Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 42. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 502
340k ether diyorum ico sonunda dön bak Cheesy
Hadi bakalım tahminlerin üstü çıkar umarım  Smiley
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
340k ether diyorum ico sonunda dön bak Cheesy
hero member
Activity: 784
Arttırıyorum beyler 450-500k eth beklıyorum bundan. Çok iyi reklam yaptılar hunterlar iconomi v2.0 beklemede kalın  Wink
(sadece tahmin)
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Sonm 177k ETH ise bunun 350k ETH olması lazım .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Evet bakalım bugun akşam üstü başlayacak. denildiği gibi 2-3 saat içerisinde bitecekmi..
Wings tahmini 211k olarak görünüyor grafikte daha dogrusu ortalaması. Bende min 200 alacağını düşünüyorum. Hard cap 200k dır diye düsünmüştüm. eğer 1 saatte 200k ya ulaşılırsa son kalan 1 saatte 300k yı geçer.
full member
Activity: 209
Merit: 100
ilk saat de kesin bitecek ama satışın yarısını da saldırılarla engelleyecekler gibime geliyor balinalar, no cap ilk saat işi kimsenin işine gelmiyor, umarım bizim biraz yatırım yapmamıza izin verirler projeyi gerçekten çok beğendim.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Adamlar iyi ayar çekmişler desek ya katılımı ve ilgiye çekmek adına her yolu deniyor bancor. Bakalım yarın merakla bekliyorum durum ne olacak.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
eğlenceliymiş denemek lazım Smiley net tutturmak çok zoor diğer türlü en yakın tahminlere paradağıtlacak mı nokta atışımı istiyorlar
hero member
Activity: 742
Merit: 501
WINGS OLAYINI ANLATAYIM....

*UYARI* Wings olayının BANCOR ICO'suna katılmakla hiçbir alakası yok! Bu sadece ödüllü bir tahmin oyunudur. BANCOR ICO'sunda ne kadar ETH toplanabileceğini tahmin etme oyunu...

Yukarıdaki grafiği şu adresten aldım: https://www.wings.ai/#!/home/project/0xd8049972c08868b8Fe98F2d42DD56176a6E539e6/forecast (Bancor ICO saatine kadar yeni tahminlere açık olduğundan grafik değişecek. güncel halini görmek için kendi sitesinden bakınız.)

Bu postu attığım zamana kadar 15.5Milyon WINGS (Dolaşımdaki toplam WINGS adeti: 89,708,333 WINGS), tahmin için kullanılmış, ve bu WINGS'ler Bancor ico bitinceye kadar WINGS'in Akıllı sözleşmesinde kilitli kalacak.

Grafikte daireler var, bunlar tahminler... Mor renkli dairelerde, Kırmızı renkli dairelere göre daha az WINGS kullanılmış. Örneğin en sağdaki büyük kırmızı dairede 3.75M Wings kilitlenerek, Bancor icosunda 190K ETH toplanacağı tahmininde bulunmuşlar.

Amaç, EN YAKIN TAHMİNİ yapmak. Dağıtılacak ödüllerin değeri 250bin $. (Tam anlamadım ama ödüller ETH ve/veya BNT cinsinden yapılacak. ICO sonunda anlarız.  Smiley)

Nasıl katılım sağlanacağını şu postun ikinci bölümünde anlatmıştım: https://bitcointalksearch.org/topic/m.19428138

Merak eden varsa, gidip bittrex veya liqui'den biraz wings alabilir. wings.ai'den birden fazla hesap açıp, birkaç tahminde de bulunabilir (atıyorum, birinde 250k eth, diğerinde 100k eth girersiniz). Tabi her tahmin için enaz 1 Wings gerekli. Bugun 17:00'ye kadar etkinlik açık olmalı.

Kazanan veya Kazananların ödülleri, tahmin yakınlığına ve kilitlenen wings adedine oranla dağıtılacaktır.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Crowdsale sayfasında tek bir ethereum adresi belirtilmiş. "0xBbc79794599b19274850492394004087cBf89710"

ARKADAŞLAR UYARMAKDA FAYDA GÖRÜYORUM

!!! Herhangi bir muhtemel hack girişimine karşı yatırım yapılması gereken ethereum adresini etherscan üzerinden teyid etmeden gönderim yapmayınız. !!!

https://etherscan.io/address/0xBbc79794599b19274850492394004087cBf89710
hero member

BANCOR Resmi Tanıtım Videosu

BANCOR Protokolünü anlatan diğer bir video
full member
Activity: 308
Merit: 105
göz önünde bulundurulması gereken bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum.
https://blog.aragon.one/announcing-our-partnership-with-bancor-d01b43e125dc
hero member
Ico ya girilirmi girilmezmi hiç bir fikrim yok. İlk 1 saat çok önemli . Bekle ve karar ver mantığını uygulayacağım.

sanki buda bi hard cap yapacak gibi ama bakalim. yani 1 saat vakit olmayabilir. en azindan başlarken bi bakarsak az cok tahmin edebiliriz belki transferleri takip edicem ben duruma göre giricem. BAT bugun 35 saniye de bitirmiş. kimmiş la bunlar diye araştirdim bi bakayim dedim başindaki adam sanirim mozilla nin eski ceo su imiş. bilseydim bunu ilk başta muhtemelen girerdim gerçi şimdi 0.18 cent seviyelerinde borsada ama kaçtan tabi maliyetlendi ico su onu bilmiyorum.
ilk 1 saatin içinde, 700 bin ethereum toplanmış olsa bile, ico bitmeyecek. En az 1 saat sürecek.

Kimi arkadaşların yorumları doğru olabilir, Tr bölümünde Bancor ico hakkında sanki çok fazla beklenti oluşturuldu/oluşturdum/oluşturduk. Bunda, genel havayı pek sezemedim.ne olacağını bende bilmiyorum. 50k da bile kalabilir(sistem üzerine birkaç önemli eleştiriler oldu) veya çok yüksekte toplanabilir. Bunu bugün göreceğiz. Ico'ya katılmak isteyen arkadaşlara tavsiyem, katılım yoğunluğuna göre kendilerinin karar vermesi. İlk 1 saatteki ETH akışına göre, girip girmemeyi düşünsünler...
hero member
Activity: 560
Ico ya girilirmi girilmezmi hiç bir fikrim yok. İlk 1 saat çok önemli . Bekle ve karar ver mantığını uygulayacağım.

sanki buda bi hard cap yapacak gibi ama bakalim. yani 1 saat vakit olmayabilir. en azindan başlarken bi bakarsak az cok tahmin edebiliriz belki transferleri takip edicem ben duruma göre giricem. BAT bugun 35 saniye de bitirmiş. kimmiş la bunlar diye araştirdim bi bakayim dedim başindaki adam sanirim mozilla nin eski ceo su imiş. bilseydim bunu ilk başta muhtemelen girerdim gerçi şimdi 0.18 cent seviyelerinde borsada ama kaçtan tabi maliyetlendi ico su onu bilmiyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
hero member
1 eth : 100 bancor
1 bancor : 3,50 dolar
suan da bu ıco katlar mı katlamaz mı görecez merakla beklıyoruz önumuzdeki gunleri Cheesy 
hero member
Merit: 1003
Ico sonucunda yatırımların kaça katlanacağı konusunda bir yorumu olan var mı acaba ? Daha önce benzer projeler ne kadar yatırım topladı ve yatırımcılarına kaç kat kar bıraktı ? Kıyaslama olmaz gerçi ama belki bir yorum katabiliriz bu sayede

Araştırma yapmadan ve piyasa ile ilgili emek sarfetmeden zıplayıp gideceksiniz öyle mi ? Ne kadar da komik!

Sorduğunuz sorulara bir göz atın! "Kaça katlanacak? Benzer projeler kaça katladı ?"

Birisi burada "1 sene içerisinde 586' ya katlanacak" dese girecek misiniz ? Biraz akıllı olun yahu!

Örneğin "Beyinsi" bu ico' daki yatırımlarını kaça katlayacağını az çok tahmin edebilir durumdadır. Siz ise bu adamın burada bu öngörüsünü sizinle paylaşacağını düşünebiliyorsunuz. Öyle mi ?

Kimse kusura bakmasın ama bu bencillik, hazıra konmak ve özetle ahmaklıktan başka hiç bir şey olamaz.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Benim rütben Sr.member oldu. Ama 70 stake almışım. Kampanya yöneticisine mi müracaat etmem lazım.

Evet bildirmen gerekiyor dostum
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Benim rütben Sr.member oldu. Ama 70 stake almışım. Kampanya yöneticisine mi müracaat etmem lazım.
hero member

BANCOR Resmi Tanıtım Videosu
Pages:
Jump to: