Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 8. (Read 12162 times)

hero member
Activity: 630
Merit: 503
Bounty ödemeleri birçok projede gecikebiliyor bounty konusundaki ciddiyet tabiki proje ilgili genel görüşte önemli ama bountyleri dağıtmıyorlar diye de bu kadar yerden yere vurmaya gerek yok adamları Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu adamlar cumaları odeme yapacağız dediler ama sanmıyorum bounty hunterın ahını alırsan iki yakan bir araya gelmez millet o kadar uğraştı blok video çekti ama avuçlarını yaladılar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Centra projesi çok umut bağladığım bir projeydi ve iyi bir miktar yatırımım mevcut halen üzerinde. Fiyat olarak 10 dolar bandını bekliyordum satmak için fakat şu an 2 3 dolar'a geldiğinde yarısını satarım.

Ne miktarlarda var elinizde ?
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Bence Centra'dan zararlarını çıkarmak isteyen insanların beklemesi gereken süre en az 1 yıl. O da ekip biraz akıllanıp doğru işler yapmaya çalışırsa geçerli olur.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Centra projesi çok umut bağladığım bir projeydi ve iyi bir miktar yatırımım mevcut halen üzerinde. Fiyat olarak 10 dolar bandını bekliyordum satmak için fakat şu an 2 3 dolar'a geldiğinde yarısını satarım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
bounty maili bana da en sonunda teşrif etti, yakın zamanda sıralayacağız göndereceğiz falan filan. küçükte olsa şimdi bir miktar girilebilir ama nedense içime kuşku bırakıyor emin olamıyorum. ytd.

bunun yerine metal'e girmek (MTL) daha mantıklı gibi.
full member
Activity: 364
Merit: 100
40 cente kadar indirdiler centrayi. ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz. hatirlarsaniz monacoda boyle sert dusmustu ve sonradan bi patladi ki tum kripto alemi sok yasadi. eminim centra da boyle buyuk bir sicrama yapacak. guzel bir alim firsati var su an
full member
Activity: 350
Merit: 106
Bounty süreci çok sancılı geçiyor ve geçmeyede devam edecek gibi. Madem dağıtmayacaksın ne bok yemeye kampanya düzenliyorsun.Bounty yapmadan da ICO yapan dünya kadar proje var.Böyle bir işe kalkışıyorsan katılanların hakkını vermemezlik yapmak tam anlamıyla şerefsizlik o.çocukluğudur. Üstelik takip ettiğim kadarıyla böyle yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
1 doları bir daha göremez bunlar ne dandik ekipmiş . Öyle çalışmak sosyal medyadan fotoğraf atmakla olmuyormuş demek ki. Tokenin geldiği değere bak . Bir de eth 1200 lerde falan kalsa iyice sürüneceklermiş
legendary
Bence web sitesi on numara olmuş.niye bu kadar taktınız anlamadım ben ??
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Centra iyi bir proje fakat bu bounty muhabbeti cok sıkti. Insanlari bezdirdiler. Facebook ve sosyal.medya bountylerinden haber var mi peki?
member
Activity: 560
Merit: 12
Adamlar topladıkları paraya bakıyorlar. Biz bu parayla işleri yapalım tokenin fiyatı ne olursa olsun diyorlar.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Uzun süredir Centra hakkında pek yorum yapmadım ama onca para topladıktan sonra bence de daha iyi bir websitesi hazırlanabilirdi, daha profesyonel olunabilirdi.. Grafikler falan paintten hazırlanmış gibi duruyor.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Ben proje hakkında o kadar kötümser değilim, belkide ekip yatırımcılarını düşündüğü için ödülleri dağıtmıyordur diye düşünüyorum sonra da aklıma madem yatırımcıları bu kadar düşünüyorlar neden ellerindeki ethereum ile alım emri koymuyorlar diye düşünüyorum. Yeni websitesi yaptılar, fena olmamış, çok daha profesyonel olabilirdi.. Bir Ripple'nin sitesine bakın birde Centra.tech'e

www.ripple.com - www.centra.tech

Bence websitesi çok önemli, keşke daha iyi bir tasarım yapsalardı yinede bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Valla ne diyelim umarım cuma günkü dağıtımda yine yirmi kişiye 250'şer coin gönderip dağıtımı yarım bırakmazlar.. Bundan önce güya cuma günü tüm ödül dağıtımları yapılacaktı, sonra olay haftalık dağıtım yapılacağa döndü, formlar bozuktu, form düzeldi sonra form yine ortadan kayboldu.. Çeşitli oyunlar, çeşitli şakalar vs vs. Ekip güvenilir falan değil zaten centra olmuş ciklet parası
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bounty için banada mail atmışlar ama resmen rezil ettiler dağıtım işini,  buna en büyük sebep smart denen lavuk. Hastalığını vs bahane ederek stake saymadı imza dışında geri kalan herşeyi boşladı, şu an ekip kendi ilgileniyor.telegramdan sürekli olarak göndereceklerini ödülünü almayannın kalmayacağını söylüyorlar ama süreci çok uzun tutacaklar anladığım kadarıyla.her cuma günü 100-150 kişi arasında dağıtım yapıyorlar.sebebi de dump ı engellemekmiş.daha ne kadar düşecekse.işin garibi bide taksitle gönderiyorlar

Hocam dağıtım adresine baktığımızda çok düşük hacimler dağıtıldığını gördük, 10k coin alması gerekenler var ama dağıtılan adreslere 250 şer token gönderilmiş... SmartIphone ile alakalı değil bence ekip ile anlaşmışlar adamlar SmartIphone'ye stakeyi sayma demiş.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bounty için banada mail atmışlar ama resmen rezil ettiler dağıtım işini,  buna en büyük sebep smart denen lavuk. Hastalığını vs bahane ederek stake saymadı imza dışında geri kalan herşeyi boşladı, şu an ekip kendi ilgileniyor.telegramdan sürekli olarak göndereceklerini ödülünü almayannın kalmayacağını söylüyorlar ama süreci çok uzun tutacaklar anladığım kadarıyla.her cuma günü 100-150 kişi arasında dağıtım yapıyorlar.sebebi de dump ı engellemekmiş.daha ne kadar düşecekse.işin garibi bide taksitle gönderiyorlar
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Proje scam diyen arkadaşlar.adamlar sürekli kendilerini ifşa ediyorlar.
Ben ne olur ne olmaz diye centra almaya devam ediyorum.
Bazı arkadaşlar scam demeye devam etsinler.

Buyrun link daha taze.

https://twitter.com/lizvh0/status/935934327820394502

Bu piyasada scam olmak kaçıp gitmek değildir hala bunu anlayamadınız. Token satışlarında balinalara normal fiyatın altından token satmaktır, yol haritasına uymamaktır, söz tutmamaktır. Bu fiyatın bu halde olmasının tek açıklaması birilerinin ucuz fiyattan tokenleri satın almasıdır. Kimse zararına satış yapmaz millet enayi değil.
legendary
Proje scam diyen arkadaşlar.adamlar sürekli kendilerini ifşa ediyorlar.
Ben ne olur ne olmaz diye centra almaya devam ediyorum.
Bazı arkadaşlar scam demeye devam etsinler.

Buyrun link daha taze.

https://twitter.com/lizvh0/status/935934327820394502
newbie
Activity: 53
Merit: 0
Bountylerin dağıtılması gram ilgilendirmiyor. Fiyata yukarı yönde etki etmeyecek hiç bir gelişme zerre umrumda değil. Eğer kartların dağıtılması hakkında söz verdilerse yükselsin artık
Pages:
Jump to: