Pages:
Author

Topic: [ANN] iShook - eKitaplar ve Sosyal Medya Bir Arada! [BOUNTYHIVE] - page 2. (Read 927 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
başka herhangi bir borsa haberi yokmudur araştırdınız mı acaba arkadaşlar bilgili olanlar yazabilirse sevinirim.

borsa adına henüz bir bilgi yok, olduğu anda paylaşacağım.

Ödüllere gelirsek paylaşımı devam ediyor, fazla gelen tokenler konusu açıklığa 1-2 güne kavuşturulacak.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
başka herhangi bir borsa haberi yokmudur araştırdınız mı acaba arkadaşlar bilgili olanlar yazabilirse sevinirim.
full member
Turkish Translator
iShook dağıtımları başlamış sanırım. Bugün açıklanmış dediğiniz gibi kimin kaç tane token kazandığı. Henüz bana gelmedi ama yeni başlamış dağıtım sanırım.

evet hocam başladı, bazı arkadaşlara biraz fazla, kimisine de biraz az gönderilmiş ama az olanlar düzeltilecek.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
iShook dağıtımları başlamış sanırım. Bugün açıklanmış dediğiniz gibi kimin kaç tane token kazandığı. Henüz bana gelmedi ama yeni başlamış dağıtım sanırım.
full member
Turkish Translator
Hocam çeviri için teşekkürler hem proje hem ekip çok başarılı görünüyor bence yatırım yapılırsa bu tür projelere ileride çok iyi kazançlar sağlayabilir emeğinize sağlık

yorumun için teşekkür ederim hocam, umarım başarılı olur. bountyhive'da ödüller hesaplandı, dağıtım başlayacak.

Günaydın Arkadaşlar,

iShook bounty sonuçları açıklandı. Bountyhive panelinden kazançlarınızı görebilirsiniz. Sanırım akşama da dağıtımları başlayacak.
Herkese hayırlı olsun.

Kontrol edecektim şimdi ilk sizden gördüm, hayırlı olsun herkese umarım kazançlı olur Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
Günaydın Arkadaşlar,

iShook bounty sonuçları açıklandı. Bountyhive panelinden kazançlarınızı görebilirsiniz. Sanırım akşama da dağıtımları başlayacak.
Herkese hayırlı olsun.
member
Activity: 162
Merit: 10
Hocam çeviri için teşekkürler hem proje hem ekip çok başarılı görünüyor bence yatırım yapılırsa bu tür projelere ileride çok iyi kazançlar sağlayabilir emeğinize sağlık
full member
Turkish Translator
Şöyle bir resim paylaşıldı iShook CEO'su Beni Rachmanov (sağda) tarafından. Bir ortaklık söz konusu.

member
Activity: 392
hocam sanırıım bu proje bancor ile anlaştı. kesin emin değilim ama twitter telegram adresinlerin bir resim paylaştılar . İnşallah bancor da listelenir. Teşekkürler
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Arkdaşlar iShook'un Bountyhive kapsamındaki ödülleri şu anda hesaplanıyor ve haftasonu açıklanacak. Sonra da dağıtım başlayacak.

şu hesaplamayı halka açık bir şekilde yapsalar da bizimde kafamızdaki soruları giderseler çok iyi olur. böyle giderse işimiz zor.

hocam bountyhive payları açık olarak gösterebildikleri bir sistem üzerinde çalıştıklarını söyledi, umarım en yakın zamanda yaparlar. Şu an herkes emeğinin karşılığını alıyordur diye düşünüyorum fakat daha fazla şeffaflık daha iyidir tabi ki.

Evet, bununla ilgili bir çalışma olduğu söyleniyor. Bundan başka birkaç yenilik daha getirilecek.
Yapacak iş çok olunca da bir türlü entegre edilemedi. Ama aldığımız haberlere göre devamlı çalışıyorlar, yakında bekliyoruz yenilikleri...
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Bu projeyi yatırım yapmasam da takip etmeye çalışıyorum bakalım nereye gelecek alanında galiba başarılı olmuş başka benzer bir proje yok. Her sektörün biraz boca edilmesi geliyor blockchain içine bu durum .
full member
Turkish Translator
Arkdaşlar iShook'un Bountyhive kapsamındaki ödülleri şu anda hesaplanıyor ve haftasonu açıklanacak. Sonra da dağıtım başlayacak.

şu hesaplamayı halka açık bir şekilde yapsalar da bizimde kafamızdaki soruları giderseler çok iyi olur. böyle giderse işimiz zor.

hocam bountyhive payları açık olarak gösterebildikleri bir sistem üzerinde çalıştıklarını söyledi, umarım en yakın zamanda yaparlar. Şu an herkes emeğinin karşılığını alıyordur diye düşünüyorum fakat daha fazla şeffaflık daha iyidir tabi ki.
full member
Activity: 448
Merit: 100

full member
Turkish Translator
Etherbooks diye bir proje vardır bilenler vardır scam çıkmıştı imzacıları çalıştırdılar yatırımcılardanda üç beş birşey topladılar sonra arazi. iShook alanında yinede mantıklı bir deneme

Hocam çok kötü olmuş o ya, iShook aktif bir proje gibi duruyor etkinliklere de katılıyorlar.
member
Activity: 476
Merit: 75
Etherbooks diye bir proje vardır bilenler vardır scam çıkmıştı imzacıları çalıştırdılar yatırımcılardanda üç beş birşey topladılar sonra arazi. iShook alanında yinede mantıklı bir deneme
full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator
Boutyhive uzerınden hıc bır projeye katılmıyorum fakat bu proje cıdden ekıbı ve temel fıkrı ıle ınsanlara yararlı olabılecek potansıyelde duruyor.Umarım ıstedıklerı yere gelırlerde ınsanlara faydalı olurlar.Bountyhıve uzerınden olmasaydı mutlaka katılırdım ödül kampanyasına.

Neden katılmıyorsunuz hocam bir sorun mu yaşadınız? platform sorunsuz şu an ve desteği başarılı

Bounty dağıtımları hakkında bir bilgi var mı? Bountyhive'de daha önce girdiğimiz imza kampanyasının ödüllerini hala alamadık Smiley Bu da öyle olmaz umarım

Hocam 1 Haziranda dağıtılacağı söyleniyor yazılan tarihe göre, bekliyoruz. Evet bazıları gecikti ama mutlaka gönderilir
member
Activity: 135
Boutyhive uzerınden hıc bır projeye katılmıyorum fakat bu proje cıdden ekıbı ve temel fıkrı ıle ınsanlara yararlı olabılecek potansıyelde duruyor.Umarım ıstedıklerı yere gelırlerde ınsanlara faydalı olurlar.Bountyhıve uzerınden olmasaydı mutlaka katılırdım ödül kampanyasına.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Bounty dağıtımları hakkında bir bilgi var mı? Bountyhive'de daha önce girdiğimiz imza kampanyasının ödüllerini hala alamadık Smiley Bu da öyle olmaz umarım
full member
Turkish Translator
Arkadaşlar iShook Token satışı sona erdi. Ödül programı bountyhive güvencesindeydi ve bountyhive platformu üzerinden dağıtılacak.
Pages:
Jump to: