Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 61. (Read 60267 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Spreadsheetine baktım 11k mth alan var. Müthiş bir rakam bence çok kısa sürede 5x yapsa 27 eth civarı para yapıyor. Sadece 50 postla araba alıyor bence çok tatlı  Grin
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
imzayı kaldırabiliyormuyuz şuan ortalama

1 monetha kac eth? yad ausd

Bonussuz alanlar için 1 ETH = 2000 MTH
full member
Activity: 616
Merit: 118
imzayı kaldırabiliyormuyuz şuan ortalama

1 monetha kac eth? yad ausd
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Özür dilerim ama yeterli ve gerekli bir açıklama bulamadım, imza kampasından ufak bir ödül kazandım ama katılım formunda eth adresimizi vermemiştik. Bize mail yoluyla ulaşıp ödeme işlemlerini o şekilde mi yapacaklar tam bir bilgi edinemedim de

evet mail yollucaklardı. kayıt olurken verilen formda mail istiyorlardı. banada henüz gelen bir mail yok.şu an için sadece imzayla ilgili açıklama yaptılar.ödemelerle ilgili bir açıklama ya da gelen bi mail yok.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Özür dilerim ama yeterli ve gerekli bir açıklama bulamadım, imza kampasından ufak bir ödül kazandım ama katılım formunda eth adresimizi vermemiştik. Bize mail yoluyla ulaşıp ödeme işlemlerini o şekilde mi yapacaklar tam bir bilgi edinemedim de
hero member
ann konusunda yapıldı ama hala insnalar tutuyor.bana herhangi bir mailde gelmedi henüz.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
sig bountylerin yeniden hesaplanması gibi bir ihtimal yok mu? süre uzun diye üstüne düşmedim, tatil bayram vs derken de bounty bitmiş Sad
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ICO ya çok istememe rağmen girememiştim imzadan beklediğimden fazla gelmiş ama pek farkeden bişey olmadı elime ulaşırsa bi süre satmadan bekleriz artık. İmzaları kaldırabiliyor muyuz resmi bir duyuru yapıldı mı?
hero member
Merit: 519
Anyone who participated in the bitcointalk signature bounty can now take off their signatures and avatars.
hero member
icoya giremeyen bir çok insan var.exchangelere girmeden önce  ödülleri dağıtırlarsa gerçekten çok iyi olacak.küçük bir ihtimal olsada belki borsalarda ellerindeki ödülleri satan insanlar sayesinde alım fırsatı oluşabilir.
full member
Activity: 392
Merit: 100
tahmini ne zaman exchangelere girer acaba?

2 ile 4 hafta arasında gireceklerini söylüyorlar.
full member
Activity: 125
tahmini ne zaman exchangelere girer acaba?
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
6 post eksik olduğunu mail atmıştım, az önce cevap geldi:
The bounty is over once the ICO ends.

Regards,
Monetha Team
Kural kuraldır gibi bir cevap bu.
mhanbostanci ile ben ödül alamayacağız, öyle görünüyor.

Üzüldüm gerçekten . Güzel bir kazanç olacaktı sizin için . sağlık olsun demekten başka birşey yok maalesef .
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
6 post eksik olduğunu mail atmıştım, az önce cevap geldi:
The bounty is over once the ICO ends.

Regards,
Monetha Team
Kural kuraldır gibi bir cevap bu.
mhanbostanci ile ben ödül alamayacağız, öyle görünüyor.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Aslında eksik post atanları bu şekilde yapmaması gerekıyor yonetıcının çunku ıco hardcap yaptı ınsanlar onumuzde sure var dıye spam olmasın dıye mesajlarını ona gore hesapladılar ve bence 5 eylul sanırım ıco bıtısı o zaman tekrar saymaları gerekıyor mesajları veya ıco hard cap yaptı sıze 24 saat mesajlarınızı tamamlayın dıye bır uyarı yapmaları lazım boyle kestırıp atmak olmaz.Yonetıcı yan hesaplarını falan soktu herhalde daha çok stake almak ıcın acımasız davranıyor olabılır
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
İmzalardan bu kadar kazanç geleceğini tahmin etmiyordum doğrusu.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Hatıra olarak koyalım, burada dursun. Gerçekten başarılı bir ICO oldu.

ICO'dan 20 dakika önce başlayıp ICO sonuna kadar devam eden canlı yayın benim çok hoşuma gitti şahsen.

18 dakika içinde inanılmaz bir tutar toplandı.

Sahte Scam site güzel bir şekilde bloklandı ve buraya girişlerde kullanıcılar uyarı görüntülüyorlar.

Lütfen https://www.monetha.io/ adresi dışındaki sitelere girmeyiniz.

https://twitter.com/Monetha_io/status/903977737752367106

Lütfen kesin açıklama gelene kadar kendinizi garanti altında tutun, aksi takdirde güzel bir ödülden olmanızı kimse istemez.

İmzalarla ilgili "kaldırabilirsiniz" tarzı bir açıklama gelmedi.

Onun dışında da çok temel bir güncelleme bulunmuyor.

Geliştirmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynağını doğrulamadığınız bilgilerden lütfen uzak durunuz.

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
arkadaşlar bu tip icolara katılım için mew dışında güvenli bir başka eth cüzdanı varmı acaba . resmen sinirimi bozdu bu MEW ico sırasında.
bir de şöyle bir siteye denk geldim https://icostats.com yalnız burada sitedeki bilgilerin neyi anlattığını bilen varmı ( başladığından beri ne kadar değerlendigi gibi...)

MEW, Parity, Mist, Metamask, bunları kullanabilirsiniz normalde güvenle. Veya donanımsal olarak düzdanlar da var onlardan da satın alabilirsiniz. Ama yoğun ICO'ların katılımları büyük ihtimalle hep sıkıntılı olacaktır.

vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi  okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. Smiley
şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ?

Bonussuz alanlar için 0,19 cent e falan denk geliyor ico fiyatı
bir kaç doları bulması ne kadar süre alır acaba merak ediyorum. 5 doları 1 yılda görür mü acaba

5 yılda crypto dünyasında kim öle kim kala bence. Ama istikrarlı devam ederlerse bu profesyonelliği bozmadan, ve piyasa da büyüme eğilimini sürdürürse ilerde çok farklı yerlerde görebiliriz Monetha'yı çünkü gerçek hayatta da düzgün kullanımı olabilecek bir sistem. Hayali bir şey değil.

Cok saglam topladilar. Kendileri de inanamiyordur bence. Iste bu is boyle. Ortaya ne koyarasan koy yeterki bir kac balina el atsin suru psikolojisi ile aninda hardcap oluyor.

Buna kesinlike katılmıyorum, bence gayet sezdiler hard cap'in basitçe geleceğini. Esas bizler son günlere kadar hard cap'in dolacağına pek inanmadık gibi.

Başlaması ile bitmesi bir oldu ya ondan, başlangıç zamanından bahsediyorum. 120 saat demişler. Altı ay tutacağım elimde güzel bir daire alırım kendime. Olmadı bir sene tutarım ne olacak.

Bilmiyorum ne kadar yatirdiniz ama ben 6 ay 1 yıllık periyotta daire parasi vs.. kazandirabilecegini sanmıyorum sebebi ise 2019 sonunda retail'e çıkacak olmaları roadmap'e göre. Sizce de ortalik sogumayacakmidir bu kadar uzun sürede monetha ile ilgili ? Tabi birde bu kadar uzun süre sonunda acaba başarılı olacaklarmidir ? Ben sahsi olarak 10x vs.. gibi bir artış gördüğümde satmayi sonra ki asamalarda ise dump durumuna göre 1 yil sonra falan tekrardan bir miktar girmeyi planlıyorum.

Soğuma konusunda mantıklı söylemişsiniz ama ekibin bir şekilde ortalığı ısıtacağını düşünüyorum. Sosyal medya falan iletişim kanallarını baya profesyonel kullanan bir ekipten bahsediyoruz. Buna izin vermezler bence.

Adamlara helal olsun gerçekten iyi para topladılar çok kısa sürede, son zamanlardaki en hızlı biten ico oldu galiba var mı daha hızlısı hatırlamıyorum eğer talep çok olursa ki öyle görünüyor,borsaya girince kısa sürede katlayacaktır fiyatını

18 dakikada 95.000 ETH yani 37 milyon $ cidden herkesin yapabileceği iş değil.

https://i.hizliresim.com/XXVkER.png
full member
Activity: 392
Başlaması ile bitmesi bir oldu ya ondan, başlangıç zamanından bahsediyorum. 120 saat demişler. Altı ay tutacağım elimde güzel bir daire alırım kendime. Olmadı bir sene tutarım ne olacak.

Bilmiyorum ne kadar yatirdiniz ama ben 6 ay 1 yıllık periyotta daire parasi vs.. kazandirabilecegini sanmıyorum sebebi ise 2019 sonunda retail'e çıkacak olmaları roadmap'e göre. Sizce de ortalik sogumayacakmidir bu kadar uzun sürede monetha ile ilgili ? Tabi birde bu kadar uzun süre sonunda acaba başarılı olacaklarmidir ? Ben sahsi olarak 10x vs.. gibi bir artış gördüğümde satmayi sonra ki asamalarda ise dump durumuna göre 1 yil sonra falan tekrardan bir miktar girmeyi planlıyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Adamlara helal olsun gerçekten iyi para topladılar çok kısa sürede, son zamanlardaki en hızlı biten ico oldu galiba var mı daha hızlısı hatırlamıyorum eğer talep çok olursa ki öyle görünüyor,borsaya girince kısa sürede katlayacaktır fiyatını
Pages:
Jump to: