Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 11. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Fiyatı ne olursa olsun ekip şuanda aktif bir çalışma içerisinde dediklerini yapar platformu hayata geçirmeyi başarırlarsa monetha tokenlarının uçuşa geçeceğini söylememe bile gerek yok bana göre.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Ekip sağlam fork muhabbetide bitti altlar çoşabilir başta da waves ile monetha çekecek sonra. Miami ye gideceğiz

Waves zaten yapacağını yaptı da Monetha'da aynı hareketi göremedik. Bu projenin önünü kesen bişeyler var hala ne olduuğunu tam olarak bilemiyorum ama. Balinaların varlığı olabilir.

hocam balinalar varsa birgün uçuşa geçecek demektir proje dimi?
Milleti bezdirmeyi mi bekliyorlar o zaman

Elinde büyük miktarda token tutan yatırımcıların bulunması bu yatırımcıların davranışına göre projeyi olumlu yada olumsuz etkileyebilir. Ama bu projenin yatırımcıları pek elinde tutmaya niyetli gibi değil tokenleri.
full member
Activity: 336
Merit: 100
2018 ilk çeyreğinden önce somut bir gelişme yok sanırım, konferanslara falan katılıyorlar ama onun da bir etkisi olmaz. Beklemeye değer ilk çeyreği.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Monetha beklenen çıkışını ne zaman yapar sizce, 2018 de mi yoksa 2019 un başlarına kadar sarkar mı ? bence kesinlikle bir çıkış yapacak ama ne zaman olacak bu. Bu projeye çok güveniyorum, umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
2018 Q1' de bekliyorum ben o çıkışı . Roadmap'e göre giderlerse 2019 Q1 'de konusulan 2 3 $ fiyatları hayal olmaz .
full member
Activity: 350
Monetha beklenen çıkışını ne zaman yapar sizce, 2018 de mi yoksa 2019 un başlarına kadar sarkar mı ? bence kesinlikle bir çıkış yapacak ama ne zaman olacak bu. Bu projeye çok güveniyorum, umarım beklentilerimi boşa çıkarmaz.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-edt-x-blockchain-workshop-39326287986

22 Kasımda bir konferansa daha katılıyor monetha . Ancak süpriz olan Justas değil Eski paypal çalışanı Kellogg gidiyor Smiley Çok güzel çalışıyor ekip .

Ayrıca bittrex Monethayı twitter'da takibe aldı . Beyler heyecan yaratmayın açıklayın Smiley

sr. member
Activity: 434
ben bu projeden ne bekleniyor anlam veremiyorum. herkes zaman verelim diyor zaten olması gereken o direk milyoner mi olmak için icolara giriyorsunuz acaba.
adamlar projelerini daha çıkamadılar bir bişeyler çıksın sonra fiyata yansımazsa söylenmeye başlarız
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Zamana bırakacağımız projelerin başında Monetha var . 2018 in ilk çeyreğinde geçen sene olduğu gibi altcoinler tamamn zirvelere yükselmişti . Takribi bu sene de aynı işlemler gerçekleşecek şaşmıyor çoğu zaman . Monetha ' da hakettiği fiyata yansıyacakdır .
newbie
Activity: 6
Merit: 0
şu piyasada bi durulmadı gitti. altlar ölüyor resmen
newbie
Activity: 19
Merit: 0
Bu bitcoin ile altcoin ilişkisi gerçekten çok garip insan hayret ediyor  Grin Bitcoin düşse altcoin düşüyor bitcoin çıksa altcoin yine düşüyor.Bu altcoinler bence genel olarak hep düşüyor bu sıralar bitcoine bağlı olmadan.  Cheesy

Çok garip bir sistem. Dediğiniz gibi gerçekleşiyor olaylar Smiley
sr. member
Monetha daki düşüşün sebebi nedir ne güzel yükselişe geçmişti arkadaş ne oldu da geri düşüşe döndük yav bu kötü oldu bi 20-30 centleri görsek artık
bitcoinin düşüşü diye tahmin ediyorum. bitcoin rahat durunca tekrar bi yükseliş yapacaktır bence. bu düşüş sadece monethada değil tüm coinlerde oldu.

Bu bitcoin ile altcoin ilişkisi gerçekten çok garip insan hayret ediyor  Grin Bitcoin düşse altcoin düşüyor bitcoin çıksa altcoin yine düşüyor.Bu altcoinler bence genel olarak hep düşüyor bu sıralar bitcoine bağlı olmadan.  Cheesy
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Ben geleni geldiği gibi satmıştım çünkü fiyatın bu şekilde düşeceğini tahmin etmiştim, ödül miktarını çok yüksek tutmadıkları halde fiyat düşmüş durumda yani ben ekibin eldeki tokenleri bozdurduğunu ve fiyatı düşürdüğünü düşünüyorum. Bu düşünce pek iyi sonuçlar doğurmuyor.
full member
Activity: 210
Monetha daki düşüşün sebebi nedir ne güzel yükselişe geçmişti arkadaş ne oldu da geri düşüşe döndük yav bu kötü oldu bi 20-30 centleri görsek artık
bitcoinin düşüşü diye tahmin ediyorum. bitcoin rahat durunca tekrar bi yükseliş yapacaktır bence. bu düşüş sadece monethada değil tüm coinlerde oldu.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
member
Activity: 87
Merit: 10
Sanırım btc'den çıkma zamanı çoktan geldi. Ben mth değerlenir diye düşünüp altlarda böldüğüm portföyde bir miktar yer vereceğim.
sr. member
Dolar bazında tekrardan ciddi oranda bir düşüş yaşadı monetha aslında bunu beklemiyordum.Ama şuan piyasada neyin ne olacağını tahmin etmek hakikaten güç bir süreliğine işlem yapmadan piyasayı izlemeyi planlıyorum.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
7 centlik bir coin için 2 cent'lik bir yükseliş güzel sayılabilir ama bunu devam ettirebilir mi aklımda soru işaretleri var. Piyasa zaten yükselişte önemli olan bu yükselişi sürekli hale getirmek.

Piyasa bir iniyor bir çıkıyor şu an için bitcoin düşüşte iyi bir şey ama altlara kaymadıktan sonra sıkıntı.
full member
Activity: 350
Merit: 110
7 centlik bir coin için 2 cent'lik bir yükseliş güzel sayılabilir ama bunu devam ettirebilir mi aklımda soru işaretleri var. Piyasa zaten yükselişte önemli olan bu yükselişi sürekli hale getirmek.
full member
Activity: 420
Monetha nın konferansları varmış konusu bile açılmış beklenti büyük bakalım bende airdroplardan gelenlerle aldım duruyor azda olsa
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Bitcoin Gold muhabbetinden önce elimdekileri 11 cent civarından çıkartmıştım. 7 centlere kadar düştü, toplamadık. Şimdi yeniden yükselmeye başlamış. 9 cent sınırını aşmış. Bir fırsat daha kaçtı yine Sad
Pages:
Jump to: