Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 14. (Read 16471 times)

hero member
Activity: 602
Merit: 500
propy nin dustugu icler acisi durumu gordukce atlantin da ayni kaderi paylasacagini dusunuyorum nedense. emlak projeleri bir turlu tutturamadi bu piyasada. guzel basliyorlar ama is icraata uygulamaya gelince bir adim yol alamadiklari icin haliyle tokenlarda degersizlesiyor. umarim atlant bir surpriz yapar da ben yanilirim.

Bu konuda katılıyorum. Rex vardı mesela çok kötü durumda şu an. Propy'de baya çakılmış durumda. Real var bir de yeni sayılır ama o da aşağıya doğru gidiyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Atlant yorudu biraz Ancak hala umudum var. Piyasa çalkantıda. Zaten ne olacağı belli olmuyor. Ben orta vade de iyi fiyat yapacağına inanıyorum. ICO ya çekinik kalan bazı yatırımcı borsadan toplarım diyecektir oda fiyatı yükseltebilir.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bounty için fazla ödül payı gözüküyor. Ben Bounty nin güncelleneceğini düşünüyorum. Atlant ekibi projeye gerçekten fazla güveniyor anlaşılan. Piyasa çok çalkantılı ICO'ları ciddi etkiliyor bence.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Atlant'a çok inanmıyorum bence bu kadar özen gösterilmeden hazırlanan bir bounty kampanyası daha önce görmedim bol keseden dağıtacaklar eee bountyciler sattıklarında ne olacak Huh
full member
Atlant yatırımcıları için biraz daha sabır gerekiyor galiba. Proje güzel aslında mantıklı bir proje sadece önceki projelerin olumsuz havası var. Atlant ın başaracağına inanıyorum.
sr. member
Merit: 259
Sanırım son zamanların en başarısız icosu. Ama başarılı olanlarda ortada. Bakınız monetha. Bundan sonra ico lar,parayşa coin satarak değilde,airdrop yaparak tanıtılıcak bence.
full member
Atlant muadillerine örnek olacak bence. Ondan önceki benzer projeler kötü referans oluyor ben Atlant ın bunu bunu kırabileceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Atlant'ın başarısız olacağını düşünüyorum,ama yine de bu coine scam demek haksızlık bana göre.İmza kampanyasında bol kepçeden dağıtmaları çok büyük sıkıntıydı bana göre onu da idare edemediler galiba.
member
Activity: 113
Merit: 10
nıye bu kadar fazla topladı bu scam
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
propy nin dustugu icler acisi durumu gordukce atlantin da ayni kaderi paylasacagini dusunuyorum nedense. emlak projeleri bir turlu tutturamadi bu piyasada. guzel basliyorlar ama is icraata uygulamaya gelince bir adim yol alamadiklari icin haliyle tokenlarda degersizlesiyor. umarim atlant bir surpriz yapar da ben yanilirim.
full member
Sağlam ICO lar yatırımcı çekmeye devam edecektir. Bitcoin hacminde ki artış er yada geç altlara yansıyacak bence. Atlant hala istenilen seviyede değil, ancak bu piyasada hiç bir şey belli olmuyor. Borsa da çılgın fiyat yaparsa gerçekten hiç şaşırmam.
full member
Piyasaya ciddi miktarda para girişi oldu. Bitcoin sakinleşirse altlar ve ıcolar içinde nasiplenme olabilir. Atlant yatırım almaya devam ediyor ancak çok ufak yinede borsaya çıktığında toparlayacağını düşünüyorum.
hero member
Bitcoin ve ethereum'un artışa geçmesiyle 5.5 milyon dolara dayanmış gözüküyor. En azından 7-8 milyon dolar civarında tamamlasalar güzel olacak.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Ben de bu kampanyanın imzasındaydım fakat ayrıldım. Çok ilgilenmediklerini düşünüyorum ben de. Topladıkları da fazla gelmedi açıkçası beklenti daha yüksekti bende. Hala bekleyenler için hayırlısı olsun.
hero member
O kadar fena gitmiyor aslında. Şu anda icoların para toplamakta zorluk çektileri bir dönemde iyi para toplandığını düşünüyorum.

Katılıyorum hocam fena bir yatırım toplamadılar olumsuz algının sebebi abartılı ödül miktarları. Çok ciddi oranda düşürmeleri lazım ödülleri bakalım ico bitince düzenleme yaparlar.
full member
Activity: 252
The future is your Genome
merhaba arkadaşlar imza işini nasıl yapailirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Önce yeni başlayanlar yardım bölümüne gir ordaki ana başlıkları oku konu hakkında bilgi sahibi olursun daha ilk mesajında hemen imzayı sormuşsun sabırlı ol  Cheesy Full member olana kadar çok dişe dokunur bir şey kazanamazsın full member olmak içinde en az 4 ay geçmesi gerekir.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
merhaba arkadaşlar imza işini nasıl yapailirim yardımcı olabilirmisiniz ?
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
O kadar fena gitmiyor aslında. Şu anda icoların para toplamakta zorluk çektileri bir dönemde iyi para toplandığını düşünüyorum.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
hero member
Activity: 826
Merit: 504
Hiç bir farkı olmayan sadece isim farklı olan proje bunlar bence. Belki tutar belki tutmaz bir şey diyemeyeceğim o konuda. 1 Bet coinlari 2 emlak bunlar artık baydı
Pages:
Jump to: