Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 63. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi  okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. Smiley
şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ?
hero member
Activity: 504
Merit: 500
İmzacılar beklediğimden fazla almış, ödül oranı az olduğu için fazla bişey düşmez diye düşünüyordum ama yanılmışım, mhan hocam in durumuna bende üzüldüm gerçekten. İletişim e geçilirse belki yardımcı olurlar
hero member
Activity: 896
Merit: 630
icosuna o kadar istememe rağmen katılamamıştım verdikleri ödülde az biraz teselli oldu.bundan sonra borsaya çıkmasını beklicez artık.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
arkadaşlar bu tip icolara katılım için mew dışında güvenli bir başka eth cüzdanı varmı acaba . resmen sinirimi bozdu bu MEW ico sırasında.
bir de şöyle bir siteye denk geldim https://icostats.com yalnız burada sitedeki bilgilerin neyi anlattığını bilen varmı ( başladığından beri ne kadar değerlendigi gibi...)
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
güzel dagıtmışlar ödülleri.
mhanbostancinin durumu çok kötü 1 tek post için ödül vermemezlik hemde bu rutbedeki bir uyeye ayıp etmişler.
hero member
Merit: 519
Günleri hafta olarak hesaplayarak bununla birlikte birkaç post eksiği olanlara hiç bir ödül verilmemesi adil olmadı lakin kural kuraldır. Tabloya düzenleme getirmezler, düzgün bir dille yazılırsa belki ek ödeme yapabilirler.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin  Undecided

1 post eksik kalmış bende Smiley vicdansızlık başka bir şey değil.
çok bozuldum çok. güya 5 eylüle kadar devam edecekti.
yusuf kampanya yöneticisine ağlasak bir şey değişir mi dersin?
allahım yarabbim ya öfff
Mutlaka iletişime geçin bence ekiple. Eminim yardımcı olacaklardır. 1 mesaj hepi topu.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
5 ine kadar degilmiydi bu ya  Angry Bende tamamlayamamisim gitti 5k monetha.
full member
Activity: 140
Merit: 100
1-2 post için ödül alamamanız kötü olmuş benim içim gitti burda, bounty yöneticisine bi mail atmayı deneyin belki ufak bi düzeltme yapar
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Evet @mhanbostanci için gerçekten kötü bir durum 1 post eksik sadece. Aynı zamanlarda aynı stake 5154 mth ediyor. Az değil inşallah alabilirler. Ben üç gün daha önce kampanyaya katılsam early stake e giricektim.
Neyse bunlar bir gelsin ...
5 inde borsalara girecek diye bir söylenti de var. Bunu teyit edebilen var mı?
hero member
Merit: 519
Bir haftayı tamamlayamamışsın tabloya baktığımda katılımın sıfır hafta olarak geçmiş. Millet bariz spam yapmış ödül almış, olan bostancı ile yusufa oldu.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Bana neden sıfır yazmışlar bilgisi olan ? ( en alttayım )
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin  Undecided

allahım yarabbim ya öfff
Soğuk suyumu içtim ben Smiley
Yine de, 50 postu tamamlayıp [email protected] mail adresine resmi olarak ağlamayı deneyeceğim. Dear bounty managers, falan..
Tahminen 1 eth 'den fazla bir miktar gelecekti. Olmazsa da napalım sağlık olsun.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

allahım yarabbim ya öfff
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
kırmızı ile işaretli kısmı anlamadım.

hızlı bir şekilde hesaplama yapılmış, keşke daha önce girseymişim dedim imzasına. mail atacaklardı herhalde, bizden eth adreslerimizi alacaklardı. mail gelen var mı?

imzasına erken katılanlar 2 katı stakele ödüllendirildi.kırmızı işaret ondan ibaret.
mhanbostancı abimiz  sanırım sadece 1 tane eksik post attığı için ödüllendirilmemiş.çok pis bir durum.diger butun turk imza taşıyanlar(yani nikine aşina olduklarım) elli post limitini tamamlamış ve ödüle hak kazanmışlar.

umarım mhanbostancı nın durmunu bir kez daha degerlendirilir.

Bostancı için kötü bir durum olmuş ya üzüldüm ben de .. Ico ' suna da katılamayıp x2 şeklinde toparladı . Uzun vadede kazanacağından şüphem yok .

104 kişi aşabilmiş sadece .. 334 K bounty olarak dağıtılmış . Neyse ki barajı son günlerde aşabildim . ICO ' suna katılamamıştım . Bounty ' si kısmet oldu bakalım ne kadar değerlenicek ..
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bounty hesaplamaları yapılmış, ilgilenenlere duyurulur.

Bitcointalk bounty has been calculated: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZvTighFmAfG3CTNQoiPE6uNxNgROsiboYLZtjarZgEE/edit?usp=sharing

NOTE: This may not be the final version, if you spot any errors, please contact us.

Slack'e yeniden girişler açılmış. Ancak şu anda yazı yazmaya kapalı.

Joining Slack has been re-enabled: https://slack.monetha.io/

No posting is allowed yet, that will be enabled with time.
çok iyi vermişler cidden
sr. member
Activity: 561
Merit: 274

hızlı bir şekilde hesaplama yapılmış, keşke daha önce girseymişim dedim imzasına. mail atacaklardı herhalde, bizden eth adreslerimizi alacaklardı. mail gelen var mı?

imzasına erken katılanlar 2 katı stakele ödüllendirildi.kırmızı işaret ondan ibaret.
mhanbostancı abimiz  sanırım sadece 1 tane eksik post attığı için ödüllendirilmemiş.çok pis bir durum.diger butun turk imza taşıyanlar(yani nikine aşina olduklarım) elli post limitini tamamlamış ve ödüle hak kazanmışlar.

umarım mhanbostancı nın durmunu bir kez daha degerlendirilir.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
çok güzel kazandırmış arkadaşlar tebrik ederim imzacıları
mesajları çok kişi tamamlayamamış keşke bende imzasına katılsaymışım dedim
Pages:
Jump to: