Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 41. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
site neden network hatası verıyor kı tam ıco gunu
18.00 olmus ıco saatı
Yoo hala aynı. 1saat 55 dakika sayıyor suan sayaçları. Nerede gördünüz 18.00 diye? eğer değişim varsa daha siteyi güncellememişler.
Bu arada turkiye saatiyle şuan için 17.00 da ico başlıyor.
full member
Activity: 308
Merit: 105
tek kafama takılan etherin 400$ olduğu ortamda buraya yatırım yapmak ne kadar mantıklı olabilir?
ether dump yerse otomatik bizde yemiş olacağız. gireceklerin düşünceleri nedir?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
site neden network hatası verıyor kı tam ıco gunu
18.00 olmus ıco saatı
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bu arada bu coini hangi sitede exchange yapabilicez? Bittrex mi poloniexte mi ?
İlk bittrex alır. Poloya girermi bilemeyiz.

Bence ileride polo'da da görürüz. Güzel proje bugün yapılacak ico çok ilgi görecek gibi.

Gnosis gibi olursa süper olur . " 1 hafta sonra polo da işlem görecektir " diye . 30 Dolardan satıldı şimdi 270 dolar 9 katı.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250

Bence ileride polo'da da görürüz. Güzel proje bugün yapılacak ico çok ilgi görecek gibi.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
1 ether 400$ oldu neredeyse. Bence bunun bu kadar artış nedeni millet bancor için ether aldığı içindir Cheesy Baska bisey olamaz yani...

o kadar kolay değil bu işler Cheesy Ben putin görüşmesinin etkisi olduğunu düşünüyorum.

Putinmi  Cheesy O değilde Btc düşerken bu ether niye artıyor arkadaş off başlıcam bu işe ben yatırım düşüncekken hep ether artıyor neyse elimdeki ile yetinicem gibi duruyor.
hero member
Activity: 784

İlk liqui olur tek gecerim en kotu kendileri icoya girerler onun ticaretini acarlar. Ayni zamanda bancorda exchange olduğundan kendinde işlem gorebilir
Liqui fasulyeden. Onu saymıyoruz Smiley
hero member
Activity: 518
Merit: 500

İlk liqui olur tek gecerim en kotu kendileri icoya girerler onun ticaretini acarlar. Ayni zamanda bancorda exchange olduğundan kendinde işlem gorebilir
hero member
Activity: 698
Merit: 506
1 ether 400$ oldu neredeyse. Bence bunun bu kadar artış nedeni millet bancor için ether aldığı içindir Cheesy Baska bisey olamaz yani...

o kadar kolay değil bu işler Cheesy Ben putin görüşmesinin etkisi olduğunu düşünüyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
hero member
hero member
hero member
Site ayvayı yemiş  Cheesy
Edit: düzeldi
hero member
Bende 330k ile girdim ^^ Bu arada wingsin projesi de güzel aslında. Yakında belki 2-3 dolarlara çıkabilir gibi.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Az kaldı sanırım beklenti yüksek bakalım ne olacak 200k ether toplanır diyorum bende. Herkesin öngörüsü yüksek olacak düşüncesinde.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Valla wingsim yok yarısmayada katılmıycam cünki wingse gıcık oluyorum. Ama tahmin yapmadanda duramam Smiley Bende 425k ether toplar diyorum. Katılımcı arkadaşlara bol şans

Benim tahminim yaklaşık 350K ETH toplar diyorum. Bende wings e bulaşmak istemediğim için tahminde bulunmayacağım.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Valla wingsim yok yarısmayada katılmıycam cünki wingse gıcık oluyorum. Ama tahmin yapmadanda duramam Smiley Bende 425k ether toplar diyorum. Katılımcı arkadaşlara bol şans
hero member
Wings de iyi reklam yaptı ufak ufak pump gelebilir  Cheesy
hero member
Activity: 658
Merit: 500
vall tahminlerin ortalamasını har cap yapabilirler bence! wings olayını buna göre kullanmak istemiş olmasınlar bunlar Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Wings'teki Bancor ICO'sunda toplanacak ETH miktarı tahmini (ortalaması)

Code:
Median Forecast: 233295 ETH

eğer 233k cıvarı eth toplanırsa, ödülcüler olarak iyi alacağız...

https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/ deki toplanan eth miktarı hala aynı %62.

Ortalamayı nasıl hesaplamışlar . Bitcoinsuisse tamamlayamadılar daha .
Girilen tahminlerin ortalamasi bu

200k da ben dedim, 3k wingsle, bakalım ne yumurtlayacak  Cheesy

yanlız sistem çok kasıyor.
Pages:
Jump to: