Pages:
Author

Topic: Allahını seven üzerime olumlu haber atsın sabrım bitti artık - page 8. (Read 1584 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
İlk haber tarihi 5 kasım olacak, üzerinde görüşülen etfler için karar bildirilecekmiş. Bu kararın neticesi beklenebilir, halen giriş yapmamış olsam bu aşamayı beklerdim.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Olumlu haber çok fakat bu aralar piyasayı etkilemiyor nedense. Piyasa aynı seviyeler çakıldı kaldı, önümüzdeki gelişmelere bakacağız artık.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Olumlu haber kendiliğinden gelmiyor büyük oynayan politikacılar hükumetler ve balinalar hep birlikte kripto camiasına destek vermek üzere anlaşsın. Oradan buradan yıpratılan pazar bana göre iyi seviyelerde.
member
Activity: 146
Merit: 10
Şikayet ediyorum bende ama umudu kırıp her şeyden vazgeçmenin alemi yok kendi kendinizi demoralize etmeyin su akar yerini bulur. Olumlu haber hemen gelecek değil sabırlı olun.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Önemli güne sadece 3 gün kala ortalıkta sec kararı ile ilgili bir şey dönmüyor,arlaık ayında bakkt var bunlar ile piyasa toprlanrsa toparlanır yoksa halimiz harap ,resmen piyasa bize eritti.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Olumlu haberlerin arkasının kesilmeyeceği günleri göreceksin. Kısa vadede değişim olmayacağını bu piyasada beklemeyi bilenin fırsatları kovalayanın geleceğe adım atacağını bilmelisin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Sürekli olumlu haber verip piyasayı goy goylamak yerine gerçek neyse ya da en kötü durum neyse kendimizi ona göre ayarlamayı daha doğru buluyorum. Piyasa çok daraldı illa ki bir yerde sıçrama yapacak ama önceliğimiz kaybetmemek
full member
Activity: 457
Merit: 101
Genel olarak kimseye umut vermem ama boşver sen, olmaz bundan bişey de falan demem. Sabır edeceğiz hep böyle gitmez ya. İlla olumlu gelişmeler olacak.Gelişmeleri takip et diyecem şimdi stres falan oluyorsan hiç takip etme.
jr. member
Activity: 185
valla çok içten söylemişsin be hocam. kısa vadede büyük patlamalar olacağını sanmam ama uzun vadede teknoloji çok ileri seviyelere gelecek. erken girenlerden birisin. şanslı insanlardan sayılırsın. tecrübenle ileride çok daha kazançlı işler yapabilirsin
jr. member
Activity: 364
Herkes aynı durumda ama kimsenin kripto piyasasında umudu ümitleri bitmez ,önümüzde çok yıllar var ,bu altkoinleirn dibe çökmesinde çıkarabileceğimiz çok şeyler var bir daha saçma sapan lamlara girmemek lazım.
full member
Activity: 630
Merit: 103
geliyor geliyor herkes uçuşa geçmeye hazırlanıyor beklenti çok yüksek artık en ufak bir kıvılcımla bile büyük yükseliş ve boğa başlayabilir şu anda yükseliş öncesi sessizlikteyi genel olarak yatay seyirde hareketler görmeye devam ediyoruz Smiley
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Sabretmek konusunda yalnız değilsin. On binler artık olumlu haberler bekliyorlar ancak piyasa durgunluğundan taviz vermiyor. Ufak bir hareket olsa belki o gazla birçok yatırımcı canlılık getirecek piyasaya ama yok..
full member
Activity: 742
Merit: 112
sec 26 ekim bitcoin kararı. biraz beklemeli. tether paniği, bitcoin ve altları hareketlendirdi ama güçlü olduğunu söylemek zor. zararın dibine vursam bende böyle müjdeli haber bekler dururdum. iyi tarafı iç karartıcı gelişmede olmaması.
member
Activity: 602
Merit: 11
Sakin ol.sampiyon biz bitti demeden bitmez demek istiyorum sana Smiley sabreden kazanacaktir ohtiyaciniz olan parayla girmeyin her zaman bu cok onemli
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bitcoin yine çok iyi tutundu ve kral olduğunu tekrar kanıtladı tabiri caizse. Asıl gümbürtü altcoinlerde koptu malesef. Bitcoin ATH den beri 3x kaybetti fakat 8-10 x kaybeden çok iyi projeler oldu. Sabretmekten başka şansımız yok şimdilik.
jr. member
Activity: 158
Merit: 2
Benim gördüğüm teknik analiz grafiklerine göre bitcoin’in en geç bir ay içerisinde Şah’a kalkması gerekiyor. Yani güzel günler yakın diyorum. Evet hepimiz çok büyük zararlar ettik, ama elbet bir gün bu zararlar bitecek

Biz 3-5 ay sonrasına razıyız. 1 aya can kurban, ağzınızdan bal damlıyor Cheesy
jr. member
Activity: 168
Benim gördüğüm teknik analiz grafiklerine göre bitcoin’in en geç bir ay içerisinde Şah’a kalkması gerekiyor. Yani güzel günler yakın diyorum. Evet hepimiz çok büyük zararlar ettik, ama elbet bir gün bu zararlar bitecek
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Tamam kripto piyasasının sağı solu belli olmuyor, her türlü manipülasyon veya iri hareketten çok etkileniyor, dolayısıyla ne yapacağını kestirmek çok zor ama tüm göstergeler, tahminler hem de fikir birliğiyle çok yakın bir zaman diliminde en azından buzağı sezonunun açılacağını gösteriyor.
member
Activity: 322
Merit: 32
Bende madenci olarak ekran kartlarına isimler koydum ve arada onlarla konuşuyorum ne olacak ulan bu piyasanın hali diye. Cevap vermiyorlar ama beni dinlediklerinden eminim Smiley

Şaka bir yana bende bittim yatırımı mining olarak yaptım ve asıl bomba boğada ki kazanca güvenerek yatırım yapmam Grin

Bana mini bir ralli arafesindeyiz gibi geliyor geçen yıl ki yükselişler olmasada böyle seyredeceğini de hiç sanmıyorum piyasanın.
jr. member
Activity: 266
hocam 1200'den 200 dolara düşüp çok yavaş yükseldiği grafiği inceleyin. adamlar bunun gibi hareket yapmak üzereler bence. yani çok yavaş büyüyen bitcoin. hani alan birisinin paniğe uğratılarak sürekli az bir karla satmasını sağlayacak ama yönünün hep çok yavaş ivmeli yükseleceği bir görünüm.
Pages:
Jump to: