Pages:
Author

Topic: Ankara [güven park] patlaması 13mart2016 - page 5. (Read 6224 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
vay anasını sen kalk adamların iç işlerine karış, silah yolla, gider yap devrildi devriliyor diye umudet, tüm muhaliflerini ülkene doldur az bile yapıyorlar bunlar daha iyi günler, gün olur devran döner tayyip şeyolur esad şeyapar
Belki sen bilmezsin ama bu devlet her zaman mazlumdan yana olmustur. Iki tane kicikirik  bomba ile bu davadan vazgecilmez. Ufku yasadigi sokagin apartman catilari ile sinirli olanlar anlayamaz bunu. Iste boyle sehirde patlayan iki terorist bombasi ile salya sumuk aglar sonra.
Buyuk devlet, buyuk millet olmak iste boyle kallesliklere maruz kalip acilar cekmektir. Bu yuzden korkuyorlar bizden, bu yuzden terorden medet umuyorlar. Guzel ulkem o kadar buyuk ki ona cikip bir disardan bakmak lazim. Seviyorum ulan seni!  Bin canim olsa, verecek kadar cok seviyorum. Sen ki mazlumlarin umudu, ezilenlerin siginagisin. Dunya seni gipta ve saygi ile izliyor TURKIYEM!
Kafayi yemissin sen..
full member
Activity: 182
Merit: 100
vay anasını sen kalk adamların iç işlerine karış, silah yolla, gider yap devrildi devriliyor diye umudet, tüm muhaliflerini ülkene doldur az bile yapıyorlar bunlar daha iyi günler, gün olur devran döner tayyip şeyolur esad şeyapar
Belki sen bilmezsin ama bu devlet her zaman mazlumdan yana olmustur. Iki tane kicikirik  bomba ile bu davadan vazgecilmez. Ufku yasadigi sokagin apartman catilari ile sinirli olanlar anlayamaz bunu. Iste boyle sehirde patlayan iki terorist bombasi ile salya sumuk aglar sonra.
Buyuk devlet, buyuk millet olmak iste boyle kallesliklere maruz kalip acilar cekmektir. Bu yuzden korkuyorlar bizden, bu yuzden terorden medet umuyorlar. Guzel ulkem o kadar buyuk ki ona cikip bir disardan bakmak lazim. Seviyorum ulan seni!  Bin canim olsa, verecek kadar cok seviyorum. Sen ki mazlumlarin umudu, ezilenlerin siginagisin. Dunya seni gipta ve saygi ile izliyor TURKIYEM!
legendary
xdeathwing de Ankara'da yasiyordu. Bu mesaji okursa bi ses versin ...
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Ankara'da yaşayan herkese büyük geçmiş olsun.
Çok şükür yakınlarıma bir şey olmamış, rahatladım.
legendary
Activity: 952
Merit: 1000
TRT haberi vermedi demek ki önemli bir şey değil. Zaten yayın yasağı geldi artık konuşmamız doğru olmaz. Ölen yoktur, yaralılar da iyileşir zaten. Panik yapmayın hemen, her şey yolunda. Ekonomimiz ve dış politikamız mükemmel gidiyor. 1300 lira asgari ücretle Türk rüyasını yaşamaya devam edin. Kedidir kedi.

Hehe, aktroll de damlamış bu sırada. Smiley
full member
Activity: 182
Merit: 100
27 kisi olmus 75 kisi yaralanmis diyor haberler.
Turkiye'ye birileri fena savas acmis durumda. Kim ne derse desin kardesim demek ki ulke olarak dogru yoldayiz. Bombalar bu milleti yildiramaz. Kalles bombalarinizi kiciniza, sizi de domuz lesi gibi topragin altina sokacagimiz gunler cok uzak degil.
legendary
Activity: 1445
Başkentinde sürekli bombalar patlayan klasik bir ortadoğu ülkesinden farkımız kaldı mı ??

Beyruta dondu anasini satiim.
Anlamıyorum, cidden anlamıyorum. Burada bir haftadır polisler devriye geziyor, Amerikan Büyükelçiliği uyarı gönderiyor neden haber yok? Neden?
legendary
Başkentinde sürekli bombalar patlayan klasik bir ortadoğu ülkesinden farkımız kaldı mı ??

Beyruta dondu anasini satiim.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
legendary
Activity: 1445
Bahçeli'den patlamayı duydum, çok şiddetliydi, ardından siren sesleri - helikopter sesleri... Bu kaç oldu... 11 Mart'ta ABD Büyükelçiliği uyardı kendi sitesinde Bahçelievler'de bir saldırı olabilir diye, bir haftadır polis devriyeleri oluyordu yedinci cadde civarında. Ama bunu hiçbir yer haber yaptı mı? Hayır. Yazık...
http://turkey.usembassy.gov/sm-031116.html
legendary
Activity: 1484
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
an itibariyle yayın yasağı gelmiş, birazdan biri çıkar eshefle kınar, sabrımızı test etmesinler der, olay kapanır
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ankaralı vardı forumda var mı gören duyan detay ?

ntv den izleyebilirsiniz. Tam dolmuş duraklarının orayı patlatmışlar. kumruların girişinde. Bu gün üniversiteye giriş sınavı vardı. Kızılay her zamankinden daha da kalabalıkmış.
legendary
Activity: 1484
Ankaralı vardı forumda var mı gören duyan detay ?
Pages:
Jump to: