Pages:
Author

Topic: [ANN] iShook - eKitaplar ve Sosyal Medya Bir Arada! [BOUNTYHIVE] - page 3. (Read 927 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
ishook benim de hoşuma giden bir proje. Bakalım hakettiği yere gelecek mi yoksa diğerleri gibi kayıplara mı karışacak. Umarım iyi yerlere gelir.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Kitaplar herzamanki gibi en güzel değerleri hakeder.  Umarım başarılı olurlar.  Birçok programına girdik bakalım dağıtımda ne olacak.

teşekkürler hocam, bugün bitecek ödül programa göre, bazen küçük gecikmeler olabiliyor, ama dağıtımlar sorunsuz.
member
Activity: 140
Merit: 10
Kitaplar herzamanki gibi en güzel değerleri hakeder.  Umarım başarılı olurlar.  Birçok programına girdik bakalım dağıtımda ne olacak.
full member
Turkish Translator
öncelikle ellerinize sağlık çeviri için. bu iconun projesi diğer icolara göre oldukça farklı olmuş . sanatsal bir değer kazandığı için iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Teşekkür ederim tekrardan

teşekkür ederim. Evet biraz farklı bir proje, yarın da satışının sona ereceği söyleniyor. Umarım başarılı olur
member
Activity: 392
öncelikle ellerinize sağlık çeviri için. bu iconun projesi diğer icolara göre oldukça farklı olmuş . sanatsal bir değer kazandığı için iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Teşekkür ederim tekrardan
full member
Turkish Translator
iShook Token Satışı 22 Mayıs'ta Bitiyor, Son 3 Gün!

https://ishook.io/
full member
Turkish Translator
imzasındayım ama daha tokenlerin 10 da 1 i ancak satılmış. üzecek gibi duruyor. token satışı bitmesine de pek bişey kalmadı 5 gün kalmış

Adminler ile konuştum sitedeki satış rakamlarının güncelleneceği söyleniyor, bakalım.
member
Activity: 308
imzasındayım ama daha tokenlerin 10 da 1 i ancak satılmış. üzecek gibi duruyor. token satışı bitmesine de pek bişey kalmadı 5 gün kalmış
full member
Turkish Translator
Güzel bir proje olduğunu düşünüyorum bountyhive ile iyi reklam yapıldı umarım başarılı olurlar
Gerçekten güzel bir proje tanıtımı iyi yapıldı birçok bounty programına katıldım umarım başarılı olurlar.
umut veren bir proje. icosuna katıldım. umarım iyi olur.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, biz de başarılı olmasını umuyoruz
member
Activity: 140
Gerçekten güzel bir proje tanıtımı iyi yapıldı birçok bounty programına katıldım umarım başarılı olurlar.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Güzel bir proje olduğunu düşünüyorum bountyhive ile iyi reklam yapıldı umarım başarılı olurlar
newbie
Activity: 37
Merit: 0
umut veren bir proje. icosuna katıldım. umarım iyi olur.
full member
Turkish Translator
Projenin günlük hayata işlenebilirliği yüksek ama beklendiği kadar fazla yatırım almadı gibi sanki. Soft cap'i geçtiler gibi duruyor ama umarım projeyi sürdürürler.

evet fonksiyon olarak çok güzel cidden, sitelerinde bir ilerleme ben de göremiyorum softcap yapılmış olsa da hardcap'i bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Projenin günlük hayata işlenebilirliği yüksek ama beklendiği kadar fazla yatırım almadı gibi sanki. Soft cap'i geçtiler gibi duruyor ama umarım projeyi sürdürürler.
full member
Turkish Translator
arkadaşlar özür dileyerek soruyorum bu kampanya için kyc şartı aranıyor mu baktım ama hiçbir yerde göremedim.

estağfurullah hocam, KYC'ye dair bir bilgi yok çok büyük ihtimalle istemiyorlar ve istemeyecekler. Adminlere sordum yanıt alırsam tekrar yazarım.

iShook ödül programı bountyhive tarafında yönetiliyor ve bountyhive in hiçbir ödül programında KYC istenmiyor. Güzel tarafı bu. Bountyhive tanıtım topice arada bakıyorum. güncelleme var mı diye. spreadsheet takibi yakında yapılabilecekmiş. stakeler verildi mi kontrol etmek isteyenler sıklıkla dillendirmişti. birkaç haber daha var. soru-cevap linkini bırakıyorum. son sayfaya bakın.

https://bitcointalksearch.org/topic/bountyhive-resmi-soru-cevap-alan-2974384

aynen hocam stake ve spreadsheet takibi çok iyi olacak güvenilirlik açısından Smiley
full member
Activity: 742
Merit: 112
arkadaşlar özür dileyerek soruyorum bu kampanya için kyc şartı aranıyor mu baktım ama hiçbir yerde göremedim.

estağfurullah hocam, KYC'ye dair bir bilgi yok çok büyük ihtimalle istemiyorlar ve istemeyecekler. Adminlere sordum yanıt alırsam tekrar yazarım.

iShook ödül programı bountyhive tarafında yönetiliyor ve bountyhive in hiçbir ödül programında KYC istenmiyor. Güzel tarafı bu. Bountyhive tanıtım topice arada bakıyorum. güncelleme var mı diye. spreadsheet takibi yakında yapılabilecekmiş. stakeler verildi mi kontrol etmek isteyenler sıklıkla dillendirmişti. birkaç haber daha var. soru-cevap linkini bırakıyorum. son sayfaya bakın.

https://bitcointalksearch.org/topic/bountyhive-resmi-soru-cevap-alan-2974384
full member
Turkish Translator

full member
Activity: 448
Merit: 100
full member
Turkish Translator
iShook çalışan bir platformdur ve Mağazasını aşağıdaki adresten gezebilirsiniz

full member
Turkish Translator
benimde hoşuma giden bir proje sadece bir kaç haftası kaldı. öyle ico için değilde uygulamasını kullanmak için bile katılabilinir

evet az kaldı 22 mayıs gibi bitecek satışlar, çalışan bir proje zaten Smiley
Pages:
Jump to: