Pages:
Author

Topic: Allahını seven üzerime olumlu haber atsın sabrım bitti artık - page 6. (Read 1584 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 2
son durum ne oldu? bitcoinde fiyat anlamında 5000'leri görmüş olsak bile bence bu olumlu gelişme. adeta göstere, göstere yaptılar bunu. ben panik havasının bir noktada ralliye olumlu tesir edeceğini düşünüyorum. 1000 dolara kadar uzatmazlar belki ama 5000'in biraz altında dip yapacağı görüşü bende hakim.
full member
Activity: 158
Merit: 100
yer yerinden oynamadı büyük azaltmadan sonra bir kaç günlük kötü gidiş piyasayı şöyle bir salladı hemen karamsar ruh haline girmeyin kripto uzun soluklu çalışma alanı tez cana gelmez
full member
Activity: 223
toptan satış ya da boğa piyasasında alış kripto piyasasını klasik davranış kalıplarından düşecek korkusu ile satışa geçen acemiler küçük düzeltme yerine büyük düzeltmeye sebep oldu olumlu haberleri bekleyin.
member
Activity: 308
Merit: 10
Genellikle herkes aynı anda panik yapınca böyle devasa dumplar geliyor .şuna bakın btc ye neler yapıyorlar.sırf 2 grup birbirini yediği için bitcoin holderlara oluyor olan.Artık her yerde kullanılsada bir rahat etsek ya.Belli işte bu teknoloji lazım.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Ben abd deki seçimleri bekleyin kasım ayı sonuçları belirler demiştim işte bitcoin de hareketlenme başladı seçim sonuçları belli oldu ortalık sakinleşmeye başladı artık yavaş yavaş sonuçların alınma devrine girildi hadi hayırlısı.
member
Activity: 336
Kripto piyasası bu yıl tüm yatırımcılarını ciddi derecede sıkıntıya uğrattı ,2018 yılında kripto piyasasında büyük umutlarla yüksek kat ve hacimler beklenirken bunun aksine gelişmeler yaşanması yatırımcıların kripto piyasasına olan ilgisini azalttı.
member
Activity: 146
dünyayı seviyorum hayat bize yeni bilgiler verir her gün yeni uyanış dünyayı yeniden kavramak için olanak tanır para kazanmak yanında sağlıklı mutlu olmak sevdiklerin ile yan yana olmak önemli parayı kazanacağız
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Binancede 5656 ya kadar iniş oldu anlık değer 5800 dolar yarına 6000 dolar üzerine giderse şaşırmayacağım yine bir bardak suda fırtına koparıldı zararı olan arkadaşlara geçmiş olsun. ortalama değer düşüşü % 8 civarında iyileşmeye başlasın artık yapacak çok işimiz var kripto pazarında.
member
Activity: 392
Sonunda bitcoine 5 bin dolar seviyelerini gösterdiler ,piyasa tekrar tepe taklak oldu .Bu yıl 2018 kripto pazarı yatırımcılarına kabusu yaşatmaya devam ediyor ,sıkıntılı günlerin bitmesi tek temenni oldu.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
olur arkadaşım 45 günde neler olur neler pazar iki katına çıkar Bitcoin ath yapar yeter ki kızgın boğalar piyasayı ateşe boğsun benim kriptodan kopmamanın asıl nedi volatil piyasa her şey hızlıca uçabilir.
jr. member
Activity: 462
Bitcoin trend topic oldu bir şeyler oluyor ama hayırlısı bakalım. Şurada yıl sonuna 45 gün kaldı ne kadar yükselebilir muamma ama güzel şeyler görelim artık.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Bu kadarda abartılmamalı ya. Yatırımını yaptığın an yükselmesini mi bekliyorsun hemen. Sabredeceksin arkadaş. Yatırımını yapıp sabredeceksin.
jr. member
Activity: 322
ben beklentilerimi bu fiyat üzerinden revize ettiğim için olumlu haber istemek yerine artık olumsuz haber görmemeyi istemeye başladım. hiç işe yaramasa stresi azaltıyor.
jr. member
Activity: 239
Seven de sevmeyen de olumlu haber atabilir Cheesy kasım dediğimiz ayı da yarıladık yaprak kıpırdamıyor ne olacak bu işin sonu , bari arada art vicdansız BTC
full member
Activity: 158
Çin hükumetinin kriptoya verdiği destek blok zincirin faydalarını görmelerinden ileri geliyor kripto para konusunda çekinceleri olduğu halde pazarın önünü açacak gelişme Çin'den gelir.
member
Activity: 612
Aslında olumlu haberler sürekli geliyorda piyasa depresyonda oldugu için biz hissetmiyoruz misal "Çin hükümeti kripto paraları yasallaştırdı."
Bu haber bile başlı başına bir altcoin partisini başlatması gereken bir haberdi ama işte piyasa şu an bunlara tepki vermiyor.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Amma abarttın be kardeşim hepimiz bu durumdayız ama yapacak bişey yok sabredecez hem senden daha fazla kaybeden arkadaşlar tanıyorum kimse öyle triplere girmiyor kendi düşen ağlamaz yani sadece biraz sabır
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Olumlu haber devri bitti artık, gelişme, oluşum ya da işleyen proje lazım yani elle tutulur bir şey olmadıktan sonra insanlar niye para verip yatırım yapsın ki? Artık hayal satmayla piyasaya sıcak para girişi olmuyor.
jr. member
Activity: 350
ben de şu an bu psikolojideyim. ha piyasayı bırakıp gideceğimden değil de şu belirsizlik artık bıkkınlık yaratmaya başladı.
jr. member
Activity: 476
olumsuz haber vermemek de olumlu bir gelişmedir bu piyasa için. bitcoin yavaştan unutulmaya başladı ki boğalar en çok bunu sever.
Pages:
Jump to: