Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 59. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
Şartları sağlamama rağmen ico erken bittiği ve ben 1 hafta kalamadığım için ödül alamadım. Açıkcası bu pek adil gelmedi bana. Iconun başarısı beni neden mağdur ediyor anlamadım. Hardcap yapması mı daha iyi yoksa yapmaması mı?
Şartlar yazılmış hocam. Sizin geç kalmaniz onların suçu değil. Umarım bi daha böyle bı şey yaşamazsınız.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Şartları sağlamama rağmen ico erken bittiği ve ben 1 hafta kalamadığım için ödül alamadım. Açıkcası bu pek adil gelmedi bana. Iconun başarısı beni neden mağdur ediyor anlamadım. Hardcap yapması mı daha iyi yoksa yapmaması mı?

Bir proje hardcap yaptığı zaman imza kampanyası da sona erer. Monetha'nın yapacağı da tahmin ediliyordu zaten yanlış bir seçim yapmışsınız imzasına girerek.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
ıcosunda satısı kactı bunu  delta da 1 eth = 1180 mnt falan suan ?

1 eth: 2000 mnt

olarak satış başladı, hatta soft capte 2400 mnt idi. herkesin hevesi kursağında kaldı. exchange girince daha fazla olucaktır.
member
Activity: 454
Merit: 37
ıcosunda satısı kactı bunu  delta da 1 eth = 1180 mnt falan suan ?
full member
Activity: 126
Merit: 100
girdik bakalım hayırlsıı
jr. member
Activity: 69
Merit: 2
Alabilenlere tebrikler, inanılmaz zamanda sonlanmış. Bountyden de iyi rakamlar dağıtılmış, umarım geleceği olur.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Monetha icosuna girmeyi düşünüyordum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir forumda aktif olamadım bundan 18 dakikada biten bir ico ile ben ilk kez karşılaşıyorum.Piyasaların şuanki haline rağmen x2 yapabilirler.

Etherdelta`da zaten halihazirda direk 2x alim emirleri mevcut. Bence 4 5x rahat yapacaktir , hele birde cabucak saglam bir borsa duyururlarsa bakalim =D
Bountyleri hızlı dagitirlarsa direk 2xten satacam. Çok güzel kazandırdı açıkçası. 4-5x bekleyecek bı ortam göremiyorum şu anda.
full member
Activity: 392
Monetha icosuna girmeyi düşünüyordum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir forumda aktif olamadım bundan 18 dakikada biten bir ico ile ben ilk kez karşılaşıyorum.Piyasaların şuanki haline rağmen x2 yapabilirler.

Etherdelta`da zaten halihazirda direk 2x alim emirleri mevcut. Bence 4 5x rahat yapacaktir , hele birde cabucak saglam bir borsa duyururlarsa bakalim =D
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Etherdelta ya eklenmiş yakında trade başlar sanırım.

https://etherdelta.github.io/#MTH-ETH
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
hero member
Activity: 981
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
20k eth gonderen muhtemelen taas gibi bir hedge fon sahibidir. herhangi bir fondan bildiri gelmedi mi monetha projesine destek verdik gibisinden?

hocam hangi fonda 20K ethereum var ki ? iconomi harici böyle bir tutarı sallayacak don yoktur herhalde. taascıların elinde 5K felan vardı en son kalan. eğer btc lerini çevirmedilerse onlardan 20K yatırım yapacak meblağ çıkmaz.
full member
Activity: 350

Arkadaşlar, ekip yeni bir yayın daha yapmış. Okumak isteyenler için link aşağıda.

Paylaşımları takip etmenizi tavsiye ederim.

https://twitter.com/Monetha_io/status/904757432731258880

https://medium.com/@monetha/thanks-from-the-monetha-team-df075103b112

Umarım ether adresi için istedikleri mail erken gelir.Satmayı düşünmüyorum ama insanın kendi cüzdanında olması daha güzel oluyor.Piyasanın bu haline rağmen ico fiyatına oranla x2 yapacağını düşünüyorum

Bu piyasa şartlarına baya bağlı olacak, Monetha'ya tek başına yüksek bir talep ve ilgi olsa bile piyasa çok kötü duruma geçerse o zaman burda da beklentileri düşürmek gerekebilir. Yakında göreceğiz.

bakalım gelen olur illaki ama ben daha uzun vadede bountyleri dağıtacaklarını düşünüyorum hele şuandaki durumu göz önüne alırsak adamlar direk değer kaybı yaşayacağından bence bekleyeceklerdir. hem borsalara ghirmek için hemde bountyleri dağıtmak için bana göre 1 aydan önce gelmez bu bountyler

Bounty'lerin hemen dağıtılmasını beklememek lazım. Tam tarih verilmedi ama birkaç hafta sürmesi normal olabilir. Belki de sürpriz yapıp daha hızlı dağıtırlar bilemiyoruz ki.

Adres işi nasıl olacak. Mail adresine form gelecek denildi ama hala bı şey yok ortalıkta.

E-mail adresleri istendiyse, ki zaten kayıt formunda dolduruluyordu, oraya ilgili bir form gönderilecektir. Yakında göreceğiz, 1 hafta civarı bekleyeceğiz gibi duruyor.

Tokenlerin ne zaman dağıtılacağı ve ne zaman borsaya gireceği hakkında net bir bilgilendirme var mı ? Bu işlemler ne kadar hızlı gerçekleşirse bounty dağıtımı da o kadar hızlı gerçekleşecektir diye tahmin ediyorum. ICO'daki başarılarını devam ettirebilirler umarım
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Arkadaşlar, ekip yeni bir yayın daha yapmış. Okumak isteyenler için link aşağıda.

Paylaşımları takip etmenizi tavsiye ederim.

https://twitter.com/Monetha_io/status/904757432731258880

https://medium.com/@monetha/thanks-from-the-monetha-team-df075103b112

Umarım ether adresi için istedikleri mail erken gelir.Satmayı düşünmüyorum ama insanın kendi cüzdanında olması daha güzel oluyor.Piyasanın bu haline rağmen ico fiyatına oranla x2 yapacağını düşünüyorum

Bu piyasa şartlarına baya bağlı olacak, Monetha'ya tek başına yüksek bir talep ve ilgi olsa bile piyasa çok kötü duruma geçerse o zaman burda da beklentileri düşürmek gerekebilir. Yakında göreceğiz.

bakalım gelen olur illaki ama ben daha uzun vadede bountyleri dağıtacaklarını düşünüyorum hele şuandaki durumu göz önüne alırsak adamlar direk değer kaybı yaşayacağından bence bekleyeceklerdir. hem borsalara ghirmek için hemde bountyleri dağıtmak için bana göre 1 aydan önce gelmez bu bountyler

Bounty'lerin hemen dağıtılmasını beklememek lazım. Tam tarih verilmedi ama birkaç hafta sürmesi normal olabilir. Belki de sürpriz yapıp daha hızlı dağıtırlar bilemiyoruz ki.

Adres işi nasıl olacak. Mail adresine form gelecek denildi ama hala bı şey yok ortalıkta.

E-mail adresleri istendiyse, ki zaten kayıt formunda dolduruluyordu, oraya ilgili bir form gönderilecektir. Yakında göreceğiz, 1 hafta civarı bekleyeceğiz gibi duruyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Keşke direk katılırken ether adresimizi verseydik böyle mail ile uğraşmak saçma geliyor,neyse kısa süre içerisinde atarlar bir mail.Tahminimce adres değişikliği v.s uğraşmamak için bu yola gittiler.

Aynen ne saçma bir olay hepsinde ayrı bir hava var kimisi güncelleme yapmıyor kimisi süründüyür, kimisi kafalarından ödül oranlarını düşürüyor spam yapanlarında sayısı artmaya başladı. Bence ana konuda ve sosyal linkler üstünden mesaj atarak biraz sıkıştıralım yoksa verecekleri yoktur bizden ses çıkmazsa onlar neden vermek için aceleci olsunlar. Gün falan verseler bekleriz bir hafta diyor iki hafta diyor, bir hafta nere iki hafta nere iki hafta bekleriz üçüncü haftaya gireriz. Her gün mail kontrol edecek değiliz ya. Tarih versinler ona göre kimse kaçırmadan yapacağı işlemi rahatça yapsın.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Keşke direk katılırken ether adresimizi verseydik böyle mail ile uğraşmak saçma geliyor,neyse kısa süre içerisinde atarlar bir mail.Tahminimce adres değişikliği v.s uğraşmamak için bu yola gittiler.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
hero member
Activity: 658
hero member
Activity: 896
Merit: 519

Bir ya da iki hafta dediler ama daha önce de sorduğum zaman 5 gün içerisinde mail geleceğini söylemişlerdi, bende anlamadım nasıl iştir hemen göndersenize işte neyi bekliyoruz.
hero member
Activity: 756
Pages:
Jump to: