Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 31. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ico bitti ama ben halen https://app.bancor.network adresine giriş yapamıyorum Smiley mesenger ile giriş yap diyorum ama bi halt olmuyor. çözemedim bu işi gitti.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
merhabalar. bir arkadaşımla ortak yatırım yaptık. arkadaşımın hesabı üzerinden yatırımı gerçekleştirdik. arkadaş yatırımını ethereum free wallet üzerinden 0x11b85b4e2fadaebe04a251377aa35b9be3c785f0 nolu cüzdana göndererek yapmış. şimdi BNT yi hesabımızda nasıl göreceğimizi bulamadık birtürlü. burada myetherwallet üzerinden anlatılmış. yardımcı olursanız çok sevinirim

cuzdanin nereden acildigi onemli degil. onemli olan eth adresinizin private key inin olup olmadigi.
-priv key var ise, endiselenmeyin. myetherwallet e priv keyiniz ile giris yaparak tokenleri kontrol edebilirsiniz.
- priv key yok ise, yapabileceginiz hicbirsey yok. gecmis olsun.

ben çok yabancısıyım, arkadaşıma söyledim araştıracak şimdi priv key var mı diye. yok ise yatırdığımız eth leri geri iade isteyebiliyormuyuz

geri iade istemek gibi birsey pek mumkun degil,
cuzdan adresiniz nedir? nereden actiniz? bunlari paylasirsaniz yardimci olmaya calisalim.
bir ihtimal priv key yok ise size cuzdani saglayan sitenin support ekibine durumu anlatip o adrese gelen bnt leri baska bir adrese gondermesi ile ilgili mail atabilirsiniz. olumlu sonuclanmasi zor bir ihtimal fakat denemeye deger. priv key yok ise size servisi saglayanin takdirine kalmis bir durum.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
merhabalar. bir arkadaşımla ortak yatırım yaptık. arkadaşımın hesabı üzerinden yatırımı gerçekleştirdik. arkadaş yatırımını ethereum free wallet üzerinden 0x11b85b4e2fadaebe04a251377aa35b9be3c785f0 nolu cüzdana göndererek yapmış. şimdi BNT yi hesabımızda nasıl göreceğimizi bulamadık birtürlü. burada myetherwallet üzerinden anlatılmış. yardımcı olursanız çok sevinirim

cuzdanin nereden acildigi onemli degil. onemli olan eth adresinizin private key inin olup olmadigi.
-priv key var ise, endiselenmeyin. myetherwallet e priv keyiniz ile giris yaparak tokenleri kontrol edebilirsiniz.

ben çok yabancısıyım, arkadaşıma söyledim araştıracak şimdi priv key var mı diye. yok ise yatırdığımız eth leri geri iade isteyebiliyormuyuz
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

Hocam ben MyEtherWallet'in şifresini kaybettim daha doğrusu emin olduğum ve doğru olduğunu düşündüğüm şifre çalışmıyor. Yazarken yanlış yazmış olabilirim ama elimde private key var trade yaparken bir sıkıntı yaşar mıyım transfer vb
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068

newbie

proje benim bildigim myetherwallet ve mist üzerinden gelen transferleri kabul edecekti.eth free wallet ile gönderimi kabul edermi bilmiyorum. sonucta aynı adrese  yaptıgınız yatırımın karşılıgı tokeni o adrese göndericekler diye biliyorum. sizin bu free wallet  bu tarz coin vs destekleyen bi cüzdan mi değil gibi sanki . umarım iade alirsinz.

teşekkür ederim cevap için. yatırımımız boşa gitti ozaman. iade almak için birşey yapmamız gerekiyor mu
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]

proje benim bildigim myetherwallet ve mist üzerinden gelen transferleri kabul edecekti.eth free wallet ile gönderimi kabul edermi bilmiyorum. sonucta aynı adrese  yaptıgınız yatırımın karşılıgı tokeni o adrese göndericekler diye biliyorum. sizin bu free wallet  bu tarz coin vs destekleyen bi cüzdan mi değil gibi sanki . umarım iade alirsinz.
newbie
hero member
Activity: 644
Merit: 501
Yine scam yaygarası kopan bir ico
Ve yine altına araba çeken birileri Grin
Paranızı ülkeye getirin bari, ekonomiye can verin. hatta dolar alıp dolar bozdurun ki doların değeri düşsün Grin
Sen scam diyorsan çok değerlenecek demektir zira ethereum da scam  Grin
Umarım beni kriptopara trolüyle karıştırmadın, o forumda diye ben takılmıyordum Grin
Neyse ki ban yedi de geri geldim. alakam yok onunla Grin

Ama ethereum hakkaten scam Grin
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Şöyle bir hesaplama yapabiliriz.

400 000 ether toplandı. Yani toplam coinlerin toplam değeri 800 000 ether. Bunun %0.2'si imza, blog vs diye dağılatacak olsa her kampanya başına 1600 Ether düşer.

Örnek veriyorum content creation'da 70 bin token var. 1600'ü 70 000'e bölersek Shakespeare başına 0.023 Ether gibi bir rakam düşüyor, ICO maliyetiyle.

Bu minvalde yapabilirsiniz hesaplamalarınızı.

Dikkat edilmesi gereken bountylerin tüm supply üzerinden yapılacağı, ki o da ico'da satılan tokenlerin 2 katı zira ico'da bancor supply'ının yarısı satıldı.
Bountyler satilanin %1 i toplamin degil. Fundraiser diyor. Fundraiserda 400k ether.

Hatan var. Tüm community'lerin altındaki bilgi kısmında bak ne yazıyor:

All Shakespears = 0.2% of the total supply of BANCOR at the end of the fundraiser.

Total supply of bancor nedir fundraiser sonunda?

793.4MTOTAL BNT SUPPLY

Bunun %0.2'leri alınmalı. Ki zaten token allocation pastasında bounty'lerin fundraiser diliminin dışarısında olmasından da bu rahatlıkla anlaşılabilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Paranızı ülkeye getirin bari, ekonomiye can verin. hatta dolar alıp dolar bozdurun ki doların değeri düşsün Grin
Sen scam diyorsan çok değerlenecek demektir zira ethereum da scam  Grin
hero member
Activity: 644
Merit: 501
sr. member
Activity: 710
Merit: 255

400 000 ether toplandı. Yani toplam coinlerin toplam değeri 800 000 ether. Bunun %0.2'si imza, blog vs diye dağılatacak olsa her kampanya başına 1600 Ether düşer.

Örnek veriyorum content creation'da 70 bin token var. 1600'ü 70 000'e bölersek Shakespeare başına 0.023 Ether gibi bir rakam düşüyor, ICO maliyetiyle.

Dikkat edilmesi gereken bountylerin tüm supply üzerinden yapılacağı, ki o da ico'da satılan tokenlerin 2 katı zira ico'da bancor supply'ının yarısı satıldı.
Bountyler satilanin %1 i toplamin degil. Fundraiser diyor. Fundraiserda 400k ether.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Beyinsinin son güncellemesine göre:

164M dolar x 0.2 % = 328.000 USD / 29800 = 11.006 USD x 500 HODL = 5503 USD (5 hafta imzada kalan bir hero membere gelecek para)

Bu hesap doğru fakat toplam yatırım 111M şu an.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro

full member
Activity: 163
Merit: 100
400.000 ether yatirim aldi nunun %0.2 si yani 800 etherlik coin imza bountysi.
Toplam 30.000 stake var
1 stake 0.02666 ether
500 stake varsa 13.33 etherlik coin demek yani 1333 bancor
Asagi yukari 1.83 btc lik token demek buda ico fiyatiyla. Oda 20bin tl demek
Buda benim hesabim

bu hesab doğru ise imzasına ve bountye katılan arkadaşlar güzel kazanmışlar. herkese hayırlı olsun.
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
4 gün önce katıldım imza kampanyasına 30'una kadar sürecek diye. Neyse en azından 1 haftalık stakemizi verirler heralde. Zaten dün imza alımlarını durdurmuşlar.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
imza kampanyası ne zaman bitiyor? 30 haziran da mı bitecek yoksa ico tarihine göre değiştirdiler mi? biraz daha kalsaydı akışmıştık Cheesy

Bitti imza kampanyası derler bakalım bugün yarın açıklama yapılır imzalar kaldırılır.

icoya göre erkene çektiler o zaman. son stakeleri de verseydiler iyi olurdu açıklama bekleyecez artık.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
imza kampanyası ne zaman bitiyor? 30 haziran da mı bitecek yoksa ico tarihine göre değiştirdiler mi? biraz daha kalsaydı akışmıştık Cheesy

Bitti imza kampanyası derler bakalım bugün yarın açıklama yapılır imzalar kaldırılır.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
imza kampanyası ne zaman bitiyor? 30 haziran da mı bitecek yoksa ico tarihine göre değiştirdiler mi? biraz daha kalsaydı alışmıştık Cheesy
Pages:
Jump to: