Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 33. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
396,7 M    BNT FUNDRAISER TOKEN ALLOCATION
396,720
ETH RAISED    

toplandı dıyor  .sımdı buna göre ödullerı de bırı hesaplasa sevabına cok ıyı olur Cheesy dolar uzerınden mı bnt uzerınden mı hesaplıycaz Cheesy kac bnt alcaz ortalama 5 haftalık ımzadan sr ve hero lar olarak acab a:D
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
hesaplara geldi mi bancorlar?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
İyi yatırım aldı yine ama sonradan pendingde olanlar var onlar işlenmedi onlarda olsaydı sanırım 500k geçerdi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bounty'den kazanılan BNTSHK ler ne zaman dağıtılacak bilen biri var mı? Anlamadım bir şey hesabımda da yok. Telegramdan ulaşamıyorum bancor'e
app sitesi yavaşladı. millet yüklendi herhalde aceleye gerek yok... Bir sorun çıkmaz. ICO yeni bitti daha, rahat bir nefes alın... uzun bir 3 saat geçirdik. Herkese hayırlı olsun.
Sanırım 1000BNTSHK'm var ilk bountym o yüzden hiçbir şey anlayamadım. Teşekkürler cevap için.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
sig camp suan kacinci haftanin stake ler toplaniyor ya da toplandi?
bugun week 5 i aldim ben. kacirdigim stake oldu mu acaba?

En son 5 şu anda başkada verilmez sanırım.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bounty'den kazanılan BNTSHK ler ne zaman dağıtılacak bilen biri var mı? Anlamadım bir şey hesabımda da yok. Telegramdan ulaşamıyorum bancor'e
app sitesi yavaşladı. millet yüklendi herhalde aceleye gerek yok... Bir sorun çıkmaz. ICO yeni bitti daha, rahat bir nefes alın... uzun bir 3 saat geçirdik. Herkese hayırlı olsun.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
sig camp suan kacinci haftanin stake ler toplaniyor ya da toplandi?
bugun week 5 i aldim ben. kacirdigim stake oldu mu acaba?
sr. member
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
İmzanın %0.2 olması üzdü açıkçası. %1 falan olsa ey ya rab!
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
https://liqui.io/#/exchange/BNT_BTC
liqui ekledi bile. suan alıcı var satıcı yok. Aksiyon şimdi başlıyor.Aksam bittrexte kesin ekler.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
396binde durdurdular. 22 de oncesi var 420k ether yatirim almis oldular. Eger durdurmasalardi 500k yi rahat gececekti. Kendileride sanirim kokrtular. Ico tarihinde bole proje bir daha olurmu bilmiyorum.
sr. member
Ben denedim ancak yetişemedim. Bu arada anladığım kadarıyla Ledger Nano S MyEtherWallet tarafından destekleniyor ancak sakin kafa ile tekrar araştıracağım. Katılanlar umarım güzel gelir elde ederler. Temennim gerçekleşirse beni de görün lütfen Cheesy
sr. member
15 dakikadır hiçbir işlem yansımamış durumda. Bittimi? yoksa mew komple gittimi?işlemi bekleyen varmı? bence daha bitmedi bu 500k etheri gececek. yani 200m dolar.
evet gelmiyor eth. belki milet artık yollamıyor.. zaten çok toplandı...

00:15:18
MINIMUM TIME

Belkide son dk uçuşu gerçekleşir bekleyip görcez az kaldı zaten. Benim etherler onaylandı bu arada 3eth yolladım Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
THE BNT ALLOCATION EVENT HAS NOW ENDED!
Thanks to everyone who participated, stay tuned for news & updates about the BNT ecosystem.

yazıyor sıtede btrmısler galıba
hero member
Activity: 518
Merit: 500

BNT yazmanız gerek...
hero member
Activity: 742
Merit: 501
15 dakikadır hiçbir işlem yansımamış durumda. Bittimi? yoksa mew komple gittimi?işlemi bekleyen varmı? bence daha bitmedi bu 500k etheri gececek. yani 200m dolar.
evet gelmiyor eth. belki milet artık yollamıyor.. zaten çok toplandı...

00:15:18
MINIMUM TIME
sr. member
15dkdır pendingde bekliyorum, 16dk sonra ico bitecek.....
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sr. member
Güzel rakam Valley365. Böyle yorumlar paylaşmamaya özen gösterelim ki spam hesaplar çoğalmasın.
sr. member
bnt 'yi mewde göremeyenler aşağıdakini uygulasın;

For those who can't see Bancor Token in MyEtherWallet:

1. Add Custom Token
2. Address: 0x1F573D6Fb3F13d689FF844B4cE37794d79a7FF1C
3. Token symbol: BNT
4. Decimal: 18

Dostum adress dediğin yere kendi adresimizi mi yazıcaz ?

Bana 500 BNTSHK diye bir şey verilmişti. MEW hesabımda hiç bnt yok şu an ekledim. Gönderilmedi mi daha
Pages:
Jump to: