ama bunun özel bir yapı olması gerekiyor ve tek bir komuta ile bağımsız hareket etmesi gerek.
20 yaşlarında acemi erleri iki ay komando eğitimi alanı dağlara gönderirsen 30 yılda tabi bitmez.
Bunlar siyasi meseleler kukla siyaseti bitmeden hiç bir şey bitmez..
Bunu düşünenler vardır eminim lakin benim orda anlatmak istediğim dağdakileri bitirsen şehirde bunların birçok destekçisi ve yandaşçısı olduğunu belirtmekti, düşünceyi kurutamazsan bedenleri istediğin kadar kurut, o kamp dediğin yerlerin de bilindik olanların çoğu Kuzey Irak tarafında, Kandil diye bilinen yerde bizim sınırımızda olmadığından oraya yapılacak bir operasyonda, İran ve Irak'dan yetmezmiş gibi oralardan petrol çeken Amerika'dan izin almak zorundayız bildiğin üzere öyle konularda Amerika'nın eline bakıyoruz, ayrıca kontrgerilla birlikleri yetiştirilsin, bağımsız hareket etsin demişsin, zamanında aynısını Jitem olarak yaptılar, PKK'ya kan kusturdular, devletin kendi kurduğu, iç işlerine karışılmayan sonuç odaklı bir yapıydı, sonra önünü alamadılar ve bu yapı işine gelmeyen herkesi infaz etmeye başladı, devletin askerini polisini gazetecisini.. Alacakları tepkiden korkarak bir çok devlet adamı böyle bir yapıyı inkar ettiler, haberleri olmadığını iddaa ettiler, işin önünü alamadılar çünkü istihbarat sistemimiz yeterli değil, MİT yeterli değil şimdi de eğer böyle bir yapılanmaya kalkışırlarsa bunun risklerine karşı önlem ve çözüm üretmek zorundalar, yine önünü alamazlarsa da darbeye kadar bile gidebilir bu iş..
Edit : Böyle umumi yerlerde de fazla siyaset yapıp, devletin derin mevzularına el atmak istemiyorum açıkcası tutamıyorum konuştukça konuşuyorum yoksa, terörü lanetliyorum diyerek bitiriyorum lafımı