Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 57. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Beklediğimden düşük açmış 2x falan olur diyordum en azından forumdan direk 2x le alacak talip çıkınca ama yanılmışız  Smiley bu arada son zamanlarda en iyi açan lrc oldu 3x le piyasaya girdi ama çinden gelen kötü haber sonrası çöktü. bide bqx çok iyi yükselenler arasında oldu.buda o kadar artsa keşke

Çinden gelen haberin sizce monetha'nın açılış fiyatı üzerinde etkisi olmuş olabilir mi çünkü tam üst üste geldi bu iki olay yinede ico fiyatının üstünde bir miktardan işlem görüyor. Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
Beklediğimden düşük açmış 2x falan olur diyordum en azından forumdan direk 2x le alacak talip çıkınca ama yanılmışız  Smiley bu arada son zamanlarda en iyi açan lrc oldu 3x le piyasaya girdi ama çinden gelen kötü haber sonrası çöktü. bide bqx çok iyi yükselenler arasında oldu.buda o kadar artsa keşke
hero member
Activity: 896
Merit: 630
alakasız olcak ama listedekı 1. ıco filecoın ney ACABA :d

itibarlı fonlar tarafından pre-sale de toplamış.

https://www.coindesk.com/200-million-60-minutes-filecoin-ico-rockets-record-amid-tech-issues/

x2 x3 le mi başlar daha hocam sadece etherin exhange inde bırakda bir gecede x20 yapmasın  eğer sen çıktığı gece x3 yapar diyorsan neredeyse öyle bir artış biz oraya kayalım

1.40la başlamış işte ilk gün bence hiç fena değil cok fazla icoya giremeyen oldu.
member
Activity: 454
Merit: 37
alakasız olcak ama listedekı 1. ıco filecoın ney ACABA :d
full member
Activity: 616
Merit: 118
x2 x3 le mi başlar daha hocam sadece etherin exhange inde bırakda bir gecede x20 yapmasın  eğer sen çıktığı gece x3 yapar diyorsan neredeyse öyle bir artış biz oraya kayalım
full member
Activity: 462
Merit: 100
Hemn borsalarda x2 x3 ile başlar diye düşünüyodum ama öyle olmadı icosuna da girememiştim zaten
sr. member
Merit: 262
Icodan alma firsati bulamayanlar icin fiyat su anda cazip gorunuyor. Oyle abartili sekilde fazla degil. Yuzde kirk civarlarinda sanirim. Makul gorunuyor. Cin etkisi gecince piyasadan iyi seviyelere gelecektir.

Fiyatı bence de güzel ama icodan alamayıp şimdi %40 daha pahalı bir fiyata almak açıkcası çok cazip gelmiyor bana.Ama ileride bu değerinin çok daha üstüne çıkacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 364
Merit: 100
Icodan alma firsati bulamayanlar icin fiyat su anda cazip gorunuyor. Oyle abartili sekilde fazla degil. Yuzde kirk civarlarinda sanirim. Makul gorunuyor. Cin etkisi gecince piyasadan iyi seviyelere gelecektir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
bu projedeki hype ı anlamıyorum malesef aklım ermiyor bir türlü.Bancor bunun kaç katı yaptı neler olacak dendi ama hala yerinde sayıyorken bu coin neden 10x 100x yapsın kısa zamanda borsaya girdiği gibi?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Moetha şu ana kadar yapılan ICO'lar arasında kendisine 10. sıradan yer buldu!

https://twitter.com/Monetha_io/status/905446831034966017

Monehta exchange konusu ile ilgili kısa bir video paylaşıldı.

Atılan resmi tweet'te @BittrexExchange ifadesinin bulunması dikkat çekici olabilir.

Çok yakında yeni exchange'lerin geleceği söylendi.

https://twitter.com/Monetha_io/status/905455164043272192

https://t.co/LZZGgnTBKA

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bounty alana kadar düşeceğini sanmıyorum hatta bu seviyelerinin çok daha üstüne çıkacaktır arkadaşlar 18 dakikada bitti ico ve talep çok fazla ekip sağlam proje güzel talep var niye düşsün Huh
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
coinmarketcap düştü maneta hayırlısı şuanda 27 centten işlem görüyor sadece ethdeltada borsada işleme başladığında herlde üstünede 2x daha yapar diye düşünüyorum.
açıkcası ben 50 cent üstüne çıkarsa ve bittrex işleme başlarsa stop los koyarım  1 dolar görse anın satarım

Su an zaten etherdelta'da islem goruyor. Acikcasi cok da iyi alim emri var. Etherdeltada bu kadar ether alim emrini gormek her zaman nasip olmaz. Biz de bountyleri almadan yariya dusmez umarim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
coinmarketcap düştü maneta hayırlısı şuanda 27 centten işlem görüyor sadece ethdeltada borsada işleme başladığında herlde üstünede 2x daha yapar diye düşünüyorum.
açıkcası ben 50 cent üstüne çıkarsa ve bittrex işleme başlarsa stop los koyarım  1 dolar görse anın satarım
full member
almadılar almamaları benim için iyi oldu bu gidişler x3 yapacak suan 2x olmak uzere Cheesy
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Arkadaşlar keşke başta alsalardı eth adreslerini şimdi bekle mail gelsin vs falan uğraş dur

Basta almadilar mi zaten bunlar adres. Ben mi yanlis hatirliyorum baska bi imza ile mi karıştırıyorum anlamadim ki. Mail.filan geldigi uok bana henüz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Arkadaşlar keşke başta alsalardı eth adreslerini şimdi bekle mail gelsin vs falan uğraş dur
sr. member
Merit: 250
Şu mailler gelsede hesabımda görebilsem monethaları.Marketcape değeri zaten şuan sadece etherdeltayı gösteriyor.Bakalım kısa süre içerisinde 1 dolara kadar yükselmesini bekliyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
https://coinmarketcap.com/assets/monetha/

Marketcape girmiş, ,25 cent değer gösteriyor şu anda. tarihe not olarak düşelim bakalım ilerde nerlere gidecek. bounty gelirse inş. satmadan bi süre bekletmeyi düşünüyorum
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Asıl diğer borsalara, polo, bittrex, kraken'e ne zaman girecekler önemli olan bu bence.

Son zamanlarda bu tur ICO'lardan bu tur borsalara giren sadece 0x oldu. Onun disinda giren olmadi. Artik borsalar kolay kolay her onune geleni almiyor. Bu yuzden bence hem onden anlasma hem de buyuk para atan balinalarin tesviki ile oluyor. Umarim o buyuk parayi atan adam bir seyler yapiyordur.
full member
asıl sorulacak şey neden bu kadar çok yatırım aldılar ve sebebi nedir
Pages:
Jump to: