Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 21. (Read 16491 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
Atlant da imza kampanyası sırasında rütbe yükselirse ne yapmamız lazım imzayı değiltirsek yeterli midir? Bir yere bildirmemiz gerekiyor mu?
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bende dayanamadım çıktım imzadan, kalanlara başarılar dilemeyi ihmal etmiyorum tabi belki ilerde biz üzülürüz onlar sevinir
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Valla ben imzasına zaten geç katılmıştım iconun ilk günlerde aldığı yatırım miktarını görüncede imza kampanyasından çıktım umarım siz kazançlı çıkarsınız arkadaşlar ama hiç sanmıyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Atlant ın imzasından çıkanlar çıksın kalan sahalar bizimdir. Bu kadar bekledik bounty güncellenir ödüller dağıtılır. Fiyat borsada toparlar. Bunlar benim tahminlerim kazanacağız Wink
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Pre-sale'de 1.5 milyon dolardan fazla bir rakam toplayınca ben 10 milyon dolarlık bir tahmin yaptım ico için ama pre-sale dahil 5-6 milyon dolar gibi bir rakamla kapatacak sanırım.
full member
Activity: 490
Merit: 193
ICO da pek hareket kalmamış artık, 3,5 milyon dolarda takıldı kaldı, tam anlamıyla hayaller paris hayatlar pendik muhabbetine döndü bi ico. belki sonlara doğru bi atılım yapar yada bonus oranlarını falan arttırırlar yoksa işleri zor gibi gerçekten
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bence imzaya giren arkadaşlar zararın neresinden dönersek kardır deyip imzadan çıksınlar. Real estate olayı daha önce de denendi ve kripto piyasasında bir ilgi görmedi. Bu benim şahsi görüşüm tabii.
hero member
Activity: 574
ICO'dan önce güzel bir hava yakalamışlardı aslında ama dağıtmayı düşündükleri ödülü de göz önüne almak lazım en başından beri gerçekçi gelmedi hala da gelmiyor, ico bitiminde toplanan fon miktarına göre bi ayarlama yapacaklardır
hero member
Activity: 602
Fena tufaya geldik gibi imzasına giren ilk kişi olmasam çıkardım ama 1.5 ay oldu neredeyse bir o kadar da çekeceğiz, stakeleri de sanırım 3 hafta oldu güncellemiyorlar.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
bende umudu kestim projeden sonlara doğru belki satış hızlanır bilmiyorum ama bugün çıktım imzadan, benim gibi bırakanlar çok olacaktır diye düşünüyorum dolayısıyla imzada sabredenler belki bişeyler alır yine,benden bu kadar
legendary
Activity: 1036
İmzasındayım ben de atlantın galiba boşu boşuna duruyoruz bu saatten sonra yine de o kadar süre bu imzada kaldıktan sonra imzayı kaldırmayı içim el vermiyor.  Cry Cry
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bisey toplayacak olan proje ilk bi kaç gün icinde belli ediveriyor kendini zaten. Bonuslar yüksek oluyor sudur budur. İlk günler bisey toplayamayan icolardan cokta fazla bi beklentide olmamak lazım. Ama genede fena toplamısta sayılmaz
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ben de imzasındayım. Ha fırladı ha fırlayacak derken ICO gerçekten bende de karamsarlık yaratmaya başladı. Çoğu kişide de imzadan çıkma eğilimi var, sanırım ben de öyle yapacağım  Undecided
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Şu an toplanan miktar $3 298 107 oldu.

Ben bu miktarı icoda toplanan miktar sanıyordum ama sanırım pre-sale'de dahil toplanan miktar. Emlak projeleri içinde en sönük bu oldu sanırım rex bile daha fazla toplamıştı.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Arkadaşlar çok öldürmeyin yinede fena değil genel kanı emlak platformları iyi toplayamaz dı ama bakalım ilerşeyen günder ne göstecek
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Valla ben de hayal kırıklığına uğradım. Açıkçası kat kat daha fazla toplamasını bekliyodum. Ama hala biraz umudum var. Sonuna kadar bekleyeceğim.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

hiç bir proje satılan tokenden fazlasını bounty olarak dağıtmaz arkadaşlar. bunu açıkça söyleyebilirim.

Bunun ben de farkındayım hocam bazı arkadaşlar ekibin bounty miktarını değiştirmeyeceği noktasında çok eminler ondan yazdım. Şu an toplanan miktar $3 298 107 oldu.

Haklısınız.

Bu arada COSS projesi ico katılımcılara satın aldıklarından daha fazla token verecek (6 ile 10 katı arasında, oylama sonucuna göre belli olacak).

Atlant'ta bounty miktarını değiştirmek yerine böyle bir şey yaparsa çok şaşırmamak lazım. 
hero member
Activity: 756
İmzasından çıktım ben. Zaten sonlara doğru girmiştim. Bu saatten sonra toplasada bı şey vermezdi bana.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Bu kadar kalabalık imza başka denk gelmedim sanırım sadece bugün 20 kişi girmiş 400 kişi var imzasında adamlar imzayı da kapatmıyor sanki o kadarını dağıtacaklarmış gibi.
legendary
Activity: 1218
ICO çöp olmadı ama çok ağır ilerliyor ve süresi çok uzun yani hala toplayabilir bişeyler balina gelirse sonlara doğru gelir zaten adamlar binlerce ether i niye 2 ay bağlasın. belki ilerde bir ivme yakalayabilir belli olmaz.bu kadar uzun ico yapanlara gıcık oluyorum bende 1 haftayı geçmemeli icolar bence.keşke bunu düzenleyen bi mekanizma olsa da aylarca ico beklemesek
Pages:
Jump to: