitcoin ve diğer kripto paralar da artış göstererek karşılık vermeye başladı.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Aslında olumlu haber her gün karşımıza çıkıyor ancak bir çoğu piyasaya taze kan getirecek haber değil. Ancak yinede geleceğin temelleri yavaş yavaş oluiuyor. Biraz sabredin lütfen.
jr. member
Activity: 322
bu yükselişin boş olmadığını düşünüyorum açıkçası. zaten günlerdir deneyip duruyordu 4200 barajını geçebilmek için.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
bu tarz zıplamaları 2019 yılı içerisinde en az birkaç kere daha göreceğimizi düşünüyorum. şu ana kadar iki kere bir anda yüzde yirminin üzerinde artış oldu.

Artık maalesef o eski günleri özlerken bir yandan da bu tarz çıkışlara hep olumsuz gözle bakar olduk. Haklıyız da aslında. 400-450 gündür görmediğimiz uzun soluklu bir artış herkesin özlemi oldu. Bir kaç günlük yeşillenme sonrasında yine kıpkırmıza dönecek ortalık diye tedirgin oluyoruz. Umarım bu son olur... Özledik BTC reyiz...

Pages:
Jump to: