Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 19. (Read 16499 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bir balina olsam bu saatten sonra girmezdim atlant projesine.Atlant ile daha önce anlaşmış olsam ilk başta hızlı bir giriş yapardımki millette o rüzgarla beraber yatırım yapsın hard cap olsun diye.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Herhangi bir sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum. Sağlam projeler iconun ilk dakikasında kendini belli ediyor. Bugün olan ICON icosu ilk dakikada 1500 transfer aldı mesela. Sonradan bişeyler olacağına ümit etmek bence yersiz.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Çok çok sönük kaldı ya. 350-400 kişi bence boşuna imzada bekliyor. Balina malina hikaye oldu artık.
hero member
Activity: 602
Stuffgo'da gördük ki yatırımdan fazlası bounty olarak dağıtılabiliyormuş. Tabi onlarınki Atlant gibi abartılı rakamlar değil. Artı borsalara girdiğinde göreceğiz sağlam dump yiyecektir.
full member
Activity: 616
Merit: 100

Kardeşim ciddi bakalım çoğu şey saçma zaten burda, gerçek olan şey para kazanmak dünya kadar ıco dünya kadar coin benden daha iyi bildiğine eminim çoğu şey balon. Gelecek görülen proje sayısı çok azdır. Atlant hakkında tek öngörüm ciddi para toplamayan projeler borsa da bir ara pump yapabiliyor, bence imzadan çıkmak şuan artık saçma ama çıkanlarda olursa çok pay alırız ne ala.. kazanacağız falan demem de bu sebepten hepten attığımda yok Wink yoksa bilişim uzmanı falan değilim. Burada ki çoğu kişi gibi scam olsa dahi çoğu projelerin imzasını taşıyoruz amaç para kazanmak sonuçta.

Güzel kardeşim ekmeğinin peşindesin ona bir şey dediğimiz yok. Sadece sana tavsiyem yazdığın diğer konu başlıklarında da içinde Atlant veya imzasına girdiğin her neyse onu içermeyen konu başlığıyla alakalı cümleler kur. Forumun amacı da bu zaten. Yoksa bu şekilde yaptığın zaman çok göze batıyor ve insanlara saçma geliyor.

Eyvallah hocam sağolasın.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250

Kardeşim ciddi bakalım çoğu şey saçma zaten burda, gerçek olan şey para kazanmak dünya kadar ıco dünya kadar coin benden daha iyi bildiğine eminim çoğu şey balon. Gelecek görülen proje sayısı çok azdır. Atlant hakkında tek öngörüm ciddi para toplamayan projeler borsa da bir ara pump yapabiliyor, bence imzadan çıkmak şuan artık saçma ama çıkanlarda olursa çok pay alırız ne ala.. kazanacağız falan demem de bu sebepten hepten attığımda yok Wink yoksa bilişim uzmanı falan değilim. Burada ki çoğu kişi gibi scam olsa dahi çoğu projelerin imzasını taşıyoruz amaç para kazanmak sonuçta.

Güzel kardeşim ekmeğinin peşindesin ona bir şey dediğimiz yok. Sadece sana tavsiyem yazdığın diğer konu başlıklarında da içinde Atlant veya imzasına girdiğin her neyse onu içermeyen konu başlığıyla alakalı cümleler kur. Forumun amacı da bu zaten. Yoksa bu şekilde yaptığın zaman çok göze batıyor ve insanlara saçma geliyor.
hero member
Activity: 602
Kaç tane proje var arkadaşlar sönük başlayıp son anda balinaların yüklendiği? Ben pek hatırlamıyorum bilen bizi aydınlatsın.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Atlant bir süpriz yapar güzel bir değerden işlem görürse aklıma direk carlzec gelicek birde monethanın imzasına girdiği için her mesajını monetha ile bağlayan bir arkadaş vardı adını unuttum şimdi ilerde bakıp editlerim Smiley
full member
Atlant için şuan ki inancım bitcoin nin sakinleştiği bir sönemde borsaya girerse kazandıracaktır. ICO durumu elbette önemli ancak sonuç btc ye çok bağlı o yızden rüzgarın dinmesi ile borsaya giriş zamanı çok öenmli
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Atlant ico öncesinde kendine çok güveniyordu yüksek bounty ödemesi ayırması v.s. Ben de ico öncesi balinalarla anlaştıklarını düşünmüştüm ama yanılmışım.Bu saatten sonra çok bir şey olacağını sanmıyorum bu projeden.
Daha ico bitmedi hocam. Balinalar golü son dakika atarlar.  Bı şeyler döner en az 30m toplarlar bence.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum hocam balinalar son anda bir yatırım yaparsa iş değişebilir ama aklımda şu soru var çözemediğim bir balina yatırım yapıcaksa iconun en başında yatırımı yapsa proje gerçekten o gazla çok daha fazla toplardı.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Atlant kendine çok guveniyorudu bounty fazla fazla yazdı. Bir güncellemeye bakar yeterki dağıtaınlarda bounty az da olsa fark etmez. Proje güzel ama piyasa projeye entegre olamıyor gelecek de olabilir.

hocam projeye sahipleri bile sizin kadar gübenmiyor heralde, heryerde mesajlarınızı görüyorum atlantla ilgili.inşallah dediğiniz gibi olurda beklediğinize değer güzel bi ödül alırsınız.yoksa en çok üzülen siz olacaksınız galiba
full member
Atlant kendine çok guveniyorudu bounty fazla fazla yazdı. Bir güncellemeye bakar yeterki dağıtaınlarda bounty az da olsa fark etmez. Proje güzel ama piyasa projeye entegre olamıyor gelecek de olabilir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ico 31 ekimde bitiyor, balina neden şimdiden milyonlarca dolarını bağlasın ki? para toplayamadı olmayacak bundan bi iş diyenleri anlayamıyorum. Siz balina olsanız 1, 1bucuk ay paranızı bağlayıp bekler misiniz? Cheesy

dediğin mantıksız ona bakarsan monetha ico 2018 e kadar sürecekti ama balinalar sayesinde ilk yarım saatte hard cap yapıp çıktılar eğer balinalar istese bunu 31 ekime bırakmazdı hard cap yapıp bitirirdi belki ki balinaların ilgisini çeken proje değil
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Ico 31 ekimde bitiyor, balina neden şimdiden milyonlarca dolarını bağlasın ki? para toplayamadı olmayacak bundan bi iş diyenleri anlayamıyorum. Siz balina olsanız 1, 1bucuk ay paranızı bağlayıp bekler misiniz? Cheesy
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Atlant ico öncesinde kendine çok güveniyordu yüksek bounty ödemesi ayırması v.s. Ben de ico öncesi balinalarla anlaştıklarını düşünmüştüm ama yanılmışım.Bu saatten sonra çok bir şey olacağını sanmıyorum bu projeden.
Daha ico bitmedi hocam. Balinalar golü son dakika atarlar.  Bı şeyler döner en az 30m toplarlar bence.
sr. member
Activity: 546
hero member
Activity: 574
Atlant gibi bir proje ve ekiple de olmuyorsa bu emlak işi daha da olmaz, demek ki çok yolun başındayız emlak sektörünün entegre edilebilmesi için
full member
Atlant süpriz yapacak beyler, kalanlar kazanacağız az daha sabır zaten piyasa bayram yeri. Smiley ICO zayıf evet umutsuzluğa sevk ediyor. Ancak ne olacağı belli olmaz. Kazandıracak bence

Birader kusura bakma ama yorumların çok saçma. İmzasına girdin diye her mesajında kazanacağız bilmem ne umarım 3-5 kuruş kazanma umuduyla dh'dan gelenlerden değilsindir.

sr. member
Activity: 560
Atlant süpriz yapacak beyler, kalanlar kazanacağız az daha sabır zaten piyasa bayram yeri. Smiley ICO zayıf evet umutsuzluğa sevk ediyor. Ancak ne olacağı belli olmaz. Kazandıracak bence

Birader kusura bakma ama yorumların çok saçma. İmzasına girdin diye her mesajında kazanacağız bilmem ne umarım 3-5 kuruş kazanma umuduyla dh'dan gelenlerden değilsindir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Tam kazandıracak bir proje gibi lansmanı yapılmıştı, ICO'ya kadar her şey güzeldi yığınla kişi imzaya girdi. Ben son güne kadar bekleme taraftarıyım 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' hesabıyla. Umarım imzada kalanların yüzü güler
Pages:
Jump to: