Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 25. (Read 16491 times)

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Şuana kadarki işleyiş çok planlı ve sistematik gitti, ICO döneminde bu ekibin emeklerinin karşılığını alacağını düşünenlerdenim. ICO dönemi ile ilgili bilgilendirmelerini hala sürdürüyorlar ve bu en azından bende heyecan yaratıyor. ICO döneminin ilk saatleri bize bu projenin geleceği hakkında daha sağlam veriler sunacaktır
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
ICO yaklaştıkça heyecan artıyor, yada ben öyleyim bilmiyorum,son zamanda projeye olan ilgi alaka arttı ve ekibin bu kadar çaba harcaması cidden çok dikkatimi çekti.hardcape ulaşmasada son zamanlardaki en iyi tutarı toplayan icolardan biri olacağına kesin gözüyle bakıyorum artık.dex ve mobile walletta güven verdi  adamlar çalışıyor
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Monetha ya benzetiyorum bende. Atlant da hızlı bir ICO gerçekleştirebilir. 1 gün sonra yine dakikalar içinde tükenecek bir ICO hissediyorum. Hedef olarak  3x bekliyorum.

Ben monethayı bir istisna olarak görüyorum bu kadar kısa sürede atlantın hardcap yapması gerçekten çok zor. (önceden bir kaç balinayla anlaşmadılarsa) Artık saatler kaldı iconun başlamasına  Smiley
sr. member
Merit: 250
Atlantın belirlediği hardcap miktarı çok fazla bu yüzden dakikalar içerisinde hardcap yapmalarını çok zor bir ihtimal olarak görüyorum yine de kriptopara dünyasında kesin konuşmamak lazım Smiley
full member
Activity: 756
Merit: 104
Monetha ya benzetiyorum bende. Atlant da hızlı bir ICO gerçekleştirebilir. 1 gün sonra yine dakikalar içinde tükenecek bir ICO hissediyorum. Hedef olarak  3x bekliyorum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Şimdi mesela elimde bir dükkan var ve mülkiyetini paylaştırmak istiyorum. Hisse sahibi insanlara her ay kiranın belirli miktarını göndereceğim.
Ancak dükkanın boş kalma durumlarıda olabilir bazı dönemler. Bu durumlara da müsade var mı?

Atlant böyle bir proje mi? Bu özellikleri de barındırıyor mu?
sr. member
Activity: 308
Bundan önce %5 bounty dağıtan Sylon'un kampanyasını yönettiği Shadowtoken vardı.Umuyorumki Atlant'ın sonu shadow'a benzemez.Gerçi ön satışta güzel bir miktar toplamışlar.
O projeyle bu projeyi bir tutamazsıniz hocam. O oyun projesiydi. Oyun projeleri genelde tutmuyor. Sonunun kötü olması normal.
sr. member
Bundan önce %5 bounty dağıtan Sylon'un kampanyasını yönettiği Shadowtoken vardı.Umuyorumki Atlant'ın sonu shadow'a benzemez.Gerçi ön satışta güzel bir miktar toplamışlar.
sr. member
Activity: 308
Monetha'nin bitişiyle herkes buraya gelmiş. Kimse projeden bahsetmemis herkes bountyleri konuşuyor. %5 bounty oranı çok fazla.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bu proje sessiz sedasız geliyordu ben azda olsa icoya gireceğim sürpriz yapabilir dikkatli takip etmek lazım
sr. member
Bu projenin popüler olmasının iki önemli sebebi var bana göre birincisi pre-sale'de 1.5 milyon dolar toplamış olmaları, ikincisi ise bounty kampanyası için dev bir bütçe ayırmış olmaları bakalım sonucunu merakla bekliyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Herkes böyle yüksek ödül v.s diyince ben de katılmaya karar verdim imza kampanyasına. Emlak projesi olarak baktığımda önceki projelerden çok büyük bir fark göremedim aslında ben.Kaçırdığım nokta neresi bilgili arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

bu emlak projelerinin ilki sanırım REX di. onu çok takip etmedim ama sanırım 12k ETH anca topladı. yani öyle çok fazla bir talep olmadı ama bu proje neden bukadar popüler olmuş bende çözemedim. kaçırdığım bir nokta mı var acaba?
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Herkes böyle yüksek ödül v.s diyince ben de katılmaya karar verdim imza kampanyasına. Emlak projesi olarak baktığımda önceki projelerden çok büyük bir fark göremedim aslında ben.Kaçırdığım nokta neresi bilgili arkadaşlar açıklarsa sevinirim.
sr. member
Neden bilmiyorum acayip bi beklenti oluştu forumda bu proje için, ben bile çok merak etmeye başladım nasıl bi ico geçirecek gece uyumazsam takip edeceğim,ico iyi geçse bile ödüller dağıtıldıktan sonra bi dump yemesi muhtemel görünüyor, hatta kesin yer gibi çünkü mikar cidden yüksek

Acaba ödüllerin bu kadar yüksek olacak olması icoya katılacak arkadaşlara acaba dedirtir mi  Huh Hardcap miktarı çok yüksek olduğu için hardcap yaparsa proje, bounty miktarı çok fazla etkileyebilir mi sizce  Huh
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Neden bilmiyorum acayip bi beklenti oluştu forumda bu proje için, ben bile çok merak etmeye başladım nasıl bi ico geçirecek gece uyumazsam takip edeceğim,ico iyi geçse bile ödüller dağıtıldıktan sonra bi dump yemesi muhtemel görünüyor, hatta kesin yer gibi çünkü mikar cidden yüksek
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bcc ile yatırım yapılabilecek olması benim çok ilgimi çekti.Yarın bir anda hardcap yaparlarsa gerçekten çok ilginç olur yabancı dilim zayıf olduğu için globali çok takip edemiyorum.Orada konuşulanlar hakkında bilgi verme şansınız var mı Huh
sr. member
Belirlediği hardcap miktarı gerçekten çok yüksek,eğer bu miktarı toplayabilirlerse bountycilerin dumplaması çok fazla etki etmeyecektir diye düşünüyorum.Yarın bekleyip göreceğiz artık.
full member
Activity: 168
Merit: 100
200milyon$ falan toplanacak sanirim, sonra borsada katlayacak gucu kalir mi?
full member
Activity: 140
Merit: 100
ICO'ya son 1 gün kaldı, proje baya dikkat çekti kampanyası doldu taştı zaten bi anda ilgi arttı. Ne kadar toplayacaklar merakla bekliyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Softcap hardcap bilgisi var mı? 50 mesaj zorunluluğu hardcap durumunda dahil mi? Boşuna postlayalim.
Pages:
Jump to: