Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 37. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Valla gerçekten akıyor. Bence bu sonuçtan en mutlu çıkanlar kesinlikle ödül avcıları olur. Bancor'u zaten anlamadım tam olarak ama, bir proje 100 milyon dolarla niye başlasın ortada fol yok yumurta yokken. İlginç gerçekten. Katılan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Milyoner olmak bu kadar basit işte. At ortaya fikri güzel süslü web sitesi birazcık reklam tamam milyonersin coini borsaya bırak kendine ayırdığın coinlerle hayatını yaşa  Cool
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bu adamlar napacak bu kadar eth'yi bilen var mı? Bu kadar toplanan paralarla ülke kalkındırılır.

Para Bprotocol Vakfinda toplanıyor. Bu vakıf, İsviçre yasalarına bağlı bir vakıf. Paranın belli kısmı bancor tokenin rezervi olacak, fiyatı tutarlılığını sağlamak için. paranın yönetimi vakıfta, geliştirme,reklam,legal işlerde de kullanılacak.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Beyler pending işlemler geri dönmeye başlamış. Bazılarında etherde geri dönmemiş işlem yokolmuş. Mew sanırım iyice tırtladı dikkatli olun.
full member
Activity: 158
Merit: 102
Bu adamlar napacak bu kadar eth'yi bilen var mı? Bu kadar toplanan paralarla ülke kalkındırılır.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bunlar kac eth ıstıyor merak edıom 3 saate uzattılar zaten 200 000 eth kesın oldu .paraya bak al kac ne ugrasıon Cheesy Cheesy
hero member
ETH Balance:   156,864.408296993176791257 Ether + 22bin ETH de suissede var total: 178bin ETH toplandı şuan

hala 4438 pending var...
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Ya 15 dakika önce pending ti. Hesaptan çekmişlerdi ether i simdi eth geri gelmiş bana.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
6400 işlemde 152000 olmuş. Daha bekleyen 6bin işlem varsa 300bini geçer rahatlıkla. 22000 ether bu hedapta değilse bunların hard cap dedikleri limitsiz sanırım. Adamlar wingsten gaza gelip yuksek yazmıs olabilirler
sr. member
Activity: 420
Minimum süre 3 saat oldu.

Maç oynanırken kural değiştirmek, çok doğru bir hareket.(ironi içerir)

Hayırlı forumlar!
legendary
Şaka maka, eğer har cap 200k ise ve toplanırsa (ki toplanacak gibi duruyor), BANCOR ico rekor kırmış olacak. 80milyon dolar toplamış olacak.

Gerçi, 275k eth toplamıştı Aragon ama o an ETH fiyatı şuankinin 4 katı düşüktü...
100 milyon doları rahat geçecek. Bountysine giren arkadaşlar bu durumda bounty 1m dolar yapıyor. Buda ayrı bir rekor 1m dolar bounty dagıtan coin bancor
sr. member
Beyinsi meşhur hesaplamalarından yapsana imzadan ne alırız sence? 200k olursa fln
hero member
Şaka maka, eğer har cap 200k ise ve toplanırsa (ki toplanacak gibi duruyor), BANCOR ico rekor kırmış olacak. 80milyon dolar toplamış olacak.

Gerçi, 275k eth toplamıştı Aragon ama o an ETH fiyatı şuankinin 4 katı düşüktü...
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
ooo gençler bancor şova başlamış bende mew pert atamadım iş çıkışı yakalandım elim kolum bağlı kaldı  Grin
hero member
Activity: 868
Merit: 502
141 k oldu uctu bır an da mk :d
sr. member
Son dk uzay olan icolar sanırım pendingler yüzünden oluyor. 150 200k cap beklıyorum pendıglerden sonra. Varmı arttıran??
legendary
Bu MEW bozukmu yoksa sadece benmi gönderemiyorum.
900k gas ile yollayabilmiş bir arkadaş gasla oynayın ama sitede kafayı yemiş, az bekleyince düzelir sanırım. zaten ilk 1 saatte hardcape sanırım ulaşamadı, ico daha sürer bence
Bunlar hazır akıo ayağına hardcapi artırmasınlar:)
-Patron oluk oluk gelio napalım
-Yap evladım 500k aksın gelsin
hero member
110k görünüyor + 22k suissede var. toplam: 132bin ETH

ama arkadaşlar 6000 pending işlem var diyor... Onlar eklenince ani artış yaşanabilir(içlerinde büyük kalemler varsa)
hero member
Bu MEW bozukmu yoksa sadece benmi gönderemiyorum.
900k gas ile yollayabilmiş bir arkadaş gasla oynayın ama sitede kafayı yemiş, az bekleyince düzelir sanırım. zaten ilk 1 saatte hardcape sanırım ulaşamadı, ico daha sürer bence
sr. member
Activity: 420
Beyler globalde yarım saat önce atılan etherler hala pendingde diye söylentiler var. Sandıkları terketmeyin Smiley
Grin
Binlerce pending var. Cüzdanları terketmeyin  Grin
Pages:
Jump to: