Pages:
Author

Topic: Allahını seven üzerime olumlu haber atsın sabrım bitti artık - page 3. (Read 1584 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
bu tarz zıplamaları 2019 yılı içerisinde en az birkaç kere daha göreceğimizi düşünüyorum. şu ana kadar iki kere bir anda yüzde yirminin üzerinde artış oldu.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
400 kusur gundur ilk defa boyle bir ivmelenme oldu. Hayirli ugurlu olsun.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Oha ohaaa, alın size olumlu haberin kralı, dün bıraktığımda 4100 küsürdü. Ne duydular yine bilmiyorum. Gün içerisinde araştıracağım. Yazılan başlık var mıdır bilemedim şu anda ama, 500 USD nedir 24 saatte, hey maşallah...

member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Ülkede demokrasinin sınavları verilmekte. İşler çok da kötü gitmiyor yani. Bu sonuçlar olumlamayla sindirilir ve piyasalarda demokrasi ve hukukun üstünlüğü konusunda kaygılar giderilirse bitcoin toparlanmasa da siz toparlanırsınız..
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
kesin olmamakla birlikte düşüş bitti denilebilir. bir yıllık zaman zarfında da bitcoinin mevcut fiyatını en az iki katına çıkaracağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
"Her şey çok güzel olacak" diyeyim bari ben de. Ama önce şu halving süreci aşılmalı. O zamana kadar elde olanları arttırma yoluna gidilmeli. Artık bunu bounty ve imzalarda mı yaparsınız, yoksa airdroplardan mı bilemem. Bildiğim şey, bu sürecin hep böyle gitmeyeceği.
jr. member
Activity: 378
Kripto piyasası şubat sonu itibari ile yavaş yavaş yukarı hacim kazanmaya başladı ,özellikle binance koninlerinin artması foto korkusu ile millete yatırıma yöneldi ,bakalım bu bize boğayı getirecekmi?
member
Activity: 630
Merit: 37
olumlu haber çok zaten hatta her gün yeni ve güzel haberler geliyor ama artık bitcoin ve altcoinler bu güzel haberlere tepki vermiyor
jr. member
Activity: 462
valla şaka maka şubat ayıyla birlikte toparlanma başlamış gibi görünüyor. üstelik hayata geçmesi beklenen yeniliklere de epey yaklaştık. yolun sonu aydınlık duruyor şimdilik.
member
Activity: 392
Merit: 10
Valla kripto piyasası herkesi canından bezdirdi ,kimsenin keyfi yok ,2018 den beri sürekli düşen ve ne zaman toparlanacağı bile belli olmayan piyasa sabırları test etmeye devam ediyor.
member
Activity: 429
Yükselişi muhtemel olan coinlere yatırım yapmakta yarar var. Yükseliş trendi gelirken o treni kaçırmamak adına potansiyeli olanlardan azar azar alttan toplansa ve unutulsa gelecek olan boğa yada yükselişte iyi kar bırakır. 2019 sonlarına doğru şahsen umutluyum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Mart ayına geldik ve düşüş az da olsa bence durdu. Bundan sonra yavaş yavaş yukarı doğru gitmeli. Bunlar benim şahsi düşüncem. Katılmayan arkadaş sövüp saymasin.
jr. member
Activity: 364
Her ne kadar 2019 ,2018 kadar kötü geçmeyeceği ve daha iyi bir yıl olacağı bilinsede 2020 yılına gelmeden büyük kayıplar yaşadığımız kripto piyasasında bu yıl biraz 2018 kayıplarını telafi etme şansı buluruz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Kötü günler artık geride kalmak üzere ,2019 yılında bir müddet yatay seyir izledikten sonra ,yönünü yukarıya taşıyacaktır ,2020 de saredenlerin büyük kazanç elde edeceği yıla gireceğiz
2018'i de bu tarz söylemlerle tamamladık. Hadi ömrümüzden 1 yıl daha gitsin bakalım ne olacak. Umarım 2020 artık denildiği gibi bir yıl olur. Olacağına da umudum var ama. Kısmet bakalım.
jr. member
Activity: 364
Kötü günler artık geride kalmak üzere ,2019 yılında bir müddet yatay seyir izledikten sonra ,yönünü yukarıya taşıyacaktır ,2020 de saredenlerin büyük kazanç elde edeceği yıla gireceğiz
jr. member
Activity: 462
en zor zamanlar geride kalmış gibi görünüyor. piyasanın çilesi, buhranı bitmiş durumda baya baya. artık oynamalar yukarı ağırlıklı olacaktır.
jr. member
Activity: 406
Kripto pazarında market hacmi yavaş yavaş yukarılara çıkmaya başladı ,avrupalı fonların kripto piyasasına yatım yapmak için araştırmaları olumlu sonuçlar getirecek ve 2018 den daha iyi bir sezon bizi bekliyecek.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
olumlu haber günlerindeyiz yeniden yeşillendi fındık dalları kripto para borsalarına bahar geldi uzun süren kış dönemi sonunda piyasa sıcak hareket gördü başta BNB olmak üzere pazarda yükselme devam edeceğe benziyor.
member
Activity: 560
Bu yıl artık düşüşün bittiği yavaş yavaş toparlanmaya geçileceği bir yıl olacaktır ,yüksek fiyat çıkışları ise 2020 yılının sonundan itibaren gerçekleşecektir ,yani biraz daha sabırlı olacağız.

kesinlikle. yıl sonu için 3000-4000 dolar civarında olmayacağımız daha yukarılarda seyredeceğimiz gelişmelerden daha ziyade elle tutulur daha somut bir veri daha var.

2020 bitcoin halvinge doğru daha ciddi toparlanma ve halvingden sonra bunun etkisi daha belirgin şekilde pumplar görmek mümkün.

zira önceden hep bunu yapmıştı.
jr. member
Activity: 406
fiyat açısından olumlu haberler için daha alacak çok yolumuz var gibi görünüyor maalesef. kısa vadede her şey karanlık.
Pages:
Jump to: