Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 60. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Bountylerde ruslar tekrar öne geçti sosyal medyadan yardırıyorlar geri kalmayalım bu arada sorun yaşayanlar facebook messenger kullanıyor galiba telegramda hiç sorun yaşamadım.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
@beyinsi hocam bu giriş olayı tam olarak nasıl oluyor acaba? ben messenger ile giriş yap diyorum ve beni messenger sohpet sayfasına atıyor. oradan sonrası nasıl oluyor acaba?
daha önce verdiği bir link vardı ama o çalışmıyor ve yeni linkte yok.
nasıl olacak bu iş acaba?
Giriş sisteminde sorun var link bazen gelmiyor. Denemekten vazgeçme gün içinde gelir elbet.

hocam 3 gündür link gelmiyor bana. farklı farklı tarayıcılardan denedim ama sonuç değişmedi. şimdi tekrar deneyeyim bari Sad

edit: firefox, chrome, exploler ve opera tarayıcılarıyla denedim ama boş. giriş yapamıyorum.
hocam bence messengerdan bot a yaz bir şeyler. giremiyorum falan diye rapor gönder. hello falan yaz ne bileyim log in . daha sonra girmeyi dene.
sonuçta sana bottan bir link gelecek bi bak bot çalışıyor mu. sana cevap veriyor mu diye.

bir de bir kaç tane tarayıcı kullanıyorsan, diğer hesaplardan tamamen çıkış yapmayı deneyebilirsin. en kötü slacktan ya da telegramdan yaz.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
@beyinsi hocam bu giriş olayı tam olarak nasıl oluyor acaba? ben messenger ile giriş yap diyorum ve beni messenger sohpet sayfasına atıyor. oradan sonrası nasıl oluyor acaba?
Giriş sisteminde sorun var link bazen gelmiyor. Denemekten vazgeçme gün içinde gelir elbet.

hocam 3 gündür link gelmiyor bana. farklı farklı tarayıcılardan denedim ama sonuç değişmedi. şimdi tekrar deneyeyim bari Sad

edit: firefox, chrome, exploler ve opera tarayıcılarıyla denedim ama boş. giriş yapamıyorum.

sitede bazı güncellemeler yapmışlar, ve hala devam ediyor herhalde. Sadece bir kez logout yaptım ben. Onda da 4. 5. denememde zorla geldi link. Şimdi logout yaparsam tekrar giremem diye korkuyorum aslında...

Ama neyse deniyorum bakalım, gelecekmi...

Edit:

Beyler, denedim. İlk Sign in dediğimde messenger'da robot linki vermedi. Mesenger'ı kapattım siteden tekrar Sign in ile messenger'e girdim, sonrasında linki verdi. Login oldum şuan...

Bilmiyorum işinize yarar mı bu bilgiler:

- Google Chrome Sürüm 57.0.2987.133
- Facebook hesabım bu browser'da hep login durumunda.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

hero member
Activity: 784
Merit: 502
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
hero member
Activity: 784
Sabahtan biraz yavaştı site herhangi bir problem yok şuan.

Ico detaylarını 15 mayısta açıklayacaklardı, bugün olmazsa artık yarın olur...
İco başlayıp bittikten sonra per coin $ bazında hesap yapmanı bekliyorum. Biraz heyecan gerek iyi hesap yapıyorsun  Cheesy
hero member
Sabahtan biraz yavaştı site herhangi bir problem yok şuan.

Ico detaylarını 15 mayısta açıklayacaklardı, bugün olmazsa artık yarın olur...
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
Ne zaman açıklayacaklar, gün bitti  Grin
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bugün ico detaylarını açıklamaları lazım

app.bancor sitesinde hala bir yavaşlık var.

Bölgesel bir sıkıntı olabilir mi? Ben herhangi bir yavaşlık hissetmedim. Sayfalar gayet hızlı durumda.
hero member
Bugün ico detaylarını açıklamaları lazım

app.bancor sitesinde hala bir yavaşlık var.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
@ergenekon ve @twn eski avatarı kullanıyorsunuz. Bir sıkıntı olmasın stakelerinizde.
Surekli bounty sayfasina girip bisileri kontrolmu edicez. Imza degisti avatar degisti. uyarin Icin tesekkurler
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
@ergenekon ve @twn eski avatarı kullanıyorsunuz. Bir sıkıntı olmasın stakelerinizde.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
İmza ödülü konusunda ufak bir sıkıntı oldu ama mesajlaşarak düzelttirdik şuan iyi gidiyor sadece sosyal medya bountysi biraz zahmetli
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
İyi haber. yani 2 çin borsası bancoru hemen listelecektir. şimdi amarikaya gidin ve poloniex,kraken ile görüşün Smiley

Çin borsaları alacak diye, Kraken ve Poloniex almama durumu varmı ? Firstblood örneği gibi mesela. Videoda güzel olmuş emeğine sağlık.
sr. member
Activity: 420
Bir arkadaş (@torikan) türkçe video yüklemiş:

Video gayet açıklayıcı olmuş, teşekkürler torikan
hero member
Bir arkadaş türkçe video yüklemiş:

sr. member
Activity: 448
İyi haber. yani 2 çin borsası bancoru hemen listelecektir. şimdi amarikaya gidin ve poloniex,kraken ile görüşün Smiley
hero member
Activity: 644
Proje konusunda hep Çinlileri sevmesemde adamlarda para var. Ne kadar çok kişi ile iletişimleri olursa okadar iyi.
hero member

Eyal & Guy
Bugün, Pekin / Çin

Çinli https://coinmarketcap.com/exchanges/yuanbao/ ve https://coinmarketcap.com/exchanges/allcoin/
borsaları, bancor ekibini ağırlamışlar. Bu iyi birşey mi bilemedim Smiley

Pages:
Jump to: