Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 40. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Abi birde BAT 'ı düşününce, 1dkda 150k eth toplanması meselesi...

Bat'ı incelemedim, nedir ne değildir bilmiyorum ama buna 150k toplaniyorsa BNT ye 450k toplanır gibi geliyor bana...

Top balinalar da artık....
sr. member
Activity: 854
Merit: 256

buraya öyle şeyler yazılıyor ki sanırsınız sadece türkler katılacak.. Cheesy
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Gider şimdi 30-40k eth lerde kalırsa diye korkar oldum bende... Beklenti çok yüksek

Bana göre herşey olumlu gelişti bu zamana kadar ama emin beyin yorumları beni biraz korkuttu.

Bakalım 45dk sonra gorecez.

Biraz önce deprem oldu, bancor ayak seslerini bu acaba, bir işaretmi Smiley

Düşük de olsa yüksek de olsa şaşırmam.
Emin ve Vitalik Beyler'in yorumları önemli.

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Ico da pek başarılı olamasa bile sizce ilerde değerlenir mi bancor ?
ıco da basarılı olamama gıbı bır sey soz konusu degıl bence .son 15 dk beklıyoruz merakla Cheesy depremı de atlattık sımdı bunun depremını beklıyoruz Cheesy

Aynen 1 saat içerisinde bitecek ve Bancor depremine tutulacaz Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ıco da basarılı olamama gıbı bır sey soz konusu degıl bence .son 15 dk beklıyoruz merakla Cheesy depremı de atlattık sımdı bunun depremını beklıyoruz Cheesy
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
hero member
Activity: 882
Merit: 507
saat 17 demi 18 de mi olacak arkadaşlar. Kesin bilgi varmı ?

Saat 17:00 de olacak 1 saat 3 dakka sonra yani diyebiliriz. Arkadaş niye herkes buna beklentiyi yüksek tuttu anlamadım saatli bomba misali sanki hemen bitecek gibi bir izlenim var. Grin

Şimdi Türkçe forum sakinleri olarak bizde "Beyinsi" hocamızın bulduğu projelerin sağlam oldugu kanısı oluştu. Şimdi hal böyle olunca hepimiz beklentilerimizi yüksek tutuyoruz . Ha inşallah bu seferde yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah Beyinsi hocamız .

Sosyal medya,imza,blog vs hepsine closed çekmişler onlarda beklentiyi yüksek tutuyorlar sanırım kurumsal firmaların bombalama yapacağını düşünüyorum daha sonrasında ise küçük yatırımcılar ile düzlüğe çıkar herhalde. Grin

Ama bir yerde doğru diğer projelere göre bu daha önde bakalım ne olacak 20 dakka kaldı.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Gider şimdi 30-40k eth lerde kalırsa diye korkar oldum bende... Beklenti çok yüksek

Bana göre herşey olumlu gelişti bu zamana kadar ama emin beyin yorumları beni biraz korkuttu.

Piyasada deprem etkisimi yaratacak diyorsun yani.
hero member

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!

Saat 17:00 de olacak 1 saat 3 dakka sonra yani diyebiliriz. Arkadaş niye herkes buna beklentiyi yüksek tuttu anlamadım saatli bomba misali sanki hemen bitecek gibi bir izlenim var. Grin

Şimdi Türkçe forum sakinleri olarak bizde "Beyinsi" hocamızın bulduğu projelerin sağlam oldugu kanısı oluştu. Şimdi hal böyle olunca hepimiz beklentilerimizi yüksek tutuyoruz . Ha inşallah bu seferde yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah Beyinsi hocamız .
hero member
Activity: 882
Merit: 507

sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
hero member
Activity: 756
Merit: 500
DO NOT send funds from exchanges like Coinbase. böyle bi yazı var.

Bittrexten gönderemeyiz ozaman sanırım ?

Sakın öyle bı hata yapmayın hocam Cheesy myetherwallet.com ya da başka bir cüzdandan gönderin.
hero member
DO NOT send funds from exchanges like Coinbase. böyle bi yazı var.

Bittrexten gönderemeyiz ozaman sanırım ?
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Hardcap olma durumu var mı? Acele etmek istemiyorum. Ne olup biteceği belli olmaz gibi geliyor.
hero member
Etheriumu göndereceğimiz adres belli mi yoksa başladıktan sonra mı görücez ?

adres burada: https://bancor.network/fundraiser
hero member
Etheriumu göndereceğimiz adres belli mi yoksa başladıktan sonra mı görücez ?
hero member
Bakalım neler olacak... sitede geri sayım var ama ICO başlangıcı için bir ethereum blok numarası lazım, onu bulamadım.
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
01 HOURS, 42 MINUTES, 30 SECONDS sayıyor bendede.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
site neden network hatası verıyor kı tam ıco gunu
18.00 olmus ıco saatı
Yoo hala aynı. 1saat 55 dakika sayıyor suan sayaçları. Nerede gördünüz 18.00 diye? eğer değişim varsa daha siteyi güncellememişler.
Bu arada turkiye saatiyle şuan için 17.00 da ico başlıyor.
bende valaha 02,55 sayıyor du sımdı baktım sızın dedıgınız saat oldu gene Cheesy
Pages:
Jump to: