Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 29. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
faceden gırmıstım gırıs yapamıyorum suan. ınsanllah bountylerı ucurmazlar .genel konu da da gıremeyenler var sanırsam
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Ben telegramdan girebiliyorum ama bakiyem 0 gözüküyor. 5 haftalık imza kampanyan vardı.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Beyinsi nin cevirisi yaptığı Icolar ve bountyler iyi kazandırdı hep onu takip etmek en iyisi. Süper bilgisayarlar kazandırıyor diye sonm a girmiştim ama daha çok araştırma yapmam lazımmış. Ben de facebook ve twitter için bancor a girmiştim ama messenger dan giremiyorum sitede.

Şu an messengerdan siteye girilmiyor bende girmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım bir sorun var.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Beyinsi nin cevirisi yaptığı Icolar ve bountyler iyi kazandırdı hep onu takip etmek en iyisi. Süper bilgisayarlar kazandırıyor diye sonm a girmiştim ama daha çok araştırma yapmam lazımmış. Ben de facebook ve twitter için bancor a girmiştim ama messenger dan giremiyorum sitede.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
App Bancornetworke şuanda girmiyor.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Bug 20k'dan 30k ya cıktı anasını satayım yine %5 deyim bi 500 eco daha geldi
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Beyinsi benim 100 hodl incoming transferde kalmış soldaki hodl da hiçbirşey gözükmüyor. İmzadan çıktık diye vermemezlik yapmazlar değil mi?

Bir insan bu kadar şansız olamaz TaaS imzası aylarca uğraştırdı, bitcad'e girdim dolandırcı çıktı... Bancor'dan çıktım rekor kırdı. Bunlar resmen bana göre hareket ediyorlar  Cry
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Beyinsi, ilk stake imi bugun alacaktim imzadan alacakmiyim? Yoksa bosuna mi gitti? Bir bilgi varmi
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Poloniex mağdurları gece 3 4 kez ticket açtım sabahara karşı yeni tx yaparak göndermişler hem icodan olduk hemde satıp ether aldığım tokenin fiyatı arttı double zarar. Şimdi tekrar poloya göndermeye korkuyorum sorun halen devam ediyorsa yine uğraş dur.

ayn şeyi ben de yaşadım ve benimkini de sabah 6 gibi aynı şekilde mew e göndermişler. ama bu tarz bir olayı tekrar yaşamamak için mewde tutucam etheri, aynısını tavsiye ediyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bir tren daha kaçtı diyen arkadaşa +1'de benden. Gitti güzelim Bountyler ahh ahh... Zaten 2013'ten bu yana hep ahh vah çekiyoruz.
full member
Activity: 236
Merit: 101
Poloniex mağdurları gece 3 4 kez ticket açtım sabahara karşı yeni tx yaparak göndermişler hem icodan olduk hemde satıp ether aldığım tokenin fiyatı arttı double zarar. Şimdi tekrar poloya göndermeye korkuyorum sorun halen devam ediyorsa yine uğraş dur.

bende sırf polo'dan ether çekerken sıkıntı olucak diye ico'ya girmedim. polo'da ki her şeyi bittrex'e atmayı düşünüyorum ama orda ne oynamanın ne gibi dezavantajları var acaba
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
newbie
Activity: 16
Merit: 0
merhabalar. bir arkadaşımla ortak yatırım yaptık. arkadaşımın hesabı üzerinden yatırımı gerçekleştirdik. arkadaş yatırımını ethereum free wallet üzerinden 0x11b85b4e2fadaebe04a251377aa35b9be3c785f0 nolu cüzdana göndererek yapmış. şimdi BNT yi hesabımızda nasıl göreceğimizi bulamadık birtürlü. burada myetherwallet üzerinden anlatılmış. yardımcı olursanız çok sevinirim

cuzdanin nereden acildigi onemli degil. onemli olan eth adresinizin private key inin olup olmadigi.
-priv key var ise, endiselenmeyin. myetherwallet e priv keyiniz ile giris yaparak tokenleri kontrol edebilirsiniz.
- priv key yok ise, yapabileceginiz hicbirsey yok. gecmis olsun.

ben çok yabancısıyım, arkadaşıma söyledim araştıracak şimdi priv key var mı diye. yok ise yatırdığımız eth leri geri iade isteyebiliyormuyuz

geri iade istemek gibi birsey pek mumkun degil,
cuzdan adresiniz nedir? nereden actiniz? bunlari paylasirsaniz yardimci olmaya calisalim.
bir ihtimal priv key yok ise size cuzdani saglayan sitenin support ekibine durumu anlatip o adrese gelen bnt leri baska bir adrese gondermesi ile ilgili mail atabilirsiniz. olumlu sonuclanmasi zor bir ihtimal fakat denemeye deger. priv key yok ise size servisi saglayanin takdirine kalmis bir durum.

dün size özel mesaj ile cüzdan adresini ve nereden açıldığını yolladım. rica etsem bakabilirmisiniz.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Başarı bir ico oldu, öncelikle bu başlığı açan, global konusunda bile doğru dürüst post yokken, bizle tanıştıran, katılan şartlarını ve nasıl olacağını ayrıntılı anlatan  @beyinsi ye kocaman bir teşekkürler.
Demekki mesele her önüne gelen çöp projeyi çevirmek değil, kaliteli projeleri seçip çevirmekmiş.ilk haftasından beri stakeleri topladığımız için en yüksek orandan ödülleri alıcaz
Matcpoll dan sonra bunda da gösterdiği performans tesadüf olmadığını gösterdi.

Bu arada az sabır şunu alıcam bunu alıcam hesabına girmeye gerek yok, daha dere görünmedi, siz suya atlıyorsunux, yamuk yapıp oranları düşürebilirler, yada birimi iptal edebilirler, bunlar olmadı değil, o yüzden resmi açıklamayı bekleyin. Ana konuyu takip edin, ne olur ne olmaz

member
Activity: 490
Merit: 10
Bir treni daha kaçırdık sanırım Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bancor ICO özeti:

3 Saatten kısa süren BANCOR ICO'suna 10,885 farklı adresten 396,720 ETH (153Milyon$ değerinde) geldi.

Ico ile 396,720 ETH x 100 = 39,672,000 Adet BNT Token satıldı.

Grafiktede görüldüğü gibi, Satılan tokenlerin iki katı daha token basıldı.(ekibe,vakfına,ortaklar için,bountyciler vs.)

Yani ico sonunda 39,672,000 BNT Token x 2 = 79,344,000 Adet toplam BNT token oldu.

BNT Tokenler 7 gün kilitli kalacak. Birkaç borsaya eklendi ama 7gün sonuna kadar herhangi bir işlem yapılamayacak.

1 BNT Tokenin ico fiyatı ETH'nin 100'de 1'i kadar = şuan için, ~4$

Satılan BNT Tokenlerin 2 katı daha fazladan token basıldığı için, borsaya girdiğinde (ilk zamanlarda) çakallar fiyatı aşağıya çekmek isteyebilir, aceleci olmayın. (olmayabilir ama ben yinede söyleyeyim dedim.) Projenin geliştirme haberleriyle fiyat iyi durumlara gelecektir.

Bancor bountyleri, toplam basılan tokenin %1.2'si kadar olacak. -ico öncesinde böyle açıklandı, bir terslik çıkmazsa böyle olacak- (%0.5 ecoin+%0.2 şekspir+ %0.2 hodl+%0.2 zuk+%0.1 lingo) hepsine toplam, 951,600 adet BNT Token ayrıldı. Birkaç güne app.bancor.network'ten gerekli işlemler ve hesaplamalar yapıldıktan sonra, kendiniz stake tokenlerinizle BNT token takasını yaparsınız.(veya bountyler hakkında bir Duyuru bekleyeceğiz, gelirse haberiniz olur) Tavsiyem; Benim şu kadar şuyum var ne kadar alırım?  şu olursa off çok alacam, yok ben hesapladım, öyle değilmiş böyle alınacakmış, daha az alınacak, çok alacağız gibi muhabbetler yapmayalım, Bancor Türkçe, en aktif ve en uzun lokal konu. izleniyoruzdur.. Açlara bak demesinler Smiley zaten alacak olan alacak, telaşa gerek yok. Ama tabiki istediğiniz gibi davranabilirsiniz, sonuçta özgür bir başlık...

Herkese hayırlı olsun.

sr. member
Activity: 371
Merit: 250
bu hesap kitap olayinda bi ipnelikler donecek ama hadi hayirlisi.
dump yapilir diye mevcut sartlar korunup %10 falan dagitilsa yine iyi. en azindan ne gelecek onu biliriz.
sartlarin degismesi hepimizde bi hayal kirikligi yaratir Cheesy

-------
aman ha malum app.bancor a face ile kayit olduk face hesaplari bi guvenceye de almak lazim bu arada.

Hocam ben şimdi bakabildim bu coin amacı nedir neden bu kadar ilgi oldu.Bu arada eth wallet cüzdanım var ordan mı alıcaz bunu tanesi ne kadar ilerde ne olur.Eth olarak mı yatırcaz eth olarak yatırıcaksak 1 eth ne kadar alıyoruz bu coinden

bu coin amacı nedir?
neden bu kadar ilgi oldu?
eth wallet cüzdanım var ordan mı alıcaz?
tanesi ne kadar?
ilerde ne olur?
Eth olarak mı yatırcaz?
1 eth ne kadar alıyoruz?

bir satırda 7 soru. allahtan satır çok uzun değil! herhalde bir soru daha sorsaymışsın totomuzla ilgili olurmuş.

Aynılarını ben de merak ediyorum da galiba biraz tembellik etmeyip sayfaları da karıştırmamız lazım. Tabi birisi çıkar da cevaplarsa kısa kısa teşekkürümüzü ederiz yani orası ayrı mesele.

Borsadan da alınmaz sanırım artık kaça katlayıp çıkarsa düşün hocam.
legendary
Activity: 1134
Merit: 1002
dump yapilir diye mevcut sartlar korunup %10 falan dagitilsa yine iyi. en azindan ne gelecek onu biliriz.

-------
aman ha malum app.bancor a face ile kayit olduk face hesaplari bi guvenceye de almak lazim bu arada.

Hocam ben şimdi bakabildim bu coin amacı nedir neden bu kadar ilgi oldu.Bu arada eth wallet cüzdanım var ordan mı alıcaz bunu tanesi ne kadar ilerde ne olur.Eth olarak mı yatırcaz eth olarak yatırıcaksak 1 eth ne kadar alıyoruz bu coinden

bu coin amacı nedir?
neden bu kadar ilgi oldu?
eth wallet cüzdanım var ordan mı alıcaz?
tanesi ne kadar?
ilerde ne olur?
Eth olarak mı yatırcaz?
1 eth ne kadar alıyoruz?

bir satırda 7 soru. allahtan satır çok uzun değil! herhalde bir soru daha sorsaymışsın totomuzla ilgili olurmuş.
newbie
Activity: 35
Merit: 0

-------

Pages:
Jump to: