Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 13. (Read 16471 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
bu yanlış hatırlamıyorsam ikinci sefer imza değiştirmeleri oluyor.ne yapasalar boş daha fazla yatırım toplamaz artık ama toplananda kötü rakam değil.hatta bence daha hayırlı böylesi projeler hardcap yapan sürünüyor çünkü piyasaya çıkınca 5,5 milton kötü para değil.tokenleri söz verdikleri gibi dağıtırlarsa fena dump yer yalnız
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bu proje ile eş zamanlı anonsları başlatılan projelerin büyük kısmı icosunu bitirdi token dağıtımlarını yaptı ve borsaya girdi bile. Uzun süredir bu projenin imzasında olan arkadaşlar var umarım güzel bir miktar kazanırlar. Herkesi pişman etti gibi görünüyor bu proje
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Söylediğiniz iyi olmuş haberimiz bile olmayacaktı bu sefer pmde atmamışlar değiştirin diye. Konuyu açan arkadaş bir sorsa keşke ödüllerde düzenlemeye gidecekler mi yoksa bu şekilde topladıklarından fazlasını dağıtma saçmalığına mı girişecekler?
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
İmza listelerini bile güncellemiyor Atlant utanmadan imzalarını değiştirmişler Smiley Şuan topladığı rakam emlak projesi için zamanına göre güzel bir rakam aslında.Ama asıl curcunanın bounty dağıtım sürecinde yaşanacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
İmzalar değişti arkadaşlar, ana konuya gidip imzanızı güncelleyin.

sağolasın hocam güncellenmiş imzalar hemen düzenledim inşallah güzel dağıtır da zararımızın birazı çıkar
full member
ico dağıtım süreçleri de tamamen muallakta...18 dakikada bilmem kaç milyon dolar toplanmış vs... airdrop varsa yararlanıcan gerisi yalan dolan..

Sanırım biraz yenisiniz, belki de farklı pencerelerden bakıyoruz. Airdroplardan ne kadar bir kar elde etmeyi düşünüyorsunuz? 1er 2şer token toplayarak birşey kazanacağınızı düşünmüyorum. En azından sosyal medya kampanyalarına katılın sizin için çok daha karlı olacaktır.
sr. member
Activity: 854
İmzalar değişti arkadaşlar, ana konuya gidip imzanızı güncelleyin.
jr. member
Activity: 91
Merit: 1
ico dağıtım süreçleri de tamamen muallakta...18 dakikada bilmem kaç milyon dolar toplanmış vs... airdrop varsa yararlanıcan gerisi yalan dolan..
full member
Arkadaşlar ico sürecinde toplanan paraya göre değerlendirmeyin projeyi. Hızlı para toplayan proje başarılı olur algısı artık eskide kaldı. Yakın zamandaki örnekleri takip edenler bunun farkına varmıştır. Bounty dağıtımlarının da fiyatı çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Uzun vadede kazandırabilecek bir proje bana göre.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Topladığı rakama bakarsak aslında ico'nun fork zamanında yapıldığınıda göz önüne alırsak fena bir rakam toplamadı atlant.Ama burada herkesi korkutan asıl konu ekibin bounty için ayırdığı devasa bütçe bu ödülleri dağıtmak için çok daha fazla satış yapmaları lazım.
hero member
Toplayacağını topladı Atlant bundan sonra bir artış olmaz hele şu fork zamanlarında daha da zor. Bu civarlarda bitirir taş çatlasın 6 m dolar olur.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Katılmıştım atlantın imza kampanyasına ama daha sonra bıraktım. Beklentimi karşılamadı açıkçası. Ama şimdi yapılan yorumları gördükçe şaşırıyorum. Baya iyi yorumlar yapılıyor bu kampanya hakkında ilginç bence.
full member
Activity: 420
Merit: 100
beklenti çok fazla olduğu için haylkırıklığı yaratmış gibi oldu ama yoplanan yatırımda yeterli bence.dünya kadar para toplayıp borsada sürüneceğine belki böyle bi kaç pumpla sağlam yerlere gelir.bu ekip yürütecek gibi duruyor projeyi
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Atlant ICO Token Satışı Devam Ediyor

Toplanan Miktar: 5.509.999 USD
1 ETH =505 ATL (%19 Bonus ile)

https://atlant.io/

Diğer Gelişmeler:
Atlant Android Cüzdanının Güncellenmiş Sürümü Yayınlandı:
https://medium.com/@atlantio/updated-version-of-atlant-android-wallet-released-b71a95bf3119

https://atlant.io/
https://medium.com/@atlantio
https://twitter.com/atlantio
https://www.reddit.com/user/Atlantio/
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Sanırım son zamanların en başarısız icosu. Ama başarılı olanlarda ortada. Bakınız monetha. Bundan sonra ico lar,parayşa coin satarak değilde,airdrop yaparak tanıtılıcak bence.

Hiç para toplayamayan icolarda var şu sıralar. 5.5 milyon dolar şu anki piyasada bu tarz bir proje için hiç de fena bir para değil.
hero member
Bountyleri düşürmeleri mantıklı olur ama adamlar defalarca sorulduğu için yine defalarca düşürmeyeceklerini söylediler.Sıkıntı olur bence düşürmeleri bu saatten sonra sözlerinde durmayan bir ekipten ne beklenir Huh

Ico başlamadan önce sorulduğunda düşürmeyeceklerini söylediklerini biliyorum toplayacakları yatırım miktarına güveniyorlardı sanırım. Ancak toplanan miktardan sonra hala düşürmeyeceklerini söylüyorlarsa çok büyük hata içindeler.
sr. member
Activity: 560
Bountyleri düşürmeleri mantıklı olur ama adamlar defalarca sorulduğu için yine defalarca düşürmeyeceklerini söylediler.Sıkıntı olur bence düşürmeleri bu saatten sonra sözlerinde durmayan bir ekipten ne beklenir Huh
full member
Activity: 140
emlak projesine göre iyi bile topladılar, yakında bountyleri de düşürürler merak etmeyin
hero member
Activity: 504
Daha fazla toplamasını beklerdim açıkçası, adamların exchange hazır, wallet hazır. Şimdi derental demosunu yayımlamışlar ekip çalışıyor yani. Tek kötü yanı bounty leri yüksek dağıtması oldu sanırım herkesde olumsuz görüş yarattı bu kadar yüksek ödül. Bu parayla bile borsaya girerler ve düşük yatırım alması çokta kötü değil o yüzden. Borsada daha çok değerlenecektir. Birçok proje bu kadar bile toplayamadı ama piyasaya girince yatırımcısını üzmedi. Atlant ta onlardan olacak bence
full member
Activity: 154
siteyi filan yenilemisler ama daha once dedigim gibi bu projeler fazla tutmuyor. propy bile uygulamasi var ekip saglam calisiyor ilk evlerini gecen hafta bitcoin ile 60bin dolara sattilar ama hala ico fiyatinin yarisina gelemedi geri. hem piyasa cok kotu hem de bu tarz projeler henuz yerini tutmus degil. tutsa propy tutardi o da dedigim gibi malum suan ki hali bakalim ileri de ne olacak
Pages:
Jump to: