Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 5. (Read 12162 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
dağıtılacak kartlar, wallet uygulaması.. bunlar aktif olmadan gelen tüm yükselişler suni. zaten şuan yeşillenmeyen coin kaldıysa direkt elden çıkarın bilin ki o çöptür Cheesy

Sözünü geri al istersen, reis kızıyor

o listeyi biraz daha asağı doğru uzatsaydın keşke. bitcoin hariç tabii ki Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
Arkadaşlar , Allah sizlere sabır versin elimde olan toplam 3900 CTR'yi 1 dolar seviyelerini görünce sattım ve hepsiyle AION'a yatırım yaptım. Centra'yı ve ekibini Allah bildiği gibi yapsın diyorum ilk başlardaki iddialar monaco ve tenx halt yemiş bizim herşeyimiz hazır kartlar hazır cüzdan kodları hazır cart hazır curt hazır dediler yalanlar üstüne yalanlar salladılar , resmen bizlerle oyun oynadılar 2 aydır cüzdan kodu bekliyorum şerefsizlerden halen almış değilim.

Birde devamlı yalandan uygulama güncelleme yayınlıyorlar appstore'dan cüzdan kodu olan adam yok nerdeyse piyasada. Centra artar mı batar mı bilmem ama benden bu kadar AION en azından Centra'dan 50 kat daha yenilikçi ve potansiyelli bir proje zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. 
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bu arkadaşlar benım odulu hala yollamadı sanıyorum yollamayacaklarda blog ödülü alan kimse oldumu arkadaşlar, sosyal medya ve blog odullerını vermedıler benım
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
dağıtılacak kartlar, wallet uygulaması.. bunlar aktif olmadan gelen tüm yükselişler suni. zaten şuan yeşillenmeyen coin kaldıysa direkt elden çıkarın bilin ki o çöptür Cheesy

Sözünü geri al istersen, reis kızıyor

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
full member
Activity: 616
Merit: 108
Son birkaç gündür Centranın işlem hacminde artış var. Elinde tutanlar için umarım fiyata yansır.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bana da gelmiş birşeyler fiyatın ölmesini beklediler resmen.Bu nasıl bir saçmalıktır.
full member
Activity: 201
Tamamda 140 Centra çok düşük değil mi? İnsanlar aylarca uğraştı bu kampanya için bence üstüne yatmışlar
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
bountyler dağıtılmaya başlanmış, umudu kesmiştim açıkcası.

140 adet ctr gelmiş, fiyatı baya düşmüş deniliyor. bekliyoruz, bir artısı veya eksisi yok şu an.
member
Activity: 406
Merit: 12
BTC bazında borsadan aldığımız fiyatın 10 da birine kadar düştü herhalde, umut var mı derseniz bilmiyorum gerçekten.
full member
Activity: 142
Sonunda bir kıpırdanma oldu şu coinde . İnşallah böyle devam eder.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
bu şerefsizler benım tokenlerımı hala yollamadılar hayır acıklamada yapmıyorlar yollamıcaz uzerıne yattık deyın de beklemeyelım artık yeter nedır bunların bu tavrı anlamadım gıttı

Telegramdan direk CEO suyla konuş dostum. Bu forumdan bir arkadaşıma da gelmemişti bountysi gitti telegramda 2 hafta resmen adamların tepesine çöktü. Sende aynı yolu izle. Direk centra tech in ceosu gönderdi bount.'i.

Bu arada centra hakkkında bilip bilmeden konusanlar gelmiş yine. Yılbaşından sonra görün bir de fiyatı. Bu daha başlangıç...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Valla kardeşim dusuk olsun centradan bir halt olmaz benımde tokenlerı vermedıler gelecegınıde duşunmuyorum artık sadece ımzaya katılanlar aldı dıger kampanyaları yapmayın o zaman vermeyeceksenız neden yapıyorsunuz
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
bu şerefsizler benım tokenlerımı hala yollamadılar hayır acıklamada yapmıyorlar yollamıcaz uzerıne yattık deyın de beklemeyelım artık yeter nedır bunların bu tavrı anlamadım gıttı

smartiphone dağıtılacağını söyledi en kısa zamanda.. Biliyorum çok oyalıyorlar ama iyi yönünden bakın.. Aldığınızda belki 2$ olucak fiyat sonra dua ediceksininiz adamlara iyiki geç vermişsiniz diye Smiley Suana kadar verselerdi belkide çoktan elinizden çıkarmıştınız düşük fiyata..
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bu tarz spekülatif hareketler Centra'nın gerçekten güvenilmez bir kriptopara olduğunu doğruluyor. Hem o kadar yatırımcısını zarar ettirdi, hem ödülleri dağıtmadı hem de fiyatı birden yükseldi bana kalırsa Centra uzun vade için tercih edilebilir ama son derece risklidir.
full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
dun gece binance da pusuya yatmistim centra icin. 45 cent civariydi.bir anda 1 dolari gordu fiyat. daha sonra aniden 75 centlere dustu. 5 dakika icinde oldu bitti hersey. hizli davranamadim. bu pumptan yararlanamadim malesef.  icimi buyuk bir huzun kapladi. bugunlerde buyuk hareketler yasayacagini dusunuyorum. hedef fiyat 2 dolar bence.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
fena artmaya başladı noldu bi haber mi var arkadaşlar  ?

daha bu başlangıç.....
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Centra'nın ödülleri gönderdiği adreslere bakarsanız neredeyse gönderilen tüm tokenlerin daha yeni açılmış adreslere gönderildiğini farkedersiniz. Bu adresler daha önce bountyler için bile kullanılmamış, ekip dağıtımı bıraktı artık kendi yan cüzdanlarına token gönderip dağıtım yapıyorlarmış gibi davranıyorlar.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
fena artmaya başladı noldu bi haber mi var arkadaşlar  ?
Pages:
Jump to: