Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 15. (Read 60267 times)

full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Bu ekibin o kadar para toplamasına rağmen yaptığı aç gözlülüğün hiçbir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi fakat insanların ne kaybettiği ekibin umurunda bile değil. Monetha hala iyi bir borsaya girebilmiş değil ve Ethereum tabanlı olmasına rağmen tüm bunlar oluyor. Ben Monetha ekibinin samimi olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Pazar alanında Monetha'nın iki katı fiyattan alınıp satılmaya çalışıldığını hatırlıyorumda üzülüyorum, Türkiye'den çok yatırımcısı vardı.

Çok haklısınız, sen bir fiyat belirleyip token satıyorsun bunun karşılığında da bir miktar buy wall koymalısın. Token dibi görüyo demek ki senin bu projen elde ettiğin parayı hak etmiyomuş kardeş!
Serbest piyasa hocam. Öyle bakarsanız olaya sen bi token alıyorsun bunu niye düşük fiyattan satışa çıkarıyorsun. Aynı mantık bence.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bu ekibin o kadar para toplamasına rağmen yaptığı aç gözlülüğün hiçbir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi fakat insanların ne kaybettiği ekibin umurunda bile değil. Monetha hala iyi bir borsaya girebilmiş değil ve Ethereum tabanlı olmasına rağmen tüm bunlar oluyor. Ben Monetha ekibinin samimi olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Pazar alanında Monetha'nın iki katı fiyattan alınıp satılmaya çalışıldığını hatırlıyorumda üzülüyorum, Türkiye'den çok yatırımcısı vardı.

Çok haklısınız, sen bir fiyat belirleyip token satıyorsun bunun karşılığında da bir miktar buy wall koymalısın. Token dibi görüyo demek ki senin bu projen elde ettiğin parayı hak etmiyomuş kardeş!
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
yav tamam aktifler ama neden fiyata bir etkisi olmuyor bunların arkadaş,bildiğin sürünüyor coin ya.hacim bile düştü sürünüyor resmen keşke ilk aldığım sıra ufak karlada olsa satsaydım bin pişman oldum mecburi HODL oldum resmen.artık mth yokmuş gibi davranıyorum yoksa bu zararı kabullenemem.aslında çok büyük mebla değil ama benim için büyük

Hocam bana diyin ki şu coin yükseliyor monetha duruyor . Piyasa zaten ölü . Sanırsınız waves stratis eth uçuşa geçti monetha bekliyor .
full member
Activity: 420
Merit: 100
yav tamam aktifler ama neden fiyata bir etkisi olmuyor bunların arkadaş,bildiğin sürünüyor coin ya.hacim bile düştü sürünüyor resmen keşke ilk aldığım sıra ufak karlada olsa satsaydım bin pişman oldum mecburi HODL oldum resmen.artık mth yokmuş gibi davranıyorum yoksa bu zararı kabullenemem.aslında çok büyük mebla değil ama benim için büyük
sr. member
Bugün paylaşım yaptılar yine bi konferanstaydılar . Sevindirici bu kadar aktif olmaları .

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi

hocam bu soylediğinizin market manipulasyonu oldugunu ve suc kabul edildigini biliyorsunuzdur herhalde.
ekip karanlık bir ekip olsaydı boyle bir yola basvurabilirdi ama yapmadılar ellerindeki tokenlara ragmen ve bence bu iyi birşey.

herkes 1 haftada aldıgı koin%500 yapsın istiyor hala insanlar anlayamadı oyle havadan para yok.
yuksek volatile kriptmarketleri buraya yatırdıgınız parayı kaybettim dusunerek yatırın boylece stres yapmaz uzulmezsiniz.
sr. member

Ortada bir ürün yok . Sadece proje var . Ve ürün gelişimi 2018 de başlıyor . Sizin düşündüğünüzün tam tersini düşünüyorum . Olmayan birşeyi pazarlamakta acele etmiyorlar . Altını doldura doldura gidiyorlar . Suni pumplar istemiyor ekip .
hero member
Activity: 910
Merit: 503
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
0,05 dolara dogru emın adımlarla gıdıyor. Smiley
member
Activity: 77
Merit: 10
Monetha bu ekip ve alacaklari farkli yazilimcilar ve satiscilar ile elbet cok iyi yerlere gelecek fakat coin sahiplerinin cok sabirli olmasi gerekiyor. Eger sabretmeyip satarsa coin sahipleri bence 1 2 sene sonra cok pisman olacaklar.

Şimdi satıp 1-2 sene sonraki öngörüye göre alsalar olmaz mı o zamana kadar da parayı değerlendirseler Smiley
full member
Activity: 392
Bu aralar çoğu coin içinden yükselişi beklemek zor olur heleki bu süreçte şimdiden ekibin çalıştığını falan görmek iyi bir şey olsada Hype olayı olmadan iş zor oluyor gelirde bir kaç balina uğrarsa o zaman Monethanın yükselişi olabilir.

Monetha bu ekip ve alacaklari farkli yazilimcilar ve satiscilar ile elbet cok iyi yerlere gelecek fakat coin sahiplerinin cok sabirli olmasi gerekiyor. Eger sabretmeyip satarsa coin sahipleri bence 1 2 sene sonra cok pisman olacaklar.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu aralar çoğu coin içinden yükselişi beklemek zor olur heleki bu süreçte şimdiden ekibin çalıştığını falan görmek iyi bir şey olsada Hype olayı olmadan iş zor oluyor gelirde bir kaç balina uğrarsa o zaman Monethanın yükselişi olabilir.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
saçma sapan coinler patlıyor ama çalıştığını düşündüğün ekibi olan coin yerinde sayıyor.anlamadım
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Elimde tuttuğum imzadan gelen bir 2 K ' lık monetha var . Seneye kadar elimden çıkartmamayı planlıyorum . İçimde niyeyse birden patlayacak ( iyi anlamda) gibi bir his var .

Ekibin sürekli aktif olması birşeyler çabalıyor olmaları hoşuma gidiyor açıkcası . Fork mevzusu illa ki can sıktı Monetha ekibi içinde .. Güzel bir proje uzun vade de kazandıracaklar arasında ..
newbie
Activity: 8
Merit: 0
genelde elimde tokenları tutmaya çalışıyorum ancak bu coinde en ufak zevk alamadım az toparlansın direk elden çıkartacağım
sr. member
sr. member
Ben Eric ile olacak Q&A ya kilitlendim . O adamı bizim ekibin yanında görmek bile harika olacak .

Edit : Monetha türk yatırımcıları için TR Telegram Kanalı kurdum . Özel günler etkinlikler sohbet için gelebilirsiniz . https://t.me/Monethaio

URL Yi güzel almısım Cheesy
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Yanlış bilmiyorsam düzeltin de ku çok büyük bir borsa değil, pek bi hacmi yok yani. Ama zamanında coindash girmişti sanırım o zaman güzel bir pump yemişti. monetheya da aynısı olabilir görücez forktan sonra

Çok bir hacmi yok ama az da değil. Ortalama ilgi gören yeni bir borsaya benziyor. 78997.7906 Monetha' lık hacim dönmüş son 24 saatte ki bu bize göre küçük bir rakam değil. Zaten yeni eklenmiş. Bir kaç gün geçtikten sonra bir pump dalgası gelir mi gelmez mi görürüz. Sanmıyorum ama bir kaç cent oynatabilir gibi fiyatı.
full member
Activity: 532
Yanlış bilmiyorsam düzeltin de ku çok büyük bir borsa değil, pek bi hacmi yok yani. Ama zamanında coindash girmişti sanırım o zaman güzel bir pump yemişti. monetheya da aynısı olabilir görücez forktan sonra
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Ani bi çıkış geldi hayrola ? Haber falan mı aldılar bi yerden . % 12 ye çıktı artış .

monetha https://www.kucoin.com ' ile anlasmıs . Yeni bir borsa . Çin kaynaklı . Hayırlı olsun . Güzel haber Smiley

adını ilk kez duyuyorum ama işin içinde çin varsa para vardır. büyük bi çin borsasına girerse tutamayabiliriz.
Pages:
Jump to: