Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 17. (Read 60267 times)

full member
Activity: 350
Merit: 171
Bütün projeler HODL projeler olduklarını iddia ediyor. Ama girip 1 yıldır ilk borsaya girişindeki seviyelere çıkması için dua ettiğimiz projeler elimizde duruyor hali hazırda. Monetha yatırımcı gözündeki güveni kaybetti gibi, bekleyip göreceğiz hep birlikte.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Monetha dan kısa soluklu hayır yok gibi artık bekleyeceğiz uzun süre elimde 15k kaldı 5k yı sattım para ihtiyacından ama ilerde iyi pişman edecek gibi bakalım hayırlısı
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Monetha ekibi telegram'da bir sonraki Q&A ' nın Eric Dupratt ile olacağını söyledi .

hero member
Activity: 881
Merit: 502
butun altkoinler rezalet durumda.
insanlar artık zaten btc bazında bakmıyorlar dolar bazında kayop var mı yok mu ona bakıyorlar.
ve ne yazık ki monetha bugun 8 sent altını gördü.
exchanglerde listelenmeden insanlar ico fiyatının 2 katını teklif ediyordu nerden nerelere şaka gibi.

Gerçekten öyle,
iyi ki ICO zamanı alamamışım. dün 8 cent den aldım biraz unutmalık. Bu işler gerçekten kader kısmet işleri.
ICO zamanı ether hesabını devreden çıksaydı kat be kat fazlaya almış olacaktım. Allahın sevgili kuluymuşum Smiley

Hocam siz çok şanslılardansınız. Allah korumuş zamanında.

Benim ortalama 14 cent civarı. Ürünün ortaya çıkış tarihi 2018 1. çeyrek. O zamana kadar beklemeyi düşünüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
insanlar artık zaten btc bazında bakmıyorlar dolar bazında kayop var mı yok mu ona bakıyorlar.
exchanglerde listelenmeden insanlar ico fiyatının 2 katını teklif ediyordu nerden nerelere şaka gibi.

Gerçekten öyle,
iyi ki ICO zamanı alamamışım. dün 8 cent den aldım biraz unutmalık. Bu işler gerçekten kader kısmet işleri.
ICO zamanı ether hesabını devreden çıksaydı kat be kat fazlaya almış olacaktım. Allahın sevgili kuluymuşum Smiley
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Bundan sonraki Q A Eric duprat ile olucak. Şu fiyatlardan alanlar 6-7 aya X5 ile elinden çıkarabilirler (minimum).

Sabırlı olmakta fayda var.

Tabi yatırım tavsiyesi değildir. Risk her zaman vardır, özellikle Crypto da.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hero member
Activity: 896
Merit: 630
elimde 10000 adet var bakmıyacagım fiyatına demiştim ama insan gerçekten üzülüyor şu duruma. ana konusunda dün 2 saat geçirdim insanlar bıkmış usanmış. ana konusunuda okumayı bırakacağım bu gidişle sürekli elim satmaya gidiyor son anda vazgeçiyorum. çok acil paraya ihtiyacım olursa kol kesip elimdekileri boşaltacagım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
hala soruma yanıt arıyorum na konusundada yazmıştım, bu adamlar şu ana kadar konuşmaktan başka bir şey yaptı mı?

binancee girmesi bile yatırımcıların oylamaları sonucunda gerçekleşti. 1 dolar hedefi olana rkadaşlar daha çok beklicek sanırım.

abicim adamı deli etmeyin , post olsun diye şuraya post atmayın.

roadmap'lerine göre adamların ilk kağıt üzerindeki aksiyonu 2018 q1'de olacak . Napsınlar adamlar siz bir şey yapmalarını istiyorsunuz diye çifte telli mi oynasınlar
Her gırdıgımde monetha hakkında yorum oluyor bırakın sunun hakkında artık konusmayı demıstım, sabırsızlar bıran once satsa da kurtulsak dıye bundan bahsedıyordum. Onune gelen monethaya yorum yazıyor, al ıste adamı sınırlendırıyorlar Cheesy ben artık 10 yorum yapılmıssa sadece bırınde bakıyorum, 2-3 ay gecsın sabırsızlar aramızdan ayrılsın burası daha guzel olacak ozaman:)
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hala soruma yanıt arıyorum na konusundada yazmıştım, bu adamlar şu ana kadar konuşmaktan başka bir şey yaptı mı?

binancee girmesi bile yatırımcıların oylamaları sonucunda gerçekleşti. 1 dolar hedefi olana rkadaşlar daha çok beklicek sanırım.

abicim adamı deli etmeyin , post olsun diye şuraya post atmayın.

roadmap'lerine göre adamların ilk kağıt üzerindeki aksiyonu 2018 q1'de olacak . Napsınlar adamlar siz bir şey yapmalarını istiyorsunuz diye çifte telli mi oynasınlar
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306

sr. member
Activity: 560
Merit: 250
25-30 centten alanlara Allah sabır versin tavsiyem şimdiki seviyesinden biraz daha alım yapıp maliyetinizi düşürün. Kısa vadede yüz güldürmeyecek gibi duruyor.
sr. member
Elimde totalde 17k Monetha var . 19 - 13 - 13 centten alım yapmıstım .

Ortalamam 14 cent'miş hesapladım . Softcap 16 centti .

He 13 ve 10 dan aldıgım 10k monetha tamamen havadan geldi . EBTC Ve ELTC Furyasından kaldırdıgım para ile almıstım onları .

Kardayım aslında Cheesy ama olmaz yetmez en az 20 centi görmeli .
1 dolari gormeden satmiyorum. En boktan gununde de bunu soylemeye devam ediyorum:) isterse elimde patlasinlar, benim yapacagim hareket bu olucak. Istedigi kadar inat etsin gelicek buraya:) ayni sekilde wavesin stratisin oax'in da hedefledigim fiyatlari var. Coplerle ugrasmiyoruz okadar okuduk ettik, bu saatten sonra yapilcak tek sey inanmaktir, kim ne derse desin. Justas gayi aslanlar gibi projeyi de yönetir, gayligini de yapar:) Hakkimizda hayirlisi hodl tayfasi.

Ahahaa yorum efsane Cheesy , bende Monetha en az 1 dolar olmadan satmayı düşünmüyorum , 1 dolar olduğunda ise anca elimdekilerin yüzde 30 civarını satar Ether vs.. çevirir sonra yoluma bakarım. Monetha , Paypal'den bünyesine kattığı insanlar ile çok iyi yerlere gelecektir uzun vadede azcık sabır etmek lazım.
Ins 1 dolar oldugunda yazacagim yorumlari gor sen bir de abi:) aynen benim yapacagim da odur, 1 dolari gorse bile maksimum yarisini bozmayi dusunuyorum, her coin icin boyle aslinda, sonra Ethereum cok yukseldi 50 dolar oldu diye bozanlar gibi olmamak lazim. Onceki tecrubeleri iyi analiz etmek lazim uzun zaman olmasa da bu ise giriseli, bos vakitleri full bu ise ayirinca acigi kapatmaya başlıyor insan.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Monetha'yı gerçekten diğer projelerden ayırmak gerekir.Ico süreci bilmem kaç dakikada bitti diye değil projesi gerçekten güzel ekip işini biliyor.Bu düşüşler olucaktır normal ama uzun zamanda ico fiyatın çok daha üstüne çıkacaktır.1doları geçince bile ben elimdekileri satmam  Grin
full member
Activity: 392
Merit: 100

He 13 ve 10 dan aldıgım 10k monetha tamamen havadan geldi . EBTC Ve ELTC Furyasından kaldırdıgım para ile almıstım onları .

1 dolari gormeden satmiyorum. En boktan gununde de bunu soylemeye devam ediyorum:) isterse elimde patlasinlar, benim yapacagim hareket bu olucak. Istedigi kadar inat etsin gelicek buraya:) ayni sekilde wavesin stratisin oax'in da hedefledigim fiyatlari var. Coplerle ugrasmiyoruz okadar okuduk ettik, bu saatten sonra yapilcak tek sey inanmaktir, kim ne derse desin. Justas gayi aslanlar gibi projeyi de yönetir, gayligini de yapar:) Hakkimizda hayirlisi hodl tayfasi.

Ahahaa yorum efsane Cheesy , bende Monetha en az 1 dolar olmadan satmayı düşünmüyorum , 1 dolar olduğunda ise anca elimdekilerin yüzde 30 civarını satar Ether vs.. çevirir sonra yoluma bakarım. Monetha , Paypal'den bünyesine kattığı insanlar ile çok iyi yerlere gelecektir uzun vadede azcık sabır etmek lazım.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Bugun reddit'te; Justas ve Andrej ile, soru cevap konuşması yapmışlar.

Monetha'nın %50'ye yakın düşmesine ne diyorsunuz diye bir soru gelmiş. Ekibin cevabı; Monetha uzun soluklu bir proje. Ürünü ortaya çıkardığımızda, yatırımcılarımızın kazanacağını düşünüyoruz demişler. Kısacası, yatırımcı gözüyle bu bir HODL projesi. 1 ayda bişey beklemek gereksiz olur. Alıp unutun.
sr. member

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben bugün 8 centten biraz almayı düşünüyorum ve 1 ay bekleticem çok uzun vade bekletmek istemiyorum. Çok çok bi kat yapacağanı da düşünmüyorum. 20 cente gelsin benim için kafi ki geleceğini de düşünüyorum. İnsanlar goldlarını aldıktan sonra kaçıp beklentilerinin yüksek olduğu tokenlere geleceklerdir. Monethanın da bunların içerisinde olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Yav ico zamanı o kadar üzülmüştüm katılamadım diye. Şimdiki halini görünce şanslı olduğumu görüyorum. Alım içim biraz daha bekliyeceğim ayın 25 ine doğru son bir fiyata bakarım. Uzun vade için 10 sentin altına her türlü alınır.
Pages:
Jump to: