Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 24. (Read 16549 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
Millet çerez parası atıyor. Hardcap zor görünüyor balina gelmedikce.  Sabaha anca 5m olur bence.

hardcapı kaç milyon dolar?

benim hesabıma göre 200milyon dolar çıktı tabikide yanlış  Smiley uykusuzluktan
Toplam arz 315.000.000
505 token 1 eth
623762 küsur eth ediyor
Yani yaklaşık 200m falan
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Millet çerez parası atıyor. Hardcap zor görünüyor balina gelmedikce.  Sabaha anca 5m olur bence.

hardcapı kaç milyon dolar?

benim hesabıma göre 200milyon dolar çıktı tabikide yanlış  Smiley uykusuzluktan
hero member
sr. member
en yüksek 75 eth gördüm ben. umarım iyi bir proje olur. öyle ufaktan attım biraz çerez parası kadar.
hero member
Atlant sitesinde göremedim toplam aldıkları miktarı anlık takip edemiyor muyuz illaki etherscan dan falan mı takip etmeliyiz. iyi bir ıco bekliyorum heyecanlandım lan Smiley
Ben burdan takip ediyorum hocam. https://etherscan.io/address/0xf46ede17c0bab20d87cd079a2632f71433a407b9
İyi başladı bence. Bakalım napacak.
full member
Merit: 104
Atlant sitesinde göremedim toplam aldıkları miktarı anlık takip edemiyor muyuz illaki etherscan dan falan mı takip etmeliyiz. iyi bir ıco bekliyorum heyecanlandım lan Smiley
hero member
İco başladı balinamsi bı hareket olmadı su ana kadar. Etherium adresini takip ediyorum sadece 400k USD ye yakın bi şey topladı ilk dakikalarda.
sr. member
hero member
full member
Merit: 104
fazla ödül dağıtıyor diye illaki düşük fiyat olacak diye birşey yok dnt de çok dağııtım yapmıştı utanmasa aya gidecekti. Atlant da benzer şekilde olabilir evet öngörüler olabilir ancak piyasa herşeye açık
sr. member
sitede adres vermişler yollayabilyormuyuz
hero member
Görelim bakalım bazı arkadaşlar kafamızı şişirdi Atlantta atlant diye 10 m usd civarı bekliyorum fazlasına ulaşırlarsa benim için sürpriz olur.
10m USD az bir rakam değil mi hocam? Bounty etkisiyle aşırı dump yer o zaman.

Bountyi fazla dağıtıyorlar diye iyi rakam toplayacak diye bir şey yokki hocam. Buradan bir arkadaş sormuştu zaten bu kadar bounty dağıtırsanız dump yersiniz diye adamlarda serbest piyasa her şey olabilir diye cevap verdiler relax takılıyorlar bakalım.
Haklısınız hocam. Yaptıkları çok saçma ama. Coin çöp olur gider olan icoya girenlere olur o zaman.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Görelim bakalım bazı arkadaşlar kafamızı şişirdi Atlantta atlant diye 10 m usd civarı bekliyorum fazlasına ulaşırlarsa benim için sürpriz olur.

Bountyi fazla dağıtıyorlar diye iyi rakam toplayacak diye bir şey yokki hocam. Buradan bir arkadaş sormuştu zaten bu kadar bounty dağıtırsanız dump yersiniz diye adamlarda serbest piyasa her şey olabilir diye cevap verdiler relax takılıyorlar bakalım.
hero member
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
ICO yaklaşık 30 dakika sonra başlayacak!

ICO'ya sadece https://atlant.io/ üzerinden katılabilirsiniz.
Diğer sitelere ya da dolandırıcılık amaçlı e-postalara karşı dikkatli olun!

1 ETH = 505 ATL (%19 Bonus ile)

ETH, BTC, LTC, ZEC, ETC ve BCC ile katılabilirsiniz:
https://medium.com/@atlantio/faq-how-to-contribute-5a2e02769817
hero member
Activity: 602
Görebildiğim kadar en azından bizim local bölüm açısından ilgi görmesi bountyle alakalı bir durum. Göreceğiz bakalım beklenen vakit geldi.
hero member
ilk sayfa dolandırıcı yorumlarıyla dolu ikinci sayfa eh biraz hava değişmiş son sayfa hardcap yapar Smiley çok garip bi forum oldu. Her şeye şak diye scam iş yapmaz deyip geçiyorlar, diğer projeler için konuşuyorum hayır yatırım yapan var bu tipler yüzünden çoğu kişi ya zararına ya da kardan zarara satış veriyor. Açıklamasıyla gerekçesiyle başarısız olur diyenlere saygım sonsuz
Benim scam düşüncem bounty oranlarından kaynaklkydi. Bol keseden dağıtıyorlar. Ama ilgiyi görünce scam düşüncem değişti.
full member
Activity: 140
Merit: 100
ilk sayfa dolandırıcı yorumlarıyla dolu ikinci sayfa eh biraz hava değişmiş son sayfa hardcap yapar Smiley çok garip bi forum oldu. Her şeye şak diye scam iş yapmaz deyip geçiyorlar, diğer projeler için konuşuyorum hayır yatırım yapan var bu tipler yüzünden çoğu kişi ya zararına ya da kardan zarara satış veriyor. Açıklamasıyla gerekçesiyle başarısız olur diyenlere saygım sonsuz
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
İlgi tavan yapmış projede,ICO yu merakla bekliyorum bende uyanık olursam gidişata göre bonuslu orandan 1 eth falan atabilirim,olmazsam da sabah bakarız nasıl olduğuna.
Pages:
Jump to: