Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 26. (Read 16499 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600

ICO için son 1 gün!

1 ETH = 505 ATL (%19 Bonus ile)

ETH, BTC, LTC, ZEC, ETC ve BCC ile katılabilirsiniz:
https://medium.com/@atlantio/faq-how-to-contribute-5a2e02769817

https://atlant.io/
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
2 bch ile ico katılsam nasıl göndereceğim adres falan yazmıyor ico ilk defa gireceğim yardım edin 7 eylulde bozguna uğramayayım pm atarsanız sevinirim
bunun icosu ether ile yapılacak. bchyi önce ethye çevirmeniz gerekiyor.sonra onu kendinize ait bi adrese atıp ordan ico adresine atmanız lazım.

Ha hocam unutmadan borsa sitelerinden falan göndermeyin. Myetherwalleta eth olarak taşıyın ethlerinizi.
sitesinde bch adresi verilmeden tarif edilmiş anlam veremedim bittrexten bch yollasam sıkıntı mı olur bch bayağı düştü eth çevirsem çok zarar ederim bch kabul ediliyor anlam veremedim neden adress verilmediğini sabah 4 çok geç monetha gibi olursa ico giremeyiz birde ortlama borsaya giriş kaç gün sürüyor

bch ile yatırım yapabilirsiniz, ama bunu bittrex üzerinden değil cüzdanınız ile yapmalısınız.

şu anda en yaygın kullanılan bcc/bch cüzdanlarından biri electroncash:

http://www.electroncash.org/
newbie
Activity: 13
Merit: 0
2 bch ile ico katılsam nasıl göndereceğim adres falan yazmıyor ico ilk defa gireceğim yardım edin 7 eylulde bozguna uğramayayım pm atarsanız sevinirim
bunun icosu ether ile yapılacak. bchyi önce ethye çevirmeniz gerekiyor.sonra onu kendinize ait bi adrese atıp ordan ico adresine atmanız lazım.

Ha hocam unutmadan borsa sitelerinden falan göndermeyin. Myetherwalleta eth olarak taşıyın ethlerinizi.
sitesinde bch adresi verilmeden tarif edilmiş anlam veremedim bittrexten bch yollasam sıkıntı mı olur bch bayağı düştü eth çevirsem çok zarar ederim bch kabul ediliyor anlam veremedim neden adress verilmediğini sabah 4 çok geç monetha gibi olursa ico giremeyiz birde ortlama borsaya giriş kaç gün sürüyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

full member
Activity: 490
Merit: 193
Bu ayın en sürpriz icolarından biri olacağını düşünüyorum Atlant'ın toplasa da toplamasa da sürpriz olacak çünkü  Smiley emin olduğum ise işin içine balinalar mutlaka girecektir önsatışta bile 2k eth adam vardı yanlış hatırlamıyorsam.monethadaki gibi 1 yada 2 balina gelse tamamdır bu iş
hero member
Activity: 756
Merit: 500
sr. member
Merit: 259
Sale başlayınca sitese yazar hocam. En azından monethada öyle olmuştu sanırım bunda da böyle olur. TR saatiyle gece 4 e denk geliyor uyumazsam 0.2 eth falan atabilirim bende.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
full member
Merit: 104
Atlant tan güzel bir başlangıç bekliyorum. Hadi artık bir yerden sağlam gülsün yüzümüz. Çin duman etti ortalığı. bu piyasa adamı sağlam yoruyor sürekli takip lazım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bu imza işine bir limit koysalardı keşke işin b.kunu çıkardı millet her gün 20şer 20şer geliyorlar en son adamlar ödülleri düşürünce göreceğim ben bu kadar adamı.

Ödülleri düşüreceklerini sanmıyorum aslında ben de yeni giriş yaptım ama size hak veriyorum belli bir süreden sonra katılımcı almamaları bu kampanyaların sağlıklı yürümesi açısından daha uygun olur. Undecided
Adamların amacı zaten reklam niye katılımcı almasinlar ki? Dağıtıacaklari toplam token miktari aynı. Slackte ödül düşürme söz konusu değil demişler.

Aslında sizin söyledikleriniz mantıklı geldi ne kadar çok kişi imzayı taşırsa adamların o kadar çok işine gelir ico süreci başlamamış olsun yeterli  Smiley Sadece son gün çok kişi girmesi erken girenler açısından bir dezavantaj gibi.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Monetha'dan sonra yine bir sürünün peşine takıldık bakalım. İmza kampanyalarına katıldım, haftalık bazda ne kadar kazanabilirsem artık. 2 gün sonra başlayacak ICO dönemi için ATLANT ekibine sonsuz şans diliyorum
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Bu imza işine bir limit koysalardı keşke işin b.kunu çıkardı millet her gün 20şer 20şer geliyorlar en son adamlar ödülleri düşürünce göreceğim ben bu kadar adamı.

Ödülleri düşüreceklerini sanmıyorum aslında ben de yeni giriş yaptım ama size hak veriyorum belli bir süreden sonra katılımcı almamaları bu kampanyaların sağlıklı yürümesi açısından daha uygun olur. Undecided
Adamların amacı zaten reklam niye katılımcı almasinlar ki? Dağıtıacaklari toplam token miktari aynı. Slackte ödül düşürme söz konusu değil demişler.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Hey yavrum hey listeye bak, bu proje milleti oltaya getirirse ne gülerim ya, liste aşırı kalabalık hardcap yapar da dedikleri ödülü dağıtırlarsa ben pişman olurum girmedim diye ama bide dağıtmazlarsa yazık olacak bunca kişiye, daha önce bu kadar katılımcı olan liste hatırlamıyorum
sr. member
Merit: 262

full member
Activity: 350
Merit: 110
Açıkcası bana çok güvenilir bir proje gibi gelmiyor. Announcement açıldığı gibi vitalikin fotoğrafı çıkıyor karşınıza insanlar için cezbedici tarafı bu oldu sanırım:) bekleyip göreceğiz
full member
Activity: 336
Merit: 100
hadi bakalım Atlant dan ne çıkacak biraz toparlanma var altlarda Atlant a güven ICO da belli olur orta halli bir ıco yaparsa borsada ciddi kazandıracağına inanıyorum.

Birader imza kampanyasında haftalık stakeni alabilmen için attığın her mesajda Atlant geçmesi gerekmiyor bil istedim. Hangi konuyu açsam Atlant şöyle böyle gına geldi.
full member
Merit: 104
hadi bakalım Atlant dan ne çıkacak biraz toparlanma var altlarda Atlant a güven ICO da belli olur orta halli bir ıco yaparsa borsada ciddi kazandıracağına inanıyorum.
hero member
Activity: 602
sr. member
Merit: 280
ICO ya son 3 gün kaldı,katılmak isteyenler için rehber niteliğinde bir yazı okumak isteyenler için link :

https://medium.com/@atlantio/faq-how-to-contribute-5a2e02769817

Ayrıca android cihazlar için atlantwallet yayımlandı , denemek isteyenler için link :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frostchein.atlant

Ve atlantdex yayına geçti gözatmak isteyenler için link :

https://trade.atlant.io/?_ga=2.134718517.532401154.1504553753-1735554166.1503086550

full member
Merit: 100
Hala net bir yoparşanma göremiyorum altcoin piyasasında. Atlant için 2 gün daha var 2 güne piyasa düzelirse ICO saglam geçebilir umudumuz da o yönde
Pages:
Jump to: