Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 32. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
400.000 ether yatirim aldi nunun %0.2 si yani 800 etherlik coin imza bountysi.
Toplam 30.000 stake var
1 stake 0.02666 ether
500 stake varsa 13.33 etherlik coin demek yani 1333 bancor
Asagi yukari 1.83 btc lik token demek buda ico fiyatiyla. Oda 20bin tl demek
Buda benim hesabim

Nasil ya linki hesabina kopyalayanlar 20 bin lirami kazandi?
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
400.000 ether yatirim aldi nunun %0.2 si yani 800 etherlik coin imza bountysi.
Toplam 30.000 stake var
1 stake 0.02666 ether
500 stake varsa 13.33 etherlik coin demek yani 1333 bancor
Asagi yukari 1.83 btc lik token demek buda ico fiyatiyla. Oda 20bin tl demek
Buda benim hesabim
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
ya 20 dakika önceden oturdum bilgisayar başina ico start verdi gönderiyorum gönderiyorum gitmiyor kafayi yicem. myether node bulamiyor diyor. değiştirin diyor node değiştiriyorum yine gitmiyor. bugun kafayi yedim yani  bir ether transferi ne kadar zor olabilir ki diye düşünürken bununla uğraştim işte. son 1o dakka kala sanirim bi şekilde pending'te kaldi. sonra baktım onu da iade etmişler kabul etmemişler yani. olmayinca olmuyor kısmet. girenler umarım kazanirlar. imza gelirleri de iyi gelecek sanirim herkese afiyet olsun Smiley

Bende zar zor aldım abi ya ^^ Son kez deneyim dedim kısmetse olsun olmazsa bırakıcam diye. Son denememde başarılı oldu Smiley) Aynen dediğiniz gibi bounty den kazananlara hayırlı olsun simdiden...
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
ya 20 dakika önceden oturdum bilgisayar başina ico start verdi gönderiyorum gönderiyorum gitmiyor kafayi yicem. myether node bulamiyor diyor. değiştirin diyor node değiştiriyorum yine gitmiyor. bugun kafayi yedim yani  bir ether transferi ne kadar zor olabilir ki diye düşünürken bununla uğraştim işte. son 1o dakka kala sanirim bi şekilde pending'te kaldi. sonra baktım onu da iade etmişler kabul etmemişler yani. olmayinca olmuyor kısmet. girenler umarım kazanirlar. imza gelirleri de iyi gelecek sanirim herkese afiyet olsun Smiley
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
100k eth toplanirsa, 10milyon bnc satilacak, basilan 2 kati olacagi icin total 20m bnc token basilmis olacak. 20milyon tokenin yuzde 0.2si imzaya aktarilacak. Yani 40bin bnc.

40bin bnc / Toplam dagitilan hodl  x  senin hodl miktari = alacagin bnc adeti.

200k toplanirsa, yukaridaki hesabin sonucunun 2 kati
300k toplanirsa, .
beyınsı hocamın yaptıgı hesaba göre  400 k toplandı eth .ozaman  160.000 bnc dagıtılcak .
 160 000 / 30 000 ( tplm dgtln hold desek )  *  500  ( hold var 5 haftada )  =   2 666  yapar
 1 bnc  3,25 dolar desek  2 666 * 3,25  = 8 664 dolar yapar  
 8 664 * 3,53 ( bızım kur turkıye ) 30 500 tl yapar
bu hesap dogru mu cok merak edıyorum 30 000 tl cıddı rakam en azından bnm ıcın  Grin  

bu hesap doğruysa en kazançlı ico bu olacak lütfen doğru olsun Cheesy

sr. member
Activity: 854
Merit: 256
polo yaktın bizi polo 3 saat önce çektiğim etherleri halen göndermedi tx vermiş ama verdiği tx ağda yayınlanmamış işlem gerçekleşmemiş. ticket açsak en az 15 gün ugraştırır durur...

aynı durumu ben de yaşıyorum, saat 7 gibi ticket açtım hala cevap yok. bu kadar uzun sürüyor mu ya cidden bu ticket işleri? bir de completed yazıyor transfer ama erherscande giden gelen yok mew adresine.

Error: Server Error
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.

app.bancor da çökmüş durumda.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
üfff imzadan 30k alsam BNC plakalı bir araba çekerim hemen Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
icodan gelen etherler kilitli mi kalıyor direkt kullanıma açık mı? bu başlıkta likidite adına çok fazla bir malumat geçmedi ama icoda toplanan yatırım inanılmaz boyutlarda
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Adreste su anda 317.379 kusur ether görünüyor. Son 30 milyon dolarlık kısmı iptal ettiler sanırım. Birazda borsalar satsın diye sanırım
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
10 dk. kala ico kontrat adresi gorunmuyordu icoya katilamadim ama imzadan artik ne gelirse bereket versin diyecegiz.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Tutalım tutmasına ama böyle iş mi olur ruslar zengin oldu resmen Smiley hala gönderim yapıyorlar deli gibi
ben bu işten bi iş anlamadım ne icolar çıktı böyle olmadı.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Abi yapmayın böyle muhabbetler.. ben birşey yapmadım, kendiniz tercih ettiniz, kendiniz katildiniz bountylere.... Kazandığınızı kendiniz kazandiniz. Tebrikler.

Konuyu bancor ve icosuna üzerinde tutalım.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
polo yaktın bizi polo 3 saat önce çektiğim etherleri halen göndermedi tx vermiş ama verdiği tx ağda yayınlanmamış işlem gerçekleşmemiş. ticket açsak en az 15 gün ugraştırır durur...
hero member
hero member
çok iyi toplandı artık poloniex haberini bekleyeceğiz. köşeler görünmeye başladı. Cheesy

popüler bir varlık olacak sanırım. https://liqui.io/#/exchange/BNT_BTC : 141k  sat olarak görünüyor.

ico fiyatı bu mu olacak?

Ozaman ico ya katılanlar hiç kaar etmemis mi oluyor ?

Bu arada 317k ya düştü. Noluyo acep bilen varmı  Huh
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Galiba bancor'un imza kampanyasına girmemek ile çok pişman olacağız dağıttığı yüzdenin düşük olmasına aldandık ama baya büyük bir miktar toplamış umarım herkes beklentilerinin fazlasını kazanır
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
çok iyi toplandı artık poloniex haberini bekleyeceğiz. köşeler görünmeye başladı. Cheesy

popüler bir varlık olacak sanırım. https://liqui.io/#/exchange/BNT_BTC : 141k  sat olarak görünüyor.

ico fiyatı bu mu olacak?
hero member
Ico boyunca olan şey resmen buydu zamanında meme olarak atmıştım en iyi ihtimalle 70 shks vermişlerdir ya da 20 Cheesy Kahinlik para etmiyormuş onu öğrendim Cheesy

hero member
hesaplara geldi mi bancorlar?

Benimki geldi bro...
hero member
396,7 M    BNT FUNDRAISER TOKEN ALLOCATION
396,720
ETH RAISED    

toplandı dıyor  .sımdı buna göre ödullerı de bırı hesaplasa sevabına cok ıyı olur Cheesy dolar uzerınden mı bnt uzerınden mı hesaplıycaz Cheesy kac bnt alcaz ortalama 5 haftalık ımzadan sr ve hero lar olarak acab a:D

En iyisi Beyinsi hocam senin matematiğinle bu bountydeki tüm tokenlerin puan başına kaç bnt geldiğinin bir hesabını alabilir miyiz ? Smiley
Pages:
Jump to: