Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 12. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Tutmayın küçük enişteyi Smiley Ne güzel geliyor Smiley
full member
Activity: 142
Merit: 102
Yol haritasına sadık kalsınlar yeter biraz süründürcek ama çok iyi yerlere gelecek.

Bu arada wordpress sitem için ödeme yöntemi olarak eklemek istediğimi telegramdan bildirdim ancak 1 hafta içinde key atçaz dediler atmadılar. 2 gün önce yazdılar merak etmeyin atacağız diye. Hiç sitesine kuran oldumu monethayı woocomerce plugini.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Ekip sağlam fork muhabbetide bitti altlar çoşabilir başta da waves ile monetha çekecek sonra. Miami ye gideceğiz

Waves zaten yapacağını yaptı da Monetha'da aynı hareketi göremedik. Bu projenin önünü kesen bişeyler var hala ne olduuğunu tam olarak bilemiyorum ama. Balinaların varlığı olabilir.

Waves bile icosundan 1 yil gectikten sonra yatirimcisina dişe dokunur kazandirdi. Monetha icosu daha kaç ay gecmis.. Bence daha erken. Bountyciler bile satmamisken ellerindeki mthleri icosuna girenlerin  satmayi bugunlerde hic dusunmemeleri lazim..

kesinlikle katılıyorum millet ico gir piyasa çıksın 10X yapsın satayım eski 10x yapsın alttan alayım sonra gene 10x yapsın 1 ayda milyoner olayım diye düşünüyor . btc ile bile kıyaslanması tam bir komedi açıkcası. yol haritasına göre herek edeceğinden zaten beklentiyi ancak ocak şubat aylarında verecektir o döneme kadar bişey beklememe lazım
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ekip sağlam fork muhabbetide bitti altlar çoşabilir başta da waves ile monetha çekecek sonra. Miami ye gideceğiz

Waves zaten yapacağını yaptı da Monetha'da aynı hareketi göremedik. Bu projenin önünü kesen bişeyler var hala ne olduuğunu tam olarak bilemiyorum ama. Balinaların varlığı olabilir.

Waves bile icosundan 1 yil gectikten sonra yatirimcisina dişe dokunur kazandirdi. Monetha icosu daha kaç ay gecmis.. Bence daha erken. Bountyciler bile satmamisken ellerindeki mthleri icosuna girenlerin  satmayi bugunlerde hic dusunmemeleri lazim..
full member
Activity: 142
Merit: 102

hocam balinalar varsa birgün uçuşa geçecek demektir proje dimi?
Milleti bezdirmeyi mi bekliyorlar o zaman
hero member
Activity: 630
Merit: 503

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
sr. member
Merit: 253
tam uygulama çıkmadan, işlevsel hale geçmeden fiyat yükselmesi olmayacak gibi gözüküyor.

2018 in ilk ayları çıkacak diye biliyorum ama zaman gösterir. şu an ekip aktif şekilde tanıtımlara devam ediyor ama ortada bi şey yok .
full member
Activity: 392
Merit: 100
Segwit iptal dediler en alakasız projeler bile %10'ları gördü MTH hala 7 cent seviyelerinden kurtulamadı. 5 + dollar olmasının bana göre imkanı yok.

5+ dolar olur mu bilemem de şu an az bir miktar artmış olmasını 2019'de olabileceği söylenen bir fiyata nasıl bağlayabilirsiniz ki ? Bu proje çok başlarda daha ne olur ne biter bilmem ama Monetha'dan 1 dolar vs.. gibi performans beklemeyi bırakın en az 6 7 ay daha neyin peşindesiniz cidden anlamak zor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
2019'da 5+ dollar olacağı hakkında konuşulmuş. Projeye çok hakim değilim ama ne yapacakta şuanki fiyatının 50-60 kat üzerine çıkacak merak ettim açıkcası ?

Normal bir borsada dediğiniz artış oranlarının yaşanmasını beklemek hayalcilik olur ama işin içine kripto para borsası girince her şeyi beklerim bitcoinin geçen yıl ocak ayından beri sürdürdüğü inanılmaz yükseliş ortada.Ama ekibin iyi çalışması lazım.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Segwit iptal dediler en alakasız projeler bile %10'ları gördü MTH hala 7 cent seviyelerinden kurtulamadı. 5 + dollar olmasının bana göre imkanı yok.
full member
Activity: 350
Merit: 171
2019'da 5+ dollar olacağı hakkında konuşulmuş. Projeye çok hakim değilim ama ne yapacakta şuanki fiyatının 50-60 kat üzerine çıkacak merak ettim açıkcası ?
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Bir etkinlik haberi daha geldi . 10 Kasımda Litvanyada TechHub'da Justas Konuşmacı olacak ve monethanın ICO Hikayesini anlatacak .

https://www.facebook.com/events/2061191857448083/

Kasım ayındaki 3. etkinlikleri olacak bu .

10 Kasım Litvanya

15 Kasım Tokyo

27 Kasım London ( En büyük etkinlik )
Justas iyi geziyor maşallah. Geleceğe faydası olur bunların...

bari bu gezileri bir işe yarasa adama seferi oldugundna beri fiyat düşüyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bir etkinlik haberi daha geldi . 10 Kasımda Litvanyada TechHub'da Justas Konuşmacı olacak ve monethanın ICO Hikayesini anlatacak .

10 Kasım Litvanya

15 Kasım Tokyo

Justas iyi geziyor maşallah. Geleceğe faydası olur bunların...
jr. member
Activity: 50
Merit: 10
monetha daha ne kadar inecek merak ediyorum.
sr. member
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

10 Kasım Litvanya

15 Kasım Tokyo

hero member
Activity: 966
Merit: 550
Projenin istikrarsızlığı beni şaşırtmadı çünkü gerçekten en gözde ICOların bile bazen ömrü 2-3 gün olabiliyor. Hele hele şu günlerde. Yatırımcılar olarak projeye biraz daha zaman verilmesi lazım. Bu ölü zamanlarda çıkıp bu zamanları atlatabilirse insanlar iyi zamanlarda çıkan projelerden daha çok güvenecektir çünkü kendini kanıtlamış olacak.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
Ne güzel toparlamaya başlamıştı derken tekrar düşün trendine girdi en azından 10 centin üzerine at kendini be kardeşim.

valla şu karışıklıkta yerinde saysın tek niyetim . Karmaşa bir geçsin de artık hepsi rahat bir nefes alacak 3 - 6 ay içersinde . Panik satışı yapmanı tavsiye etmem çok acil ödemelerin yoksa tutabildiğin kadar tut 2018 de patlayacak projelerden birisi Monetha .

10 centin üstüne atması için ortada bişey olması lazım, benim takip edebildigim kadarıylada yok.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Ne güzel toparlamaya başlamıştı derken tekrar düşün trendine girdi en azından 10 centin üzerine at kendini be kardeşim.

valla şu karışıklıkta yerinde saysın tek niyetim . Karmaşa bir geçsin de artık hepsi rahat bir nefes alacak 3 - 6 ay içersinde . Panik satışı yapmanı tavsiye etmem çok acil ödemelerin yoksa tutabildiğin kadar tut 2018 de patlayacak projelerden birisi Monetha .
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Pages:
Jump to: