Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 18. (Read 16499 times)

hero member
Activity: 602
Merit: 500
Ufak ufak yatırım almaya devam etse hadi yine neyse diyeceğim ama yatırım alıyor da coin fiyatları düştüğü için dolar bazında değişim yansımıyorsa onu bilemem.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Aslında emlak platformları arasında atlant sağlam bir yere sahipti buna rağmen iyi bir yatırım alamaması blockchain teknolojisinin şuan emlak işi için uygun olmadığının bir göstergesi bana göre.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ben bu kadar bile toplayacagını duşunmuyordum sırf o kadar bounty verecek dıye buyuk umut bağlanması doğru degil şimdi o bounty mıktarının gerçekci olmayacagının herkes farkına varacak
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Valla ekipten fazla güveniyorsunuz projeye yarın ekip biz beceremedik paralar geri iade olsun derse bile siz kalsın v.s dersiniz hocam Smiley Ben açıkcası bu projeye 5 kuruş yatırmam ama büyük konuşmamak lazım.

3.5 milyon dolar toplayıp biz vazgeçiyoruz diyen kaç proje gördünüz Smiley Ödül miktarlarını abarttıkları için herkes veriştiriyor haklı olarak projeye. Onun haricinde borsadaki yerini alır proje.
Coinler artık kolay kolay borsalara giremiyor. O yüzden hacimsiz kalıyor ve düşüş kaçınılmaz oluyor. Bountyler zaten fiyatı dibe çekecek.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Çok fazla abartıldı. Bildiğim kadarıyla benzer bir proje olan Real Projesi 10 milyon dolar civarı bir para topladı. Beklentinin çok altında kaldığı kesin
full member
Activity: 420
Merit: 100
Balina balina gelir dedik ama çok derinlere daldı heralde balinalar gelemedi bi türlü yada daha güzel sular buldular kendilerine.ahanda buldum balinaları kıyıya vurmuşlar

önce güldüm ama sonra bende üzüldüm balinalara,haberlere çıktığında da görmüştüm yine ya bu resim yada başkasıydı çok üzülmüştüm o zamanda.konuya cuk oturmuş ama orası gerçek
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Valla ekipten fazla güveniyorsunuz projeye yarın ekip biz beceremedik paralar geri iade olsun derse bile siz kalsın v.s dersiniz hocam Smiley Ben açıkcası bu projeye 5 kuruş yatırmam ama büyük konuşmamak lazım.

3.5 milyon dolar toplayıp biz vazgeçiyoruz diyen kaç proje gördünüz Smiley Ödül miktarlarını abarttıkları için herkes veriştiriyor haklı olarak projeye. Onun haricinde borsadaki yerini alır proje.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Aslında güzel bir mizah olmuş ama o balinaları öyle görünce açıkcası kötü oldum biraz insanı üzen bir fotoğraf.Üstelik sağ tarafta yer alan balinanın çevresinde kan olduğunu görüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Balina balina gelir dedik ama çok derinlere daldı heralde balinalar gelemedi bi türlü yada daha güzel sular buldular kendilerine.ahanda buldum balinaları kıyıya vurmuşlar

hero member
Activity: 728
Merit: 501
full member
Activity: 616
Atlant ın ıco su bitsede rahat etsem yoksa beni bitirecek Cheesy:D
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Atlant will succeed. There are sometimes negative winds in the market. However, solid projects remain. It's a solid project in Atlanta. The stock market will also reach high prices.

kaçtır denk geliyorum mesajlarınıza atlanta ekip bile sizin güvenmiyor herhalde, valla ekipte olsam size özel pay gönderirdim tokenlerden Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Atlant will succeed. There are sometimes negative winds in the market. However, solid projects remain. It's a solid project in Atlanta. The stock market will also reach high prices.

Sanırım yanlış yere yazmışssın? Cheesy
full member
full member

Kardeşim ciddi bakalım çoğu şey saçma zaten burda, gerçek olan şey para kazanmak dünya kadar ıco dünya kadar coin benden daha iyi bildiğine eminim çoğu şey balon. Gelecek görülen proje sayısı çok azdır. Atlant hakkında tek öngörüm ciddi para toplamayan projeler borsa da bir ara pump yapabiliyor, bence imzadan çıkmak şuan artık saçma ama çıkanlarda olursa çok pay alırız ne ala.. kazanacağız falan demem de bu sebepten hepten attığımda yok Wink yoksa bilişim uzmanı falan değilim. Burada ki çoğu kişi gibi scam olsa dahi çoğu projelerin imzasını taşıyoruz amaç para kazanmak sonuçta.

Güzel kardeşim ekmeğinin peşindesin ona bir şey dediğimiz yok. Sadece sana tavsiyem yazdığın diğer konu başlıklarında da içinde Atlant veya imzasına girdiğin her neyse onu içermeyen konu başlığıyla alakalı cümleler kur. Forumun amacı da bu zaten. Yoksa bu şekilde yaptığın zaman çok göze batıyor ve insanlara saçma geliyor.

Eyvallah hocam sağolasın.

Hayret hocam gerçekten şaşırttınız beni bu konuda yalnız olduğumuda düşünmüyorum.  Grin Atlant icosunu övmeyen düz sade bir post atmayı başarabilmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum umarım devamı gelir bu postların  Grin

Hocam piyasa balon yukarıda da yazdım, en azından şöyle bugünün dünyasında hayal tacirliği bu işler ancak yarın reel sektöre eklemlenebilirse yorumlarda ciddileşir sorularda. Yoksa herkes her şeyin farkında. Benim cümlelerim anlamsız gelmiş, olabilir. Ancak en baş da ki sayfadan açın okuyun bütün yorumları onlar ne anlatıyor ki...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ICO da çok para toplanacak demek illa borsada güzel kazandıracak demek olmuyor, bence borsada iyi bir fiyata ulaşacaktır ama ne zaman borsaya girer oda ayrı konu
sr. member
Activity: 546
Merit: 262

Kardeşim ciddi bakalım çoğu şey saçma zaten burda, gerçek olan şey para kazanmak dünya kadar ıco dünya kadar coin benden daha iyi bildiğine eminim çoğu şey balon. Gelecek görülen proje sayısı çok azdır. Atlant hakkında tek öngörüm ciddi para toplamayan projeler borsa da bir ara pump yapabiliyor, bence imzadan çıkmak şuan artık saçma ama çıkanlarda olursa çok pay alırız ne ala.. kazanacağız falan demem de bu sebepten hepten attığımda yok Wink yoksa bilişim uzmanı falan değilim. Burada ki çoğu kişi gibi scam olsa dahi çoğu projelerin imzasını taşıyoruz amaç para kazanmak sonuçta.

Güzel kardeşim ekmeğinin peşindesin ona bir şey dediğimiz yok. Sadece sana tavsiyem yazdığın diğer konu başlıklarında da içinde Atlant veya imzasına girdiğin her neyse onu içermeyen konu başlığıyla alakalı cümleler kur. Forumun amacı da bu zaten. Yoksa bu şekilde yaptığın zaman çok göze batıyor ve insanlara saçma geliyor.

Eyvallah hocam sağolasın.

Hayret hocam gerçekten şaşırttınız beni bu konuda yalnız olduğumuda düşünmüyorum.  Grin Atlant icosunu övmeyen düz sade bir post atmayı başarabilmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum umarım devamı gelir bu postların  Grin
sr. member
Merit: 259
emlak projeleri içinde en saglam duranı buydu.buna ragmen çok az topladılar..

Ben de ufak bir yatırım yapmıştım.Bakalım hayırlısı umarım bir hareketlenme olur. Olmazsada sağlık olsun deriz artık.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
emlak projeleri içinde en saglam duranı buydu.buna ragmen çok az topladılar..
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Emlak projeleri çok ilgi görmedi forumda yatırım alanlar oldu ama sonu iyi olmadı onlarında. Primalbase gibi.
Pages:
Jump to: