Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 12. (Read 16471 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Hayırlısıyla ico bitseydi bounty dağıtılsaydı iyi olacak hala bende düşünüyorum o kadar yüksek bountyi nasıl dağıtacaklar bakalım göreceğiz
full member
Activity: 504
Merit: 101
Ben ICO-dan katıldım bu projeye. Ne yazık ki gerektiği zaman bounty-sini görmedim yoksa mutlaka katılırdım ben de imza bountysine. Bana da imza bountyleri çok olduğu, ICO-da alım limiti olmadığı  ve İCO-da beklentiden az sattığı için imzacılar birsaya yeni düştüğünde fiyatı çaka bilirler. Ama gelecek vaad eden proje gibi duruyor. Hadi hayırlısı bakalım.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bunun icosunu uzattılarmı arkadaşlar bir ara bitmeye yakındı da sanki tarihi ileri çektiler

ICO uzamadı sitesinde 4 gün kaldığını gösteritor yani dedikleri zamanda bitirecekler ama varolan beklentiye göre düşük kaldı yatırım biraz.bende imzasındaydım daha önce fakat ödülün çok yüksek olması kıllandırdığı için sonradan çıkmıştım
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bunun icosunu uzattılarmı arkadaşlar bir ara bitmeye yakındı da sanki tarihi ileri çektiler
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Her ne kadar yüksek hacimli borsalar olmasada daha şimdiden bu anlaşmaları yapmaları ekibin iyi olduğunu gösteriyor bana göre.Şu bountylerde aşırı ödül dağıtmayacak olsalar icoya bile katılırdım aslında ama o ödülü dağıttıktan sonra çakılır bu coin tabi dağıtırsa.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bu borsa antlaşmalarını hızlı yaptılar ico biter bitmez 4 borsaya girecek her ne kadar Hitbtc haricindekiler dandik borsalar olsa da.
full member
Activity: 350
Evet arkadaşlar sabredin birkaç gün kaldı ico bitimine Smiley hızlı şekilde borsalarda listenir ve yatırımcının ve kampanya katılımcılarının yüzünü güldürür umarım. Ben ico bitimine kadar hiçbir projeden ümit kesmeme taraftarıyım.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Atlant ICO Token Satışının Bitimine 1 Hafta Kaldı

Toplanan Miktar: 5.400.163 USD
1 ETH =505 ATL (%19 Bonus ile)

https://atlant.io/

ATLANT Tokenleri HitBTC Borsasında Listelenecek
Atlant Tokenleri, ICO bitiminden 1 gün sonra HitBTC'ye transfer edilebilecek:
https://blog.atlant.io/atlant-tokens-available-on-hitbtc-exchange-637ec685fda

https://atlant.io/
https://medium.com/@atlantio
https://twitter.com/atlantio
https://www.reddit.com/user/Atlantio/
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Büyük borsalardan birine girerse fiyat iyi artar, girme süresi uzadıkça fiyat düşer.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Cidden listeyi neden güncellemezsin anlamıyorum birde blunty ödülleri düiecek mi söyleseler çok iyi olur
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Hocam Atlant ciddi bir beklenti yaşattı başlangıçta ancak listeleri dahi güncellemiyorlar. Ekip bir açıklama yapsa iyi olur.
full member
Activity: 350
Sağlam projeler yatırım almaya devam edeceklerdir bence. Atlant için ne olacak bundan sonra göreceğiz projenin geliştirilmesi de çok önemli. Borsa da orta vadede dump yapabilir diye düşünüyorum.
Hocam ıcolar yatırımda zorlanıyor evet çünkü aşırı sayıda ıco çıkmaya başladı. Haricen btc nin fütursuz hareketleri sistemi biraz kitliyor gibi. Atlant için epey bekledik imzaclara birşeyler kazandırır diye düşünüyorum. Borsada kısa süreli yukarı aşağı hareket. orta vadede yukarı hareket bekliyorum.

Genelde hard cap yapan projeler borsaya girişte başlangıçta düşüş yaşıyor. Atlantta böyle bir durum yok. Ekip güzel bir çalışma yürütürse borsaya girdiği andan itibaren yukarı doğru ivmelenen bir performans izleyebiliriz.
full member
Activity: 616
Sağlam projeler yatırım almaya devam edeceklerdir bence. Atlant için ne olacak bundan sonra göreceğiz projenin geliştirilmesi de çok önemli. Borsa da orta vadede dump yapabilir diye düşünüyorum.
Hocam ıcolar yatırımda zorlanıyor evet çünkü aşırı sayıda ıco çıkmaya başladı. Haricen btc nin fütursuz hareketleri sistemi biraz kitliyor gibi. Atlant için epey bekledik imzaclara birşeyler kazandırır diye düşünüyorum. Borsada kısa süreli yukarı aşağı hareket. orta vadede yukarı hareket bekliyorum.
full member
Activity: 756
Merit: 104
hero member
Bundan sonra emlak projelerine ne yatırım yaparım ne imzalarına girerim. Rex, Real, Propy hepsini takip ediyorum dökülüyorlar şu an borsada. Rex ve Real'de zaten volume yok. Propy'de volume var ama o da baya çakıldı.
sadece emlak değil hocam. çoğu proje şu anda yatırım toplayamıyor. ico/bounty devrinin sonuna geldik diyebiliriz artık.
full member
İmza değiştirme muhabbetinin mantığı anlamadım. Atlant ortaya iyi bir proje sunmuşa benziyor. Hadi yatırım için emlak projelerinin olumsuz referansı diyelim. Proje ekibinden bounty konusunda ciddi bir açıklama bekliyoruz.
full member
Activity: 616
Atlant ekibi bir an önce ortaya çıkıp kelle felli bir açıklama yapsa iyi olur artık. Emlak projeleri için baya bir referans olacak bence Atlant ın durumu
hero member
Activity: 602
Bundan sonra emlak projelerine ne yatırım yaparım ne imzalarına girerim. Rex, Real, Propy hepsini takip ediyorum dökülüyorlar şu an borsada. Rex ve Real'de zaten volume yok. Propy'de volume var ama o da baya çakıldı.
full member
Atlant yuksek beklentiyle yola çıkan bir proje çeşitli olumsuzluklarla(btc hreketleri, emlak projelerin öncesi..) mevcut parayı toplayabildi. Bu saatten sonra arge ye bakar geliştirmeye devam ederlerse piyasada bir yere gelebilir
full member
Activity: 588
Merit: 125
bu yanlış hatırlamıyorsam ikinci sefer imza değiştirmeleri oluyor.ne yapasalar boş daha fazla yatırım toplamaz artık ama toplananda kötü rakam değil.hatta bence daha hayırlı böylesi projeler hardcap yapan sürünüyor çünkü piyasaya çıkınca 5,5 milton kötü para değil.tokenleri söz verdikleri gibi dağıtırlarsa fena dump yer yalnız

ben hala dağıtacaklarını düşünmüyorum o kadar bounty ödülü imkansız ama düzenleme yaparlarsa dağıtırlar
Pages:
Jump to: